Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(diana_j @ 2012 01 02, 14:17)
vajetau, ale dauguma ziuriu apsirgo po svenciu.... doh.gif

sveiki greiciau  4u.gif  4u.gif  wub.gif

aciu. bijau, kad sita geri as gavau vietoje svenciu. nes jau 31 diena ne kas buvo.. zodziu... einu eilinio litro arbatos... nxnxnx...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 02, 16:11)
aciu. bijau, kad sita geri as gavau vietoje svenciu. nes jau 31 diena ne kas buvo.. zodziu... einu eilinio litro arbatos... nxnxnx...

na be nervu brangioji mirksiukas.gif , gereiam arbatas ir sveiktam doctor.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 01 01, 22:28)
Rudde atsimenu kad dziugia naujiena apie  nestuke.gif  savo teveliams pasakysi per sventes, ar pasakei? kaip reagavo?  bigsmile.gif
sorry, jeigu jau rasei, nemaciau  blush2.gif

Pasakiau ir tėvams, ir seneliams, visi labai laimingi ir kuria turbūt net daugiau ateities planų, nei aš biggrin.gif

Sveikatos sergančioms 4u.gif Pas mus darbe šiandien tiek ligotų susirinko, kad man net baisu - kur bepasisuksi čiaudo, kosti ir pan. Bet gal kaip nors neprisigaudysim mes bacilų su pilvinuku doh.gif
Atsakyti
Su Naujais! smile.gif

Pas mane darbe irgi yra sergančių... Ir prie manęs gerklės skausmas kabinasi verysad.gif Einu arbatos su medum
Atsakyti
4u.gif 4u.gif sergančioms ir bandančioms atsilaikyti

Irene, kokios naujienos??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 03 sausio 2012 - 08:37
Irene, na tikrai kaip tu, kokios naujienos? wub.gif

tai kas man sauiso men palaikys kompanija? smile.gif , as jau labai laukiu penktadienio pagaliau,,greiciau atliktu ta 5 IUI ir vyro rezultatus mamatysiu ar pagereja nors kiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 03, 13:11)
tai kas man sauiso men palaikys kompanija? smile.gif

po penktadienio bus aišku ax.gif

panos, pakonsultuokite, kaip viskas vyksta BAK'e? aš tokio lygio klinikoje pirmą kartą lankysiuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2012 01 02, 18:25)
Bet gal kaip nors neprisigaudysim mes bacilų su pilvinuku doh.gif

As irgi tikiuosi, kad neprisigausyd=sit.
Auga pilvukas kaip ant mieliu, ane? Matosi jau?

Laba diena. bandau kapanotis... niekada nesergu. garbes zodis, anginos nuo vaikystes neturejau. kas yra tempa 38 pamirsusi visiskai. bet kaip galima sugebeti susirgti sedint namuose ir nekisant nosies laukan? nu kaip? lemtis, vadinasi. d is manes laaabai garsiai juokiasi labai labai. uz ka, kazin, jis manes nekencia..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 03, 15:44)

panos, pakonsultuokite, kaip viskas vyksta BAK'e? aš tokio lygio klinikoje pirmą kartą lankysiuos blush2.gif

as lankausi Bak'e biggrin.gif kaip suprast klausima kaip ten viskas vyksta? taip kaip ir visur - uzsiregistruoji, atvaziuoji, atsisedi foje ir lauki kada tave pakvies, o kai pakvies, nueisi i toleta, nusirengsi ir ateisi atsigulti ant kedes-lovos (daug kur lankiaus, bet tik cia tokios tenka gulet - naujesneje). gine man labai patinka, nes visu pirma visada atpazista, prisimena varda. nu lygis thumbup.gif tik gaila, kad kartais nepavyksta pasiekti norimo rezultato
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 01 03, 14:52)
as lankausi Bak'e  biggrin.gif  kaip suprast klausima kaip ten viskas vyksta? taip kaip ir visur - uzsiregistruoji, atvaziuoji, atsisedi foje ir lauki kada tave pakvies, o  kai pakvies, nueisi i toleta, nusirengsi ir ateisi atsigulti ant kedes-lovos

į kokį dar tualetą? unsure.gif paskui per koridorių reik šuoliuoti iki kabineto?
reikia nusirengti ar persirengti? t.y. ar duoda marškinius/tapkes, nu kaip filmuose rolleyes.gif
kaip apmokėjimas vyksta? kam, kiek..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 03, 14:44)

visu pirma uzsiregistruji telefonu, tada atvyksti ir registraturoj pasakai paska atsisedi foje ant pufiku ir lauki, jei tai pirmas kartas uzpildysi anketa dar, kai ateis jau tavo eile, ateis taves pasitikti sesute arba daktare (-as), tada nusives i kabineta, visa kita kaip yprastai vyksta, pasisnekat, jei reikes skraidyt, nueisi persirengsi i WC ten kabinetuose paciuose yra , nu ir viskas, siaip ten aptarnavimas tikrai auksto lygio thumbup.gif , jau kai pastoviai lankaisi ir atpaizta tave mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 01 03, 16:01)
į kokį dar tualetą? unsure.gif paskui per koridorių reik šuoliuoti iki kabineto?
reikia nusirengti ar persirengti? t.y. ar duoda marškinius/tapkes, nu kaip filmuose rolleyes.gif
kaip apmokėjimas vyksta? kam, kiek..

ta stulikas paciam daktaro kabinete yra, ten rasi ir taplutes ir jei reikes, chalatukai tokie vienkartiniai mirksiukas.gif , apmokejimas vyksta: kai baigsisi konsultacija, tave atgal palydes sesute ar daktaras i registratura ten ir susimokesi mirksiukas.gif

o kiek kainuos reikes priklauso nuo ka noresi daryt, kai registruosies gali uzklaust kainu, o siaip visas kainininkas yra ju puslapyje www.bak.lt kainorastis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 03 sausio 2012 - 15:05
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 03, 14:32)
bet kaip galima sugebeti susirgti sedint namuose ir nekisant nosies laukan? nu kaip?

Tai matyt vyras kokį virusioką parnešė iš lauko unsure.gif
Atsakyti