Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(diana_j @ 2011 12 30, 17:52)
tik siaip idomu, ko poveikis ju skirisi, kad pakeite man juos  g.gif

Kiek man aiskino skirtingi gydytojai - niekuo g.gif O neklausei gyd., kodel si karta kiti vaistai nei visada?
Gal siaip klinika turi situ vaistu ir nori juos isnaudoti. Nes ir siulymas vaziuoti i klinika leistis vaistu, kai tai galima puikiai pasidaryti namuose, man keltu klausimu g.gif As tai nevaziuociau tikrai, butu gaila laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 12 30, 17:58)
Kiek man aiskino skirtingi gydytojai - niekuo  g.gif  O neklausei gyd., kodel si karta kiti vaistai nei visada?
Gal siaip klinika turi situ vaistu ir nori juos isnaudoti. Nes ir siulymas vaziuoti i klinika leistis vaistu, kai tai galima puikiai pasidaryti namuose, man keltu klausimu  g.gif  As tai nevaziuociau tikrai, butu gaila laiko  blush2.gif

Matai situacija tokia, kas dbr apziurai buvai pas daktres kolege, tu man atrodo ir pas Ziobakus lankaisi? rolleyes.gif , tai jie dbr yra isvyke, ir as su ja tel sms susirasem ir padarem si plana, kadangi as tu vaistu dar neturiu, tai sake nuvaziuok i klinika ir man juos duos ir jai noresiu ir suleis mirksiukas.gif , tai galvoju, kadangi vistiek ju paimt reiks vaziuot tai ir suleis tuo paciu jau smile.gif , o jau iki proceduros maniske bus grizus thumbup.gif , tai kazkaip per tel neklausiau kodel pakeite, bet ir praita cikla ji juos minejo, sake kad jai jie labaiu patinka, tai nzn net, gal tai ka nors ir lems bus matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 30, 18:33)
Matai situacija tokia, kas dbr apziurai buvai pas daktres kolege, tu man atrodo ir pas Ziobakus lankaisi?  rolleyes.gif , tai jie dbr yra isvyke, ir as su ja tel sms susirasem ir padarem si plana, kadangi as tu vaistu dar neturiu, tai sake nuvaziuok i klinika ir man juos duos ir jai noresiu ir suleis  mirksiukas.gif , tai galvoju, kadangi vistiek ju paimt reiks vaziuot tai ir suleis tuo paciu jau  smile.gif , o jau iki proceduros maniske bus grizus  thumbup.gif , tai kazkaip per tel neklausiau kodel pakeite, bet ir praita cikla ji juos minejo, sake kad jai jie labaiu patinka, tai nzn net, gal tai ka nors ir lems bus matyt  mirksiukas.gif

Aha, