viktoshka, 21 Vas 2014 - 12:33, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
viktoshka, 21 Vas 2014 - 12:33, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Noriu pasidalinti ispudziais ...
Nepamirškite parašyti, kaip jausitės po masažo be tempimų

O kokiame salone darėtės masažą?
Ramzetė, 21 Vas 2014 - 14:13, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Ramzetė, 21 Vas 2014 - 14:13, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
![]()

As asmeniskai lankausi tik "Masazo klinikoj". Man ten rekomendavo drauge, nes labai skaudejo nugara, turejau uzdegima, ir pabandziaus likau patenkinta. Buvau girdejus, kad neregiai daro labai gerus masazus , bet man kazkaip buvo keista ten eit. Bet... jie is tikro turi auksines rankas! Toj klinikoj daro gydomuosius masazus, o ne siaip tik kazkoki paglostyma, kiek teko anksciau kitur lankyti. Kaip man aiskino, jie kiekvienam zmogui parenka tai ko jam reikia, pagal esama problema. Kainos man irgi visai patiko, o dar buvo nuolaida

Ramzetė, 21 Vas 2014 - 12:13, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Ramzetė, 21 Vas 2014 - 12:13, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
![]()

Siai dienai dar galvoju ar darysiu

Ajurveida, 24 Vas 2014 - 09:57, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Ajurveida, 24 Vas 2014 - 09:57, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Buvau girdejus, kad neregiai daro labai gerus masazus , bet man kazkaip buvo keista ten eit. Bet... jie is tikro turi auksines rankas! Toj klinikoj daro gydomuosius masazus, o ne siaip tik kazkoki paglostyma, kiek teko anksciau kitur lankyti. Kaip man aiskino, jie kiekvienam zmogui parenka tai ko jam reikia, pagal esama problema. Kainos man irgi visai patiko, o dar buvo nuolaida
Po to laiko esu istikima jiems, lankau ir kitas proceduras
![]()

Pilnai pritariu, kad tokie zmones ne tik profesionaliai daro, bet turi nuojauta ir stiprias auksines rankas. As irgi buvau pas viena moteri praejus 10 gydomuju proceduru, isminke mane kaip tesla, atpalaidavo kaklo ir peciu raumenys, na zodziu tam kartui tikrai padejo

viktoshka, 24 Vas 2014 - 12:35, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
viktoshka, 24 Vas 2014 - 12:35, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Siai dienai dar galvoju ar darysiu
, ne del to, kad negerai atlieka, viskas profesionaliai, bet pagal mano pojucius salonas daugiau linkes i SPA, bet ne i gydomasias, nors tikrai zino daugybe metodiku. Lankausi masažo ir grožio terapijos salone White Orchid
Pilnai pritariu, kad tokie zmones ne tik profesionaliai daro, bet turi nuojauta ir stiprias auksines rankas. As irgi buvau pas viena moteri praejus 10 gydomuju proceduru, isminke mane kaip tesla, atpalaidavo kaklo ir peciu raumenys, na zodziu tam kartui tikrai padejo

Man efektas pasijuto iskart po pirmo karto

vavute11, 25 Kov 2014 - 15:49, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
vavute11, 25 Kov 2014 - 15:49, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: Gavau dovanu ajurvedini masaza (cia https://www.geradova...x#moreAboutGift ) tai didesnes nesamones turbut nera. Higienos nulis, dusas apaugusiom grindim nuo purvo, paklodes kurios patiestos ant stalo baisokos, pati aplinka taip pat ne is maloniuju uzversta visokiais daiktais. O dar ir masazistas toks nu ka zinau
iki ajurvediniu masazu ten tikai dar toli, turiu su kuo palyginti ..