Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 09, 11:38)

Labukas visoms

kaip siaip jautiesi Sangria? Ar atsirado kokiu nauju pojuciu, pozymiu?
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2011 12 09, 11:45)
Labukas visoms

kaip siaip jautiesi Sangria?  Ar atsirado kokiu nauju pojuciu, pozymiu?

Aciu, jauciuosi gerai, apart skausmingos krutines nieko nejauciu smile.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 19:14)
po Maidenos zodziu asaros bega negaliu nusiraminti blush2.gif  doh.gif

tu maziau klausyk Maidenanos. Negalima visko prisitaikyti sau ka ji pasako. Ir yra didziule nesamone, kad su mazu progesteronu neisnesioja vaikelio. Tikrai yra labai daug pavyzdziu, kurios ir su labai mazu jo kiekiu puikiausiai isnesiojo ir dabar supuoja savo kleckus.
Viskas bus gerai mirksiukas.gif maziau ieskok visokiu nebutu priezasciu ir megaukis nestumu 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 19:24)
tu Maidenanos nepažįsti? ji iš savo varpinės kalba, kaip jai būtų! ir ne vieną kartą taip yra sakiusi. blogiausią scenarijų tau išrėžė, o yra tūkstančiai pavyzdžių tokių kaip tu, ir su žemesniu prg, ir supuoja savo lelkas. geriau aik susirask intike, kad dufastonas prg tyrimui įtakos nedaro.
ir savo ašarom pati sau ir kleckui darai tik blogiau, negi nesupranti? pati darai schmoll.gif nori blogiausio? ir gydytojas pasakė, kad prg normalus, ir dufą geri.. ne, nu nesuprantu aš.

taip, pritariu. Maidenos pasisakymai skamba kaip vienintele ir tik vienintele tiesa smile.gif

QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 08, 21:42)
Nėščiai ir dar jautriai švelniau reiktų gal rašyt tiesas, o dar kai tos tiesos ne visai tiesos... Nežinau, gerai, kad nepakenkė Sangriai tas išgastis, bet gal reiktų atsargiau, nes tikrai galim pakenkt rašydamos tiesiai šviesiai...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 21:47)
nepikit merginos, bet tokia jau esu, labai jautri, aisku nuo realybes nepabegsi, lieka melstis ir tiketi, kad viskas bus gerai su kleckiuku ir su PRG.

viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif svarbiausia, kad pati butum rami ir neisekotum internete "kas butu, jeigu butu". Isikalk sau i galva, kad labai svarbu ir paciai nusiteikti, kad viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
maika, kaip tu?
Atsakyti
Aciu Irėnė taip ir darau ax.gif Mergaites is nestukiu skyrelio parase, kad nera mano prg tragiskas ir, kad vienai jis buvo 30, taciau su crinone pakele iki 112, kitai buvo 46 ir su utrogestanu ir crinone irgi pakele ir dabar turi dukryte, taigi prasysiu gines, kad gal man irgi israsytu crinone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 09 gruodžio 2011 - 11:40
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 09, 12:39)
Aciu Irėnė taip ir darau ax.gif Mergaites is nestukiu skyrelio parase, kad nera mano prg tragiskas ir, kad vienai jis buvo 30, taciau su crinone pakele iki 112, kitai buvo 46 ir su utrogestanu ir crinone irgi pakele ir dabar turi dukryte, taigi prasysiu gines, kad gal man irgi israsytu crinone ax.gif

Na ir saunuole doh.gif Imk 4u.gif
Paskaityk dazniau pas nestukes ar kitas laimingas istorijas geriau. Pozityvus mastymas nuteikia smile.gif Jos jau viska praeje ir tu mergaiciu patarimai gyvenimiski ir vertingesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 12 09, 12:46)
Na ir saunuole doh.gif Imk 4u.gif
Paskaityk dazniau pas nestukes ar kitas laimingas istorijas geriau. Pozityvus mastymas nuteikia smile.gif Jos jau viska praeje ir tu mergaiciu patarimai gyvenimiski ir vertingesni 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 09, 12:53)

ir is vis tau sitoj temoj jau ne vieta mirksiukas.gif
varyk pas nestukes ir dalinkis savo dziaugsmais ir rupesciais wub.gif
o pas mus uzsuk virusiuku paskleisti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2011 12 08, 22:19)
na ka mergytes, ryt 10 val pas dakatare vaziuoju ir bus aisku ar ivyks IUI ar ne  unsure.gif

nu kaip tau sekesi?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 12 09, 12:58)

nu kaip tau sekesi?

na as jau namuciuose, tai zodziu planas toks, deja IUI nedarysim, bet ... dabar yra likes dickes folis (tai sako vardan darymo sen darom, bet as atsisakiau), kuris ir jau tuoj sprogs, gleivine labai grazi viskas gut thumbup.gif , sen ND afigeni turi but lotuliukas.gif ir nuo 14 cd jau po 2 tabletes duphast (tai vel stogas prades vaziuot lotuliukas.gif ) ir ant kaledu turi ivykti stebukals, sake jau antar kaledu diena jei nesulaukiu mmm anksciau gadinti testa, na kazkaip ji tiki kad turi pavykti thumbup.gif , tai ir a stikiu jau wub.gif na bet jei ne, tai kita cikla jau 100 proc IUI bus bigsmile.gif
Tai dabar belieka laukti kaledinio stebuklelio wub.gif , oj kaip as jo laukiu wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 09, 11:35)
maika, kaip tu?

4u.gif
Kaip vakar pilvas pranašavo, taip ir gavosi - šiandien yra 1 CD ax.gif Kitą savaitę planuoju pas gyd. thumbup.gif Pagaliau, nes vienas ciklas iškrito dėl cistos.
Kaip tu? smile.gif

Pasiskaičiau apie ta c-reaktyvųjį baltymą, manau prie progos pasidarysiu jį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 09, 13:06)
na as jau namuciuose, tai zodziu planas toks, deja IUI nedarysim, bet ... dabar yra likes dickes folis (tai sako vardan darymo sen darom, bet as atsisakiau), kuris ir jau tuoj sprogs, gleivine labai grazi viskas gut  thumbup.gif ,

o kelinta tau siandien CD?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 12 09, 13:12)
o kelinta tau siandien CD?

man sen 9 cd tik ax.gif
Atsakyti