Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 19:13)
matau, nori įkalbėti sau problemų smile.gif

po Maidenos zodziu asaros bega negaliu nusiraminti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 18:14)
po Maidenos zodziu asaros bega negaliu nusiraminti blush2.gif  doh.gif

O po jų sekė daktaro žodžiai nepergyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 18:14)

tu Maidenanos nepažįsti? ji iš savo varpinės kalba, kaip jai būtų! ir ne vieną kartą taip yra sakiusi. blogiausią scenarijų tau išrėžė, o yra tūkstančiai pavyzdžių tokių kaip tu, ir su žemesniu prg, ir supuoja savo lelkas. geriau aik susirask intike, kad dufastonas prg tyrimui įtakos nedaro.
ir savo ašarom pati sau ir kleckui darai tik blogiau, negi nesupranti? pati darai schmoll.gif nori blogiausio? ir gydytojas pasakė, kad prg normalus, ir dufą geri.. ne, nu nesuprantu aš.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 19:14)

Zinok rimtai nesinervuok, mano draugei buvo apie PRG 35 visus tris men.. gere paprasciausiai dupha, gyd tada nustato po kiek tableciu gert ir pakelia ji.. tik ji reikia gerti.. Jei truksta PRG teplioja, o tau kaip suprantu net neteplioja, tai dar viskas gerai, zirnis nespejo dar suprasti 4u.gif Tik vat kad gyd pasakytu kiek jo tau 1-2 tabletes. Ir tikrai su duphu isnesioja kuo puikiausiai,s avrbu kad pasidarei ta tyrima laiku ir zinosi dabar ko truksta. Nensuimink. rimtai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 18:39)
nu va taip. panos iš vilniečių namučių taip sako. na, gydytoja pasakys, kaip te yra iš tikrųjų.

nu nu, iš pradžių neišnešiosi, o paskui neverk. negalima taip su nestuke.gif  schmoll.gif
ne, nu kaip klausia, taip ir atsakau... O verkti tai tikrai negalima smile.gif
g.gif g.gif tai tada pagal ideja anabolai su steroidais neturetu matytis kraujuje, juk tai sintetiniai hormonai. Obettaciau, matosi... Nezinau, nieko nesakau, bet man nelogiska.. Gal tu hormonu izomerai kokie nors kitokie..

QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 18:41)
aš galvojau, tu apie bazalinę šneki? biggrin.gif ar tu apie bazalinę šneki? blink.gif  biggrin.gif
neturiu termometro. ir prisiminiau, pirmadienį buvo normali kūno temperatūra.

neeeee, apie paprasta kuno... pirmadieni normali.. o siandien?

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 18:55)
Paskambinau jam ir jis sake nepergyventi ir, kad nera mano PRG labai blogas, sake pirmam tremestre maziausiai turi buti 30, bet jis linkes daugiau , kad vartociau utrogestana, nes dufas maziau savinasi per krauja, bandis atsiusti man verysad.gif Dabar jau sunkiai man bus istverti iki kito penktadienio vizito pas S doh.gif
O kai mazas PRG buna kokie nors pozymiai?pvz tepliojimai ar dar kas nors?

doh.gif Nu tau GYDYTOJAS pasake, kad normaliai viskas ir atsius tau vaistu. Tai kodel reikia tverti iki vizito? Geri dupha ir lauki vaistu. Tai tiek is taves tereikalaujama.
Ir apskritai - kas per pozymiu ieskojimai?

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 19:14)
Ot tu manes nepazisti. irnesakyk.gif Su mazu PRG neisnesiojama, bet tavo yra normoje, kaip tavo tyrimus istraktavo gydytojas. Kame beda?
Eini, pasidarai arbatos, atsiguli ir ziuri romantine melodrama apie vestuves. isakymas!

QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 19:24)
tu Maidenanos nepažįsti? ji iš savo varpinės kalba, kaip jai būtų! ir ne vieną kartą taip yra sakiusi. blogiausią scenarijų tau išrėžė, o yra tūkstančiai pavyzdžių tokių kaip tu, ir su žemesniu prg, ir supuoja savo lelkas. geriau aik susirask intike, kad dufastonas prg tyrimui įtakos nedaro.

