Zuzla"mikoplazmu ir ureaplazmu", o kaip jas randa? apie as is vis nieko nzn, kaip tikrina, gal ir tikrino tik nzn *****...
Patarkite, kaip atsakyti is karto daugiau nei 1 dalyvei?
Aciu!
Aciu!
QUOTE(diana_j @ 2012 01 03, 22:03)
Zuzla"mikoplazmu ir ureaplazmu", o kaip jas randa? apie as is vis nieko nzn, kaip tikrina, gal ir tikrino tik nzn *****...
tepinėlį ima
QUOTE(Deimė @ 2012 01 03, 22:08)
cituoji kam nori atsakyti ir paskui puslapio apačioje, o ne šalia cituoti, spaudi atsakyti
QUOTE(Deimė @ 2012 01 03, 22:08)
QUOTE(zuzla @ 2012 01 03, 22:10)
tepinėlį ima
cituoji kam nori atsakyti ir paskui puslapio apačioje, o ne šalia cituoti, spaudi atsakyti
Tai dekui uz patarima kaip cituoti
Labanakt!
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 03, 23:22)
dar ne, bet ryto jau bus
na bet dar nera
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 01 03, 23:10)
ai tai ime su juo pas mane viskas ciki , ne skai ime del schlamidiju, dar du kazkokius ime tik nepamenu ten kas per velnias buvo
Papildyta:
Saldziu merdzinos
Irene, nelaukiu tavo nelabuju, lauksiu geru naujienu
sveikutes merginos, pries daugiau kaip du metus as ir buvau sio skyrelio lankytoja, pas mane taip pat buvo 1 stadija endo ir dar ovulecija vyko veliau nei budavo vaisingu isskyru. 3 IUI buvo sekmingas ir mano paneliai jau pavasari bus du metukai. 12 dpo mano testukas ir buvo neigiamas, bet vyrui nesakiau nors pati jau buvau susitaikius kad ir sis nesekmingas, bet 15 dpo testukas patode vaiduokli, tad nepraraskit vilties mielosios ir nenuleiskit ranku
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 02, 13:45)
Labas rytas siuose naujuose metuose...
Dovanu gruodzio 31 gavau puline angina, su kuria iki siol neissiskiriam...
Dovanu gruodzio 31 gavau puline angina, su kuria iki siol neissiskiriam...
nežinau ar tavo atveju padės, bet kai aš turėjau anginą, kurios niekip negalėjau išsigydyti, man padėjo angin-heel ir influcid homeopatiniai vaistukai. Sveikatos tau
Aš tai ir vyrą užkrėčiau, abu kažkokį virusą turim, tai irgi gydomės homeopatiniais.
Papildyta:
QUOTE(juratele:) @ 2012 01 03, 23:39)
sveikutes merginos, pries daugiau kaip du metus as ir buvau sio skyrelio lankytoja, pas mane taip pat buvo 1 stadija endo ir dar ovulecija vyko veliau nei budavo vaisingu isskyru. 3 IUI buvo sekmingas ir mano paneliai jau pavasari bus du metukai. 12 dpo mano testukas ir buvo neigiamas, bet vyrui nesakiau nors pati jau buvau susitaikius kad ir sis nesekmingas, bet 15 dpo testukas patode vaiduokli, tad nepraraskit vilties mielosios ir nenuleiskit ranku
ačiū, juratele, kad padrąsini.
Irėne, o gal dar yra lašelis vilties Linkiu, kad nesulauktum mmm dėl
Labas rytas brangosios
Aciu uz padrasinima ir ikvepima geru vilciu
laukiu is taves ziniu, kaip tu sen laikais?
Maidenana , kaip tavo sveikatele?
QUOTE(juratele:) @ 2012 01 03, 23:39)
Aciu uz padrasinima ir ikvepima geru vilciu
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 03, 23:55)
oi, neguodziu saves zinau, kad mmm bus ir gipsas
laukiu is taves ziniu, kaip tu sen laikais?
Maidenana , kaip tavo sveikatele?
QUOTE(Deimė @ 2012 01 03, 21:58)
Laba ir sveika prisijungusi. Na, liudnoka tavo istorija. Pagal istorijas, pasakojimus ir bla bla, tai po pirmo vizito aptarti IVF schema, turetum pastoti naturaliai.
Kad nelabai silta siandien pajuryje... Uraganai siaucia...
labas rytas, merginos.
Aciu, sveikata gereja, uzsiknisau sirgti, issitraukiau visus pulius, skalauju gerkle soda ir einu geryn. Ant savaites galo busiu pasveikusi, tikriausiai..
Irene... nu dar nenoriu tau duoti baliono. Bet jauciasi, kaip pyksti ant pasaulio ir gydytoju. Kaip ir as lapkriti, kai "idealus" IUI buvo visiskai tuscias. Ziaurus jausmas. Norisi viska mesti ir pasiusti visus. bet siutina be galo tai, kad jeigu mesi - tada tikrai apie vaikus gali pamirsti. Kosmariska situacija. Mano nuosirdi uzuojauta, pati ta pati isgyvenau pries menesi..
Sveikos,
konstatuoju faktą - aš išdurnėjau
Kadangi pastaruoju metu intensyviai svarstau, į ką man keist VK, tai šiąnakt tieeek prisapnavau. Žodžiu, nuėjau aš į tą VK, man davė krūvą vaistų dėžutėse, sumokėjau kelis šimtus litų ir nutarėm, kad dar darysiu pas juos vieną IUI. Pažiūrėjo echoskopu, sako: "Ojej, kaip negerai, foliai mikroskopiniai, keli mm, jų mažai." Grįžtu namo, vartau tas vaistų dėžutes ir suprantu, kad schemos tai man neparašė. Skambinu - negaliu susisiekt. Tada galvoju eisiu pas kitą gyd. - O.K. iš BAK (kažkada pas ją lankiausi). Ji sako: "Puiku, ateik, aš tau ir kitoms moteriškėms tokią paskaitą pravesiu." Nueinu, susirenkam kažkokiam kieme, o ten purvo duobė didelė. Jaučiu, kad smingu į ją. Bet kažkaip atsispyriau ir išlindau. O gydytoja su tom keliom moterėlėm... užmigo Taigi vėl nieko nepešiau. Pabudau pavargus kaip šuva
O dabar man labai reikia jūsų pasvarstymų, labai labai
Palyginau kainas. BAK'e IUI - 700 Lt. IVF - 4500.
Vaisingumo centre IUI - 550-700 Lt, IVF - 5500.
VK IUI - 500 Lt, IVF - 3950.
Skirtumas nemažas... Norėjau pas O.K. (BAK'e), bet jei greitu metu reiks daryt IVF, ten žymiai brangiau. Vaisingumo centre IUI panašiai kaip ir VK, bet IVF vėlgi brangiau... O man jau sako, kad su IUI žaist nedaug liko, reik mestis prie IVF...
Merginos, ką patartumėt? Likt VK ar vis dėlto keist gydytoją ir kliniką?
O nežinot, kodėl IUI kaina nurodyta svyruojanti - 550-700 Lt? Nuo ko tai priklauso?
Šiaip galvoju, kad visur specai turbūt geri, bet kai jau daug daug metų rezultatas nulinis, tai kažkaip imi galvot, jog reikėtų kažką keist... O ir ne viskas man patinka toj VK. Na, tai, kad hormonų tyrimų nerekomendavo darytis, kad viena gydytoja sako, jog foliai blogi ir gal nutraukiam, o kitą dieną kita tvirtina, kad puikūs... Kažkaip norisi vieningos nuomonės ir stabilumo. Esu pasimetusi kaip slyva tašėj Help help
konstatuoju faktą - aš išdurnėjau
Kadangi pastaruoju metu intensyviai svarstau, į ką man keist VK, tai šiąnakt tieeek prisapnavau. Žodžiu, nuėjau aš į tą VK, man davė krūvą vaistų dėžutėse, sumokėjau kelis šimtus litų ir nutarėm, kad dar darysiu pas juos vieną IUI. Pažiūrėjo echoskopu, sako: "Ojej, kaip negerai, foliai mikroskopiniai, keli mm, jų mažai." Grįžtu namo, vartau tas vaistų dėžutes ir suprantu, kad schemos tai man neparašė. Skambinu - negaliu susisiekt. Tada galvoju eisiu pas kitą gyd. - O.K. iš BAK (kažkada pas ją lankiausi). Ji sako: "Puiku, ateik, aš tau ir kitoms moteriškėms tokią paskaitą pravesiu." Nueinu, susirenkam kažkokiam kieme, o ten purvo duobė didelė. Jaučiu, kad smingu į ją. Bet kažkaip atsispyriau ir išlindau. O gydytoja su tom keliom moterėlėm... užmigo Taigi vėl nieko nepešiau. Pabudau pavargus kaip šuva
O dabar man labai reikia jūsų pasvarstymų, labai labai
Palyginau kainas. BAK'e IUI - 700 Lt. IVF - 4500.
Vaisingumo centre IUI - 550-700 Lt, IVF - 5500.
VK IUI - 500 Lt, IVF - 3950.
Skirtumas nemažas... Norėjau pas O.K. (BAK'e), bet jei greitu metu reiks daryt IVF, ten žymiai brangiau. Vaisingumo centre IUI panašiai kaip ir VK, bet IVF vėlgi brangiau... O man jau sako, kad su IUI žaist nedaug liko, reik mestis prie IVF...
Merginos, ką patartumėt? Likt VK ar vis dėlto keist gydytoją ir kliniką?
O nežinot, kodėl IUI kaina nurodyta svyruojanti - 550-700 Lt? Nuo ko tai priklauso?
Šiaip galvoju, kad visur specai turbūt geri, bet kai jau daug daug metų rezultatas nulinis, tai kažkaip imi galvot, jog reikėtų kažką keist... O ir ne viskas man patinka toj VK. Na, tai, kad hormonų tyrimų nerekomendavo darytis, kad viena gydytoja sako, jog foliai blogi ir gal nutraukiam, o kitą dieną kita tvirtina, kad puikūs... Kažkaip norisi vieningos nuomonės ir stabilumo. Esu pasimetusi kaip slyva tašėj Help help