Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

QUOTE(julkanos @ 2012 06 11, 16:39)
po 15 proceduru

koja ("leškute") -5cm
pilvas buvo 124cm tapo 109cm
klubai buvo 120cm tapo 114cm

man rezultatas thumbup.gif pagaliau figura panašesne į moterišką lotuliukas.gif

Vaje, kur nukovete tokia masaziste??? Dalinkites prasau:) 4u.gif
Ar si masaziste cia jus taip nukociojo??-"Svetlana, dirba Rygos g. savo kabinete, 868984023 "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 17 vasario 2013 - 20:21
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 17, 21:00)
Vaje, kur nukovete tokia masaziste??? Dalinkites prasau:) 4u.gif
Ar si masaziste cia jus taip nukociojo??-"Svetlana, dirba Rygos g. savo kabinete,  868984023 "

taip, rezultatas beveik nepakites, tik pilva prissiauginau kelis cm, bet tai mano problemiskiausia vieta smile.gif jokiu sportu ir dietu nesilaikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 02 17, 22:13)
taip, rezultatas beveik nepakites, tik pilva prissiauginau kelis cm, bet tai mano problemiskiausia vieta smile.gif jokiu sportu ir dietu nesilaikau biggrin.gif

o ji dare anticeliulitini ar limfodrenaza jums?
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2013 02 18, 00:24)
o ji dare anticeliulitini ar limfodrenaza jums?

dare rankomis,, o koks jis ten buvo tai net nezinau biggrin.gif
Atsakyti
kaina uz 2 val gaunasi tik 60 lt??
O kaip jai sakyti, kokio masazo noriu,kd suprastu, jog man cia reikia tokio, kaip jumi dare?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 18, 01:36)
kaina uz 2 val gaunasi tik 60 lt??
O kaip jai sakyti, kokio masazo noriu,kd suprastu, jog man cia reikia tokio, kaip jumi dare?smile.gif

pasakiau koriose vietose as noriu atsikratyt lasiniu ir kiek pinigu planuoju isleist kursui, seip ejau su nuostata ~1000lt uz 10 masazu g.gif (jau buvau pas ja senamesty ir zinojau kad gera masaziste) o ji po pirmo masazo pati jau pasake kokia kaina bus nes jau "apciupinejo" ir daug maz mate kiek jegu ir darbo reik idet i mano figura smile.gif

Atsakyti
Bet kaip supper, kad yra tokiu specu:) Reiskia, jai reikia sakyti kokiu turiu problem ir ko is jos noriu, taip?
Mano masaziste isejo I dekretines, tai nezinau I kuri gala ir lekti:(
Minejote, kad vaiksciojote 3 kart I savaite, viso-15 kartu. Tai jumi visus lasinukus nukociojo per 1 menesi ir 1 savaite????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 18 vasario 2013 - 18:56
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 18, 19:54)
Bet kaip supper, kad yra tokiu specu:) Reiskia, jai reikia sakyti kokiu turiu problem ir ko is jos noriu, taip?
Mano masaziste isejo I dekretines, tai nezinau I kuri gala ir lekti:(
Minejote, kad vaiksciojote 3 kart I savaite, viso-15 kartu. Tai jumi visus lasinukus nukociojo per 1 menesi ir 1 savaite????

na taip aš ir atejaus sakau man reikia per kumpius iš nugaros ir pilva iš prieko sumažinti kad butu talija bent kokia nors biggrin.gif
buvo pertrauku, karta visa savaite ir paskui per dvi savaites tik trys kartai, tai Svetlana sake kad jei nebutu man tu atostogu o realiai detumem kas trečia diena tai rezultatai butu geresni, bet man ir taip wub.gif lotuliukas.gif
na iki visu lašiniuku toli dar kokius 25kg reiketu numest lotuliukas.gif
Atsakyti
spynele ant saldytuvo:) Juk gaila sugadinti tokius gerus rezultatus ir isleistus pinigus:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 18, 21:31)
spynele ant saldytuvo:) Juk gaila sugadinti tokius gerus rezultatus ir isleistus pinigus:)

tai kad mane tenkina mano svoris, per metus rezultatai nepasikeite biggrin.gif ir vienintelis dalykas kuris nelabai patinka tai pilvas, nes jei numesiu tai nei užpakalio nei papu vel neturesiu lotuliukas.gif
prie tokiu cm kaip aukščiau parašyta aš sveriu 104 kg ir beveik neturiu celiulito biggrin.gif tik va pilvas ir gadina vaizda, o jei svori numest del jo tai pabegs ir kiti privalumai lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai ji ir ceiulita visa nukociojo?smile.gif Jo, papai greitai pabega, kai svoris krenta, tik pilvas tirpsta paskutinis:(
Jumi ko gero dare liposaza kombinuojant su limfodrenazu ar dar kokiu masazu. Per viena karta ant masazinio stalo guledavot 2-2.5 val???
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 18, 22:40)
Tai ji ir ceiulita visa nukociojo?smile.gif Jo, papai greitai pabega, kai svoris krenta, tik pilvas tirpsta paskutinis:(
Jumi ko gero dare liposaza kombinuojant su limfodrenazu ar dar kokiu masazu. Per viena karta ant masazinio stalo guledavot 2-2.5 val???

kad nelabai jo ir turejau g.gif
taip gulejau ant stalo,budavo ir ilgiau , pirmus 3-4kartus kentejau po to apsipratau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 18 vasario 2013 - 22:00