vat vat, ir as apie tai. Nu nesu as svelnumo isikunijimas, nu ka jau padarysi. Cia panasiai kaip merginos sako, aj, 18dpi kai kurios vaiduokliuka tik pamato ir tu pamatysi, tai cia joms, o as jei 10 dpi/dpo nepamatau - reiskia viskas; taip man ir su PRG butu - truputi prie minimalios normos, ir galeciau A gultis. Nu as kazkaip labai save ir savo organizma pazistu.
Papildyta:
QUOTE(meskos @ 2011 12 08, 19:28)
Zinok rimtai nesinervuok, mano draugei buvo apie PRG 35 visus tris men.. gere paprasciausiai dupha, gyd tada nustato po kiek tableciu gert ir pakelia ji.. tik ji reikia gerti.. Jei truksta PRG teplioja, o tau kaip suprantu net neteplioja, tai dar viskas gerai, zirnis nespejo dar suprasti  4u.gif  Tik vat kad gyd pasakytu kiek jo tau 1-2 tabletes. Ir tikrai su duphu isnesioja kuo puikiausiai,s avrbu kad pasidarei ta tyrima laiku ir zinosi dabar ko truksta. Nensuimink. rimtai  4u.gif

Tai apskritai normaliai su duphu isnesioja. ir pastoja su duphu dazniau ir isnesioja lengviau. nera tikrai bedos.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 08, 18:37)
g.gif  g.gif tai tada pagal ideja anabolai su steroidais neturetu matytis kraujuje, juk tai sintetiniai hormonai. Obettaciau, matosi... Nezinau, nieko nesakau, bet man nelogiska.. Gal tu hormonu izomerai kokie nors kitokie..

na rusiškai kažką radau, bet be mokslinių faktų, o ir neturiu labai laiko ieškoti, tuo labiau, kai šioje situacijoje VISKAS GERAI (čia Sangrijai)
Atsakyti
Gydytojas pasake, kad nesinervinciau ir ziures kaip man vaistus atsiusti, o per kita vizita pas S as ir jai pasakysiu apie savo PRG ziuresim ka jis sakis. Kiek as suprantu kai darai PRG tyrima nors ir vartoji dufa arba utrogestana jis neiskripa rezultata parodo kaip yra, kaip jei butum ir negeres vaistus nu taip man LV gydytojas sake.
Gal reiketu didinti vaistu doze, reikes paklausti gydytojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 08 gruodžio 2011 - 18:51
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 18:50)
parodo kaip yra, kaip jei butum ir negeres vaistus nu taip man LV gydytojas sake.

nu va, aukščiau nosį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 19:51)
nu va, aukščiau nosį mirksiukas.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif pasistengsiu nusiraminti. Norejau paklausti o tai iki 12 sav. nestumo PRG nepaaugs?toks ir bus?gal cia tik pradzia ir jis dar turi paaugti?

Ziurekit ka radau rusiskame forume PRG normos:

Беременные женщины:
I триместр 8,9 - 468,4
II триместр 71,5 - 303,1
III триместр 88,7 - 771,5

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 08 gruodžio 2011 - 19:16
QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 19:45)
na rusiškai kažką radau, bet be mokslinių faktų, o ir neturiu labai laiko ieškoti, tuo labiau, kai šioje situacijoje VISKAS GERAI (čia Sangrijai)
ne ne, as jau nebe apie Sangria, jos atveju viskas OK, as tik niekaip nesuprantu kaip kazko, kas yra kraujuje, kraujo tyrimas neparodo.

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 20:01)
aciu uz palaikyma 4u.gif pasistengsiu nusiraminti. Norejau paklausti o tai iki 12 sav. nestumo PRG nepaaugs?toks ir bus?gal cia tik pradzia ir jis dar turi paaugti?

Ziurekit ka radau rusiskame forume PRG normos:

Беременные женщины:
I триместр 8,9 - 468,4
II триместр 71,5 - 303,1
III триместр 88,7 - 771,5
Nu vat, tai viskas ciki. Vis dar panikuoji?

Progesterone during pregnancy
First Trimester 9-47
Second Trimester 17-147 ng/ml
Third Trimester 55-200 ng/ml

1st trimester
11.2 - 90.0 ng/ml
2nd trimester
25.6 - 89.4 ng/ml
3rd trimester
48.4 - 422.5 ng/ml

Zodziu, gali pasirinkti bet kokia lentele pagal savo pageidavimus. Vistiek visur telpi biggrin.gif O kai kur net vos ne pereboras laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 08 gruodžio 2011 - 19:36
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 08, 20:27)
ne ne, as jau nebe apie Sangria, jos atveju viskas OK, as tik niekaip nesuprantu kaip kazko, kas yra kraujuje, kraujo tyrimas neparodo.
Nu vat, tai viskas ciki. Vis dar panikuoji?

ne tai, kad panikuoju, o nerimauju trupuciuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 20:34)
ne tai, kad panikuoju, o nerimauju trupuciuka blush2.gif

as net nusizvengiau is "nerimauju trupuciuka". As isivaizduoju, kas butu, jeigu "nerimautum siaip", o ne "trupuciuka" lotuliukas.gif
Atsakyti