Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

na jo cia tas roll schaper,vakar jau issiaiskinau
idomu tik ar jis veiksmingas svoriui ir apimtims g.gif
pas mus jis kainuoja 20 lt
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 21, 23:14)
kas kiek laiko taip viso kuno limfa pavarineti nueinate?

Mano masaziste kai isejo I dekreta, tai as kaip naslaite dabar blaskausi, dairausi kitos geros, pastovios masazistes-visu galu meistres:)

zinokite pirma karta tik ejau ,nes tik pom nestumo turiu problemu, niekada nesiskundziau figura tai ir nereikejo eiti ..
pas ja kursas kur as einu 3 kartai, jei daugiau problemu 5 , jei dar daugiau 7 ir t.t. kazkaip neporiniai skaiciai, man tarkim 3 kartu uzteks,snd einu paskutini..

o seip papildomai einu pas kita i anticeliulitini..
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2013 02 22, 09:41)
na jo cia tas roll schaper,vakar jau issiaiskinau
idomu tik ar jis veiksmingas svoriui ir apimtims g.gif
pas mus jis kainuoja 20 lt

veiksmingas. Pasiskaitykite daugiau apie limfos uzsistovejima ir suprasite, kad daugelis ligu ir netirpstantys riebaliukai-nejudancios limfos rezultatas. Pradesite aktyvii varineti limfa-issijudins nereikalingi skysciai ir riebaliukai. Zinoma, reikia kursa imti. As lankia su tokia putlute moterimi, tai ji sake, kad net namiskiai, kurie ja mato kasdien, pastebejo jos pagrazejusias linijas po 10 kartu rol sharperiu. 20-tikrai nebrangu,. As per akcija uz 10 kartu sumokejau 250.
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2013 02 22, 11:23)
zinokite pirma karta tik ejau ,nes tik pom nestumo turiu problemu, niekada nesiskundziau figura tai ir nereikejo eiti ..
pas ja kursas kur as einu 3 kartai, jei daugiau problemu 5 , jei dar daugiau 7 ir t.t. kazkaip neporiniai skaiciai, man tarkim 3 kartu uzteks,snd einu paskutini..

o seip papildomai einu pas kita i anticeliulitini..

bet juk limfodrenazas, praktiskai, ne figurai taisyti. Limfos varinejimas-sveikatos pagrindas. Zinoma, kartu ir figura tobuleja.
Turbut zymiai geriau jauciates po tokiu limfodrenazu?

man cia patinka aprasymai:

http://www.unimed.lt...mo-aktyvavimas/

tad, bodyfleksas, niekas kitas, kaip limfos varinejimas-cia mano isvada:)

http://sveikatossalt...limfine-sistema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 22 vasario 2013 - 11:45
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 22, 11:43)

bet juk limfodrenazas, praktiskai, ne figurai taisyti. Limfos varinejimas-sveikatos pagrindas. Zinoma, kartu ir figura tobuleja.
Turbut zymiai geriau jauciates po tokiu limfodrenazu?

man cia patinka aprasymai:

http://www.unimed.lt...mo-aktyvavimas/

tad, bodyfleksas, niekas kitas, kaip limfos varinejimas-cia mano isvada:)

http://sveikatossalt...limfine-sistema

limfodrenaza ji daro ir veidui snd paklausiau , po pirmo karto zinokite net maude kazkaip kuna, o dbr geriau .. na bet nemazai svorio buna zmones netenka ir po limfodrenazo ..pas ka daug antsvorio

o kas koreguoja figura kokie masazai?
Papildyta:
pasitaisysiu nzn ar cia tas pats, bet man daro chiromasaza.. idomu cia tas pats kas limfodrenazas
Atsakyti
tie patys limfodremazai rankomis ir su rol sharper bugnu ir liposazai:) Daugybe yra masaziniu metodiku pakoreguoti figurai. Dar lanka reikia sukti masazini, tikrai nusidilina cm, tik pas mane jis graziai kabo ir laukia manes:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 22, 16:59)
tie patys limfodremazai rankomis ir su rol sharper bugnu ir liposazai:) Daugybe yra masaziniu metodiku pakoreguoti figurai. Dar lanka reikia sukti masazini, tikrai nusidilina cm, tik pas mane jis graziai kabo ir laukia manes:)

sukau, nzn gal mazai sukau, bet po menesio jokiu rezultatu nebuvo..
Atsakyti
reiskia nebuvo kur tiems rezultatams pasireiksti:) Tik kai antsvoris yra, rezultatai greiciau matomi. Kuomet figura gera ir norite dar geriau, tai jau varot dieva I medi:)
Atsakyti
Gal kuri daretes masazus Healthy Joy salonuose. Pasidalinkite ispudziais.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 22, 17:19)
reiskia nebuvo kur tiems rezultatams pasireiksti:) Tik kai antsvoris yra, rezultatai greiciau matomi. Kuomet figura gera ir norite dar geriau, tai jau varot dieva I medi:)

antsvorio pgl kmi tai neturejau, bet pilvas lb atsikises buvo.. darau atsilenkimus ir po menesio sulaukiau rezultatu.. ir toliau darau, ziuriu gereja vaizdas ..
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 22, 17:59)

kai buvau paaugle sukdavau lanka,lux thumbup.gif labai gerai buvo,o dabar su pilvu neturiu problemu ir po tryju gimdymu smile.gif ,bet va su subyne ir su slaunimis doh.gif baisu
manau,kad reikia pabandyti roll schaperi g.gif
sake,kad dar gausiu viena uzsiemima,nes buvo gimtadienis bigsmile.gif ,tai uz 200 lt iseis 11 uzsiemimu thumbup.gif
Atsakyti
ten kaip tik yra pratimai slaunims ir subinelei:)
Atsakyti
Kaip vadinasi masazas, kai aliejumi masazuojama galva (aliejus pilamas ant kaktos) ?
Atsakyti