Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 18:18)
Dabar galvoju ar su tokiu PRG galesiu isnesioti? unsure.gif  verysad.gif

negalesi.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 08, 18:20)
tavo ne permazas, tavo itin chrienovas, atsiprasant. paimi dupho instrukcija, susirandi schema "gresiantis abortas", atsiguli, ikali duphastono tablete, skubiai skambini i jolsana miesto telefonu ir paprasai sujungti su S. tave sujungs, tu jai pasakysi, kad PRG permazas, netelpa i jokias normas ir ar gali vadovautis schema instrukcijoje. tada ji tau paaiskins ka daryti. Tik neatideliok vakarui, daryk ta dabar, staigiai. Juk esi didele mergaite, juk zinai kas buna kai pas nescia mazai PRG. Nu, pirmyn, sekmes.

nu man ne S liepe pasidaryti PRG tyrima, o LV gydytojas, kadangi man pasibaige utrogestanas tai ir liepe, kad nusprestu ar reikia dar man jo ar pereiti prie dufo.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 08, 17:20)
tavo ne permazas, tavo itin chrienovas, atsiprasant

o kartais tu nekeli audros vandens stiklinėje? kleckas jau įsitvirtino, Sangria gėrė utrogestaną, dabar dufastoną. kadangi dufastonas yra sintetinis, kraujo tyrimas jo nerodo, bet jis tikrai atlieka savo gerą darbą. ten prg gali būti ir 100. su tokiu natūraliu prg + po 2 tab dufo - viskas bus gerai.
Atsakyti
Jezau man sirdis tuoj sustos cray.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 18:21)
ne, nemanau. galvojau, gal senai bekosėjai laugh.gif

nu tu žiauri lotuliukas.gif
nu gal senokai...
nu o ka? As realiste. Juk gali buti pastojus, bet gal ir ne. Ko cia ciuciukalintis... Aisku, galeciau uzmesti fraze is operos "tikiu, kad ivyko stebuklas ir tau pavyko ir visi trynukai", nu bet gi as ne burtininke ir ne echoskopas. Tai kaip galiu tiketi? O veltui zmogui ikalbeti tureti vilties (ir pozymiu), kai 'stebuklas' gali ir neivykti... Nu, manau tas nesazininga... Geriau palikti truputi vietos galimam nusivilimui, kad jeigu vdrug nepasiseks, nebutu taip skaudziai ir nereiketu ant saves pykti, kad kazkokius pozymius isikalbejai ir tau dar ikalbejo. Zodziu, kol kas viskas OK. Tempa matavaisi?

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 18:24)
nu man ne S liepe pasidaryti PRG tyrima, o LV gydytojas, kadangi man pasibaige utrogestanas tai ir liepe, kad nusprestu ar reikia dar man jo ar pereiti prie dufo.
Tada skambink LV gydytojui. As pamirsau, kad tu ne pas S, sorry.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 17:28)

doh.gif apsiramink tiktais, girdi tik tai, ką nori girdėti. panos ir su 35 sėkmingai eina į antrą trimestrą.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 08, 17:30)
Tempa matavaisi?

bože, Maide, aš juk darbe doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 18:25)
o kartais tu nekeli audros vandens stiklinėje? kleckas jau įsitvirtino, Sangria gėrė utrogestaną, dabar dufastoną. kadangi dufastonas yra sintetinis, kraujo tyrimas jo nerodo, bet jis tikrai atlieka savo gerą darbą. ten prg gali būti ir 100. su tokiu natūraliu prg + po 2 tab dufo - viskas bus gerai.
Kaip taip kraujo tyrimas nerodo sintetinio PRG?
Matai, as isivaizdavau, kad Sangria padare pertrauka tarp urogestano ir dupho, bet kiek man zinoma, to daryti negalima, nes PRG staigiai krenta be "pagalbininku".. Gal klystu. Arba jeigu pertraukos nedare ir dare kraujo tyrima ant urogestano - tai kaip besuk, permazas jis, nes tada rodo naturaluji PRG. As butent tuom vadovaujuosi, kai sakau, kad mazas. pataisykite, jeigu klistu.. mielai atsiimciau zodzius.

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 18:28)

neverk, nes tau negalima! tuoj issiaiskinsime. nuvaziuok i jolsana jeigu gali. Sesute tave tikrai iterps siandien. Tik tyrima pasiimk.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 18:31)
doh.gif apsiramink tiktais, girdi tik tai, ką nori girdėti. panos ir su 35 sėkmingai eina į antrą trimestrą.
Papildyta:
bože, Maide, aš juk darbe doh.gif  lotuliukas.gif

nu gi Sangria yra antroji Agiute, kur ji tau nepanikuos..

O ka? Man niekas netrukdydavo darbe pasimatuoti tempa. man reikia - as ir pasimatuoju. Tai todel man ir keista, kaip cia zmones tempos darbe negali pasimatuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 08, 17:35)
Kaip taip kraujo tyrimas nerodo sintetinio PRG?

neverk, nes tau negalima!

nu va taip. panos iš vilniečių namučių taip sako. na, gydytoja pasakys, kaip te yra iš tikrųjų.

nu nu, iš pradžių neišnešiosi, o paskui neverk. negalima taip su nestuke.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 17:31)
Papildyta:
bože, Maide, aš juk darbe doh.gif  lotuliukas.gif

Merginos,noriu isgirst Jusu nuomone...vienu zodziu,ar bandytumet daryt IUI naturaliam cikle,jeigu vyro sperma 6 mln vienam ml ir judrumas A+B 24proc. unsure.gif nuejom su MB pas nauja gine,tai dave toki pasiulyma,tai va,turim apsisprest...nors patys buvom linke prie IVF,kuris vienas jau nepasisekes... doh.gif

Sangria,gerk dupha,ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briukele: 08 gruodžio 2011 - 17:41
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 08, 17:37)
O ka? Man niekas netrukdydavo darbe pasimatuoti tempa. man reikia - as ir pasimatuoju. Tai todel man ir keista, kaip cia zmones tempos darbe negali pasimatuoti biggrin.gif

aš galvojau, tu apie bazalinę šneki? biggrin.gif ar tu apie bazalinę šneki? blink.gif biggrin.gif
neturiu termometro. ir prisiminiau, pirmadienį buvo normali kūno temperatūra.
Atsakyti
Paskambinau jam ir jis sake nepergyventi ir, kad nera mano PRG labai blogas, sake pirmam tremestre maziausiai turi buti 30, bet jis linkes daugiau , kad vartociau utrogestana, nes dufas maziau savinasi per krauja, bandis atsiusti man verysad.gif Dabar jau sunkiai man bus istverti iki kito penktadienio vizito pas S doh.gif
O kai mazas PRG buna kokie nors pozymiai?pvz tepliojimai ar dar kas nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 08 gruodžio 2011 - 17:58
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 17:55)
O kai mazas PRG buna kokie nors pozymiai?pvz tepliojimai ar dar kas nors?

matau, nori įkalbėti sau problemų smile.gif
Atsakyti