Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

Tai dabar ir suprask tas normasm kitos moteris pastoja ir nezino kas yra progesteronas, isnesioja sau laimingai ir pagimdo, o mes del visko stresuojam doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 08, 20:27)
ne ne, as jau nebe apie Sangria, jos atveju viskas OK, as tik niekaip nesuprantu kaip kazko, kas yra kraujuje, kraujo tyrimas neparodo.
Nu vat, tai viskas ciki. Vis dar panikuoji?

Progesterone during pregnancy
First Trimester 9-47
Second Trimester  17-147 ng/ml
Third Trimester 55-200 ng/ml

1st trimester
11.2 -  90.0 ng/ml
    2nd trimester
25.6 - 89.4 ng/ml
    3rd trimester
48.4 - 422.5 ng/ml

Zodziu, gali pasirinkti bet kokia lentele pagal savo pageidavimus. Vistiek visur telpi biggrin.gif O kai kur net vos ne pereboras laugh.gif

cia kaz kokiais ng/ml, o pas mane buvo nmol/l, bet kaip durnai, kad neparaso nesciuju normas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 08, 19:27)
as tik niekaip nesuprantu kaip kazko, kas yra kraujuje, kraujo tyrimas neparodo.

nes tiria prg, o ne didrogesteroną - aš taip mąstau mastau.gif o dėl anabolikų ir kitų animal pump nieko nežinau.

temperatūra 36,6. einu išbandysiu savo naująsias gražiąsias didžiules raudono vyno taures rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 gruodžio 2011 - 20:03

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 20:14)
po Maidenos zodziu asaros bega negaliu nusiraminti blush2.gif  doh.gif

Nėščiai ir dar jautriai švelniau reiktų gal rašyt tiesas, o dar kai tos tiesos ne visai tiesos... Nežinau, gerai, kad nepakenkė Sangriai tas išgastis, bet gal reiktų atsargiau, nes tikrai galim pakenkt rašydamos tiesiai šviesiai...
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 08, 21:42)
Nėščiai ir dar jautriai švelniau reiktų gal rašyt tiesas, o dar kai tos tiesos ne visai tiesos... Nežinau, gerai, kad nepakenkė Sangriai tas išgastis, bet gal reiktų atsargiau, nes tikrai galim pakenkt rašydamos tiesiai šviesiai...

nepikit merginos, bet tokia jau esu, labai jautri, aisku nuo realybes nepabegsi, lieka melstis ir tiketi, kad viskas bus gerai su kleckiuku ir su PRG.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 22:47)
nepikit merginos, bet tokia jau esu, labai jautri, aisku nuo realybes nepabegsi, lieka melstis ir tiketi, kad viskas bus gerai su kleckiuku ir su PRG.

Aišku bus gerai, kitaip net negalvok.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 20:02)
temperatūra 36,6. einu išbandysiu savo naująsias gražiąsias didžiules raudono vyno taures rolleyes.gif

Kažką apie temperatūras kalbėjot... Pas mane ji retai kada būna mažiau 37 g.gif blink.gif
Tiesiai iš butelio siurbtelėjau vyno blush2.gif (jau skauda pilvą, tai tuoj turėtų parsivilkti nelabosios)
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 12 08, 20:57)
Kažką apie temperatūras kalbėjot... Pas mane ji retai kada būna mažiau 37  g.gif  blink.gif

Tiesiai iš butelio siurbtelėjau vyno  blush2.gif  (jau skauda pilvą, tai tuoj turėtų parsivilkti nelabosios)

jei nėra uždegimo organizme, tai tavo normali temperatūra, būna taip g.gif

kaip aš tave suprantu, pas mane realiai jautrūs speneliai, ką tai reiškia, aš irgi žinau, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 21:07)
jei nėra uždegimo organizme, tai tavo normali temperatūra, būna taip g.gif
kaip aš tave suprantu, pas mane realiai jautrūs speneliai, ką tai reiškia, aš irgi žinau, laikykis 4u.gif

Kas parodytų uždegimą? Bendras kraujo tyrimas?

tau irgi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na ka mergytes, ryt 10 val pas dakatare vaziuoju ir bus aisku ar ivyks IUI ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 08, 22:19)
na ka mergytes, ryt 10 val pas dakatare vaziuoju ir bus aisku ar ivyks IUI ar ne  unsure.gif

Sekmes
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 12 08, 21:16)
Kas parodytų uždegimą? Bendras kraujo tyrimas?

rodo C reaktyvaus baltymo kiekis, pas mane kortelėje atsakymuose žymimas CRP_2
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 08, 21:54)
Aišku bus gerai, kitaip net negalvok.

Nenusivylusi - ar dar nebandei NT?
Atsakyti