QUOTE(Grim @ 2012 01 04, 15:07)
O nežinot, kodėl IUI kaina nurodyta svyruojanti - 550-700 Lt? Nuo ko tai priklauso?
Sitas klausimas man irgi idomus. As visada apziurom vaziuodavau pas savo gyd. i ligonine, o tik paciai IUI susitardavom susitikti kitur. Tris kartus tai buvo BAK'as, o ketvirta karta gydytojas neaisku del ko pasake, kad susitiksime vaisingumo centre. Kadangi as ta cikla jau buvau ijungusi durniu, net nesigilinau kas, kodel ir kaip. Per procedura buvom centre tik gydytojas, embriologe, sesute ir as. Po proceduros gyd. pasake sesutei, kad pritaikyti man nuolaida (nei as prasiau, nei ka - pats taip sugalvojo) ir mokejau 550 Lt. Nors buvau ten pirma (ir pasirodo paskutini) karta.
Taip kad mano atveju kaina priklause nuo gydytojo nuotaikos. Gal dar kiek sugrojo tai, kad ta pati sesute dirba ir ligonineje, kurioje tas pats gydytojas man dare laparoskopija ir kai gydytojas pasake, kad as cia ta pati, sausi pakraupinusi visa ligonine, labai jau sesute dziaugesi mane matydama ir vis prisimine, kaip visus ten isgasdinau. O gal ir ne del to kaina mazesne pritaike, zodziu ju kainu politikos nesupratau
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2012 01 04, 16:28)
kas del vaisingumo centro, as ten ir lankausim nes mano daktare tai BAK'e, tai vaisingumo centre, kadangi Bak paliko, kolkas dar vaisingumo centre (neribotam laikui lieka), tai penktadieni ten man atliks IUI ir galesiu pasakyt kiek sumokejau, bet kiek teko ten lankytis, merginos kurios pirm karta ten daresi IUI tai 700 ir mokejo, gal ta mazesne kaina pastoviom pacientem, tikrai nzn negaliu paskyt, penktad suzinosiu kodel ta kaina svyruoja .
kas del gydyt keitimo, tai manau vistike jis tau turi but prie sirdies, na tau turi tikti ir patikti, na cia mano nuomone, ir jei tau dbartinins netinka, tai zinoma gali pakeisti daktar nieks netrukdo juk, o ka gali zinot gal tik tiek tereikia daktar pakeisti
,
as pvz savo daktares nenoriu keisti ri nekeisiu, man ji tinka ir patinka
O as kazkaip isivaizdavau, kad tu Northway darysi IUI