Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

del tokio gerio galima ir pakenteti:) As per gydomuosius medaus masazus tai kaukdavau kaip skauda, bet reikia tai reikia:)
Atsakyti
as vaikstau limfodrenazus kur masazuoja 3 valandas .. visa kuna, jau po sykio turi jaustis kad kelnes laisvesnes , bet as nlb jauciu. dar nesimatuoju apimciu, syki dar nueisiu ir tada .. pas ja eina zmones su antsvoriu, tai po 3 kartu vyui nukrito nuo 109 iki 80 kg.. bet visada lengvai krenta lasinukai, o pas mane svoris idealus pgl kmi, tai sunkiai krenta ..ir celiulitas nesitraukia..
Atsakyti
Teisingai, greitai krenta svoris, jei yra antsvorio. Jei pas jus normalus svoris, tai kas ir butu, jei jums tokiais tempais ir kiekiais kristu?smile.gif Pas mane taip pat. Antsvorio neturiu, bet kai kazkiek noriu numesti, letokai tie kg nusibruzina.
Atsakyti
niu buvau pas svetlana, likau patenkinta smile.gif gaila, kad kurso negalesiu viso baigti.
julkanos tau linkejimai nuo jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2013 02 20, 21:14)
niu buvau pas svetlana, likau patenkinta smile.gif gaila, kad kurso negalesiu viso baigti.
julkanos tau linkejimai nuo jos smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,mane taip pat labai jau domina limfodrenazinis masazas.
o kokia gi jo kaina vieno seanso?
ir kaip jis atliekamas?girdejau kad yra kazkokia kede,i ja sedies ir ji masazuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2013 02 21, 11:40)
ir kaip jis atliekamas?girdejau kad yra kazkokia kede,i ja sedies ir ji masazuoja g.gif

as vaikstau kur daro rankomis .. uz 3 val moku 120litu..
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2013 02 21, 12:40)

rol sharper bugnai-jie taip pat skirti limfodrenazui. Valanda=25-35 lt

Dat yra tokios "kelnes ir virsutine dalis". Ten oras ritmiskai prisipucia-isipucia, kyla I virus. Tai taip pat kirta limfos varinejimui. Man tokius uzdedavo po iprasto klasikinio kuno masazo.

Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2013 02 21, 18:17)
as vaikstau kur daro rankomis .. uz 3 val moku 120litu..

Net 3 valandu reikia pravarineti viso kuno limfai??? o kur jus darotes??

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 21 vasario 2013 - 21:28
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 21, 21:27)
rol sharper bugnai-jie taip pat skirti limfodrenazui. Valanda=25-35 lt

Dat yra tokios "kelnes ir virsutine dalis". Ten oras ritmiskai prisipucia-isipucia, kyla I virus. Tai taip pat kirta limfos varinejimui. Man tokius uzdedavo po iprasto klasikinio kuno masazo.

Papildyta:

Net 3 valandu reikia pravarineti viso kuno limfai??? o kur jus darotes??

1 valanda masazuoja nugara gtik tai, paspaudziant galvoje tam tikrus taskus , sake turi daeiti ten kazkas iki smegenu, kad suprastu ko is kuno norima .. ir likusias 2 val visa kuna masazuoja, pasmakre , veida , peciu linija, ****** , kojas rankas pilva . tada geriame arbata ir einu namo :)vilniuje darausi
Atsakyti
kaip smagu. Neprailgsta 3 valandos? o veidui taip pat limfodrenazini?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 21, 22:01)
kaip smagu. Neprailgsta 3 valandos? o veidui taip pat limfodrenazini?

pirma karta prailgo nes nznojau kas vyks, o dbr kai zinau, tai nepraillgsta paguliu , pamiegu.. nzn zinok, trbut irgi, limfodrenazinis, nepaklausiau
Atsakyti
kas kiek laiko taip viso kuno limfa pavarineti nueinate?

Mano masaziste kai isejo I dekreta, tai as kaip naslaite dabar blaskausi, dairausi kitos geros, pastovios masazistes-visu galu meistres:)
Atsakyti