QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 18:25)
o kartais tu nekeli audros vandens stiklinėje? kleckas jau įsitvirtino, Sangria gėrė utrogestaną, dabar dufastoną. kadangi dufastonas yra sintetinis, kraujo tyrimas jo nerodo, bet jis tikrai atlieka savo gerą darbą. ten prg gali būti ir 100. su tokiu natūraliu prg + po 2 tab dufo - viskas bus gerai.
Kaip taip kraujo tyrimas nerodo sintetinio PRG?
Matai, as isivaizdavau, kad Sangria padare pertrauka tarp urogestano ir dupho, bet kiek man zinoma, to daryti negalima, nes PRG staigiai krenta be "pagalbininku".. Gal klystu. Arba jeigu pertraukos nedare ir dare kraujo tyrima ant urogestano - tai kaip besuk, permazas jis, nes tada rodo naturaluji PRG. As butent tuom vadovaujuosi, kai sakau, kad mazas. pataisykite, jeigu klistu.. mielai atsiimciau zodzius.
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 18:28)
Jezau man sirdis tuoj sustos
neverk, nes tau negalima! tuoj issiaiskinsime. nuvaziuok i jolsana jeigu gali. Sesute tave tikrai iterps siandien. Tik tyrima pasiimk.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 18:31)
apsiramink tiktais, girdi tik tai, ką nori girdėti. panos ir su 35 sėkmingai eina į antrą trimestrą.
Papildyta:
bože, Maide, aš juk darbe
nu gi Sangria yra antroji Agiute, kur ji tau nepanikuos..
O ka? Man niekas netrukdydavo darbe pasimatuoti tempa. man reikia - as ir pasimatuoju. Tai todel man ir keista, kaip cia zmones tempos darbe negali pasimatuoti
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.