Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

QUOTE(Neringiux @ 2013 08 03, 13:32)
30 Lt uz karta, masazuoja valanda, kartais ir daugiau, bet ji atlieka gydomaji masaza, nezinau ar masazuoja del pilvo, likusio po nestumo. Man paciai reiktu tokio masazo. Taip pat masazuoja kudikius, vaikus. Parasysiu i az kontaktus, jus pasiskambinkit ir pasiklauskit.

dekui, pasinaudosiu. man ir gydomasis labai gerai butu, nes susigadinau nugara:( visu pirma daug svorio priaugau, o po to, nesiojau vaika autokedutei i baseinus, vezima i antra auksta ir t.t. po to ziuriu, kazkaip gelia nugara, buna kad tarsi "uzzrakina"..tai masazuotoja pasake, kad petys kreivas pasidare, mente issoko, zodziu reiketu normalau masazo...
nugara tai ziauriai skauda, kol kas tik specialus pleistras padeda...
Atsakyti
QUOTE(mazosios_pedutes @ 2013 08 03, 17:49)
dekui, pasinaudosiu. man ir gydomasis labai gerai butu, nes susigadinau nugara:( visu pirma daug svorio priaugau, o po to, nesiojau vaika autokedutei i baseinus, vezima i antra auksta ir t.t. po to ziuriu, kazkaip gelia nugara, buna kad tarsi "uzzrakina"..tai masazuotoja pasake, kad petys kreivas pasidare, mente issoko, zodziu reiketu normalau masazo...
nugara tai ziauriai skauda, kol kas tik specialus pleistras padeda...

Prasom 4u.gif Manau sia masaziste nenusivilsite, visi, kuriems daviau jos kontaktus, apie ja atsiliepia labai graziai. Ypac graziai ji bendrauja su vaikuciais.
Atsakyti
Neringiux, o cia Vilniuje? Kurioje vietoje? Koks jos vardas? Gal ir man tokos reikia?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 08 04, 02:29)
Neringiux, o cia Vilniuje? Kurioje vietoje? Koks jos vardas? Gal ir man tokos reikia?smile.gif

Taip,masaziste vilniete.Ji atvaziuoja i namus.Vardas Danguole.Kontaktus duosiu tik az,nenoriu viesai rasyti.
Atsakyti
Sveikutes, gal turite rekomenduoti kokia gera masaziste Kaune, labai reiketu gydomuju masazu sprandui ir nugarai >)
Butu didelis aciukas uz info.
Atsakyti
Ka galetumete parekomenduoti kas gerai daro Vilniuje galvos, kaklo, pečių juostos? Pastoviai taip kaip surakinta tose vietose.
Atsakyti
Laba.Mane irgi domina nugaros masazas, bei kur butu galima ji pasidaryt uz patrauklesne akiai kaina. Kiek zinau daro Kauno centro vaiku poliklinikoj masazus, bet nei pas ka eiti nezinau, gal kam yra teke lankytis?
Atsakyti
Gal kas žino gera masažyste kokia Vilniuje nebrangiai masažui kūno apimtims mažinti

ir dar gal kur LPG masažai yra nebrangus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2014 02 08, 09:48)
Gal kas žino gera masažyste kokia Vilniuje nebrangiai masažui kūno apimtims mažinti

ir dar gal kur LPG masažai yra nebrangus  ax.gif

Galiu pasiulyti ir net rekomenduoti masazo salona, tik nezinau ar cia viesai rasyti ar i AZ g.gif ? Pati ten lankausi ir labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti

i 
Rašykite forume viešai, nes paskui eilė žinučių su kontaktų prašymais.
Ar tai reklama nuspręs moderatorius.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 10, 12:07)
Galiu pasiulyti ir net rekomenduoti masazo salona, tik nezinau ar cia viesai rasyti ar i AZ  g.gif ? Pati ten lankausi ir labai patenkinta   thumbup.gif

Ups, gavau ispejima doh.gif , taip ir zinojau, kad iskarto reikejo viesai parasyti. Kadangi atsirado daug norinciu - tai rasau kontaktus Vilniuje: masazo salonas White Orchid Vilniuje, Juljana. ju puslapyje yra ir kontaktai ir kainos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 13 vasario 2014 - 15:28
o as galiu rekomenduot Kaune masaziste, RO stilius grozio studijoje. labai faina panele smile.gif
Atsakyti