Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Rudde @ 2012 01 03, 18:28)
Auga auga mano pilvuzikas  ir matosi jau neblogai wub.gif O as jo ir nebeslepiu - vaikstau besididziuodama kaip nezinau kas  blush2.gif  Is tiesu, man tokie pilvukai patys mieliausi - jau nebenuslepsi, bet tuo paciu jie dar ir tokie nedideli, atrodo nesunkus  biggrin.gif

jjeeeeechhhhh...... rolleyes.gif
Atsakyti
Labas visoms merginoms, likimo draugems!
apie Jus skaitau kiekviena diena jau apie puse metu smile.gif
Seku naujienas Nesulaukianciu gandro skyrelyje, pergyvenu del nesekmiu, ir ilgai prisimenu dziugias istorijas.
Dabar prisiduodu 4u.gif
Pirmas vaikas didelis.
13 metu vartojau kontraceptikus,
dabar 3 metus gandru nera verysad.gif
Stazas- 12.22 d. atlikta 5 IUI, atrodo bus nesekminga.

Linkejimai is pajurio silti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimė @ 2012 01 03, 21:58)
Labas visoms merginoms, likimo draugems!
apie Jus skaitau kiekviena diena jau apie puse metu  smile.gif
Seku naujienas Nesulaukianciu gandro skyrelyje, pergyvenu del nesekmiu, ir ilgai prisimenu dziugias istorijas.
Dabar prisiduodu  4u.gif
Pirmas vaikas didelis.
13 metu vartojau kontraceptikus,
dabar 3 metus gandru nera  verysad.gif
Stazas- 12.22 d. atlikta 5 IUI, atrodo bus nesekminga.

Linkejimai is pajurio silti  blush2.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif

na kodel sakai nesekmingas, kol nera mmm tol viltis visad islieka mirksiukas.gif , o kokios tavo bedeles? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 03, 21:02)
Sveika prisijungus mirksiukas.gif

na kodel sakai nesekmingas, kol nera mmm tol viltis visad islieka  mirksiukas.gif , o kokios tavo bedeles?  ax.gif

Pamirsau parasyti, kad mano nevaisingumo priezastis neaiski (tai labai nervina blink.gif )
MB turtas geras.
Hormonai norma.
Ciklas reguliarus.
Laparoskopijos metu kiausintakiai pratekami (rado I stad. endometrioze, mazus zidinukus kuriuos pridegino)

Kokie 4 ciklai stimuliaciju vien tik su Clostilbegyt, nulis rezultatu (viena cikla vartojau po 2 tab. 100 mg, tai buvo net lengva kiausidziu hiperstimuliacija).

Toliau perejau prie IUI. 4 stimuliacijos su Clost+Gonal/Puregon, sake kad viskas idealu, bet rezultato vel nulis.

5 IUI (dabartine) stimuliavo be Clost, vien tik su Gonal, pridejo Cetrotide, sake vel kad idealu. Dabar yra 12 d. po IUI, siandien nestumo testas visiskai neigiamas.

Planuoju IVF, nes metai spaudzia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimė @ 2012 01 03, 21:26)
Pamirsau parasyti, kad mano nevaisingumo priezastis neaiski (tai labai nervina  blink.gif )

o LPL?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 03, 21:30)

Tyriausi del Chlamidiju, neigiama.
Kitu gydytoja nereikalauja, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimė @ 2012 01 03, 22:38)
Kitu gydytoja nereikalauja,  ax.gif

tai vienintele priezas endo I stad g.gif , na zinoma, jei yra pinigu tai aiksu eit prie IFV manau smile.gif , mano atveju, tai po pertraukos pusmecio bus 5 IUI, ir ziuresim kas, bus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimė @ 2012 01 03, 21:38)
Kitu gydytoja nereikalauja,  ax.gif

taip pat pastojimui trukdo mikoplazma ir ureaplazma, pasitikrink savo iniciatyva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 03, 09:34)
Irene, kokios naujienos??

QUOTE(diana_j @ 2012 01 03, 14:11)
Irene, na tikrai kaip tu, kokios naujienos?  wub.gif

Sudinos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 03, 21:41)
taip pat pastojimui trukdo mikoplazma ir ureaplazma, pasitikrink savo iniciatyva smile.gif

tai vienintele priezas endo I stad , na zinoma, jei yra pinigu tai aiksu eit prie IFV manau , mano atveju, tai po pertraukos pusmecio bus 5 IUI, ir ziuresim kas, bus...

Del mikoplazmu ir ureaplazmu, tai gydymas atrodo toks pats kaip ir chlamidiju atveju, o po laparoskopijos gyd. man ir MB skyre antibiotikus.
O del endo, tai taip, nes endo yra tokia liga-chameleonas, su I stadija neaisku del ko nepastoja, o stai su III laisvai... Tai ir yra nepaaiskinama. O IVF jau galvoje, ruosiama ir pinigine. Pries 3 metus neisivaizdavau sito.
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 03, 22:46)

4u.gif console.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimė @ 2012 01 03, 22:55)
tai vienintele priezas endo I stad  , na zinoma, jei yra pinigu tai aiksu eit prie IFV manau  , mano atveju, tai po pertraukos pusmecio bus 5 IUI, ir ziuresim kas, bus... 
Del mikoplazmu ir ureaplazmu, tai gydymas atrodo toks pats kaip ir chlamidiju atveju, o po laparoskopijos gyd. man ir MB skyre antibiotikus.
O del endo, tai taip, nes endo yra tokia liga-chameleonas, su I stadija neaisku del ko nepastoja, o stai su III laisvai... Tai ir yra nepaaiskinama. O IVF jau galvoje, ruosiama ir pinigine. Pries 3 metus neisivaizdavau sito.

na as pati turiu endo I stad, tai dbr bus pirmas IUI kai zinom kad I stad endo turim doh.gif

kai pagalvoju tai nesuprantu, kodel mus D taip skriaudzia...... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 03, 21:46)

verysad.gif ir nelabųjų sulaukei?

QUOTE(Deimė @ 2012 01 03, 21:55)

na, tavo reikalas smile.gif
Atsakyti