aliejaus masazas galvai
QUOTE(Caridian @ 2013 03 07, 14:04)
Kaip vadinasi masazas, kai aliejumi masazuojama galva (aliejus pilamas ant kaktos) ?
Širodara
QUOTE(0kristut0 @ 2013 02 22, 17:56)
limfodrenaza ji daro ir veidui snd paklausiau , po pirmo karto zinokite net maude kazkaip kuna, o dbr geriau .. na bet nemazai svorio buna zmones netenka ir po limfodrenazo ..pas ka daug antsvorio
o kas koreguoja figura kokie masazai?
Papildyta:
pasitaisysiu nzn ar cia tas pats, bet man daro chiromasaza.. idomu cia tas pats kas limfodrenazas
o kas koreguoja figura kokie masazai?
Papildyta:
pasitaisysiu nzn ar cia tas pats, bet man daro chiromasaza.. idomu cia tas pats kas limfodrenazas
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 22, 17:59)
tie patys limfodremazai rankomis ir su rol sharper bugnu ir liposazai:) Daugybe yra masaziniu metodiku pakoreguoti figurai. Dar lanka reikia sukti masazini, tikrai nusidilina cm, tik pas mane jis graziai kabo ir laukia manes:)
Chiromasazas ne tas pats kas limfodrenazas. Ir as liecia roll shaper, tai man keista, kad jis vadinamas limfodrenazu, nes jis duoda tokiu smugiu ir tokiu greiciu, jei arciau prisiglaudi darant.. Jei rimtai , limfodrenazas daromas labai palengva, nes limfa teka kur kas leciau nei kraujas. O kas liecia limfos isjudinima ir problemu sprendima, ne visi taip gilinasi, nori per 2 kartus isnaikinti celiulita, sukusti dvigubai ir pan., o juk uzaugina ta visa geri irgi ne per 2 dienas.. Kas liecia lieknejima, tai yra iv.masazu: liposazas, anticeliulitinis, vaakuminis, medaus, limfodrenazinis ir t.t., tik kiekvienas atsirenka tai, kas jam geriau.
Galiu papasakoti savo istorija, norėjau padailinti šlaunis ir subinaitę. Prisiskaičiau apie povandeninį masažą, reikia pabandyti, tai nusipirkau 10k. rezultatas nulinis. Po kiek laiko pamačiau roll schape , merginos sakė super gerai. Išėjau 12k. dirbau nuoširdžiai, rezultatas nulinis. Rankų nenuleidau, pradėjau eiti pas masažistę į celio gelio įvyniojimus ir galiu pasakyti rezultatą jau po 2k. mačiau, bandysiu išeiti kursą 8-10kartus. Esu žiauriai patenkinta, nes apimtys tikrai apmažėjo ir odelė lygi. Po įvyniojimo masažistė dar išmasažuoja problemines vietas. Džiaugiuosi, kad nenuleidau rankų ir atradau savo kūneliui tinkamą procedūrą. Kol guliu įvyniota, masažistė padaro į tą pačią kainą galvos arba pėdų masažą, tai nušaunu du zuikius, ir šlaunytės gražėja, ir pėdytės atsigauna Jei kam reiks kordinačių mano išgelbėtojos parašykit. Ji dirba Kaune, kabinetukas pas ją namuose.
O man atrodo, kad šiai dienai masažas LPG yra pats geriausias, greičiausias ir saugiausias iš visų galimų celiulito gydimo ir figūros korekcijos būdų. Ir procedūros neskausmingos,pirmus rezultatus galima pamatyti po pirmo seanso (minus 1-2 сm). Ir svarbiausiai jokiu mieliniu. Apie ji sužinojau per televizija, viena žvagždė giriesi. Dabar nupirkau kursa masazu su aparatu B-Flexy, cia analogas LPG - labai patenkinta, jau po 2 proceduru kelnes krenta.
QUOTE(TatjanaMich @ 2013 06 19, 20:24)
O man atrodo, kad šiai dienai masažas LPG yra pats geriausias, greičiausias ir saugiausias iš visų galimų celiulito gydimo ir figūros korekcijos būdų. Ir procedūros neskausmingos,pirmus rezultatus galima pamatyti po pirmo seanso (minus 1-2 сm). Ir svarbiausiai jokiu mieliniu. Apie ji sužinojau per televizija, viena žvagždė giriesi. Dabar nupirkau kursa masazu su aparatu B-Flexy, cia analogas LPG - labai patenkinta, jau po 2 proceduru kelnes krenta.
Nu,geras.. ka tik Celiulito temoje 'naujokas' gyre LPG, ir nuoroda ikele i kartu.lt, nes ten db akcija pas Tatjana(taip taip irgi pas tatjana) siam masazui.. ir ziuriu cia apie ta pati LPG masaza 'naujokai' sneka
Gal kas turite atsiliepimų apie masažo saloną "Balta svaja" , Kaune ?
QUOTE(mazosios_pedutes @ 2013 08 03, 11:01)
Sveiki,gal kuri galetu rekomenduoti gera masaziste vilniuje kuri vaziuotu namo arba gyventu netoli stoties raj. Naujamiescio senamiescio zodziu ne miegamajame raj. ?turiu gera prie bigo,bet baisiai toli ....
As pazistu gera masaziste, atvaziuojancia i namus. O jums paciai ji reikalinga ar vaikui?
QUOTE(Neringiux @ 2013 08 03, 11:07)
As pazistu gera masaziste, atvaziuojancia i namus. O jums paciai ji reikalinga ar vaikui?
man reikalinga, bet mazylio savo nelabai turiu kur palikti, tai noreciau labiau savo namuose darytis:) kokie ikainiai? man po nestumo likes pilvas, kurio niekad nebuvo, na, kaip daugumai...
galetumete parasyti kokie ikainiai ir kontaktus?
QUOTE(mazosios_pedutes @ 2013 08 03, 11:28)
man reikalinga, bet mazylio savo nelabai turiu kur palikti, tai noreciau labiau savo namuose darytis:) kokie ikainiai? man po nestumo likes pilvas, kurio niekad nebuvo, na, kaip daugumai...
30 Lt uz karta, masazuoja valanda, kartais ir daugiau, bet ji atlieka gydomaji masaza, nezinau ar masazuoja del pilvo, likusio po nestumo. Man paciai reiktu tokio masazo. Taip pat masazuoja kudikius, vaikus. Parasysiu i az kontaktus, jus pasiskambinkit ir pasiklauskit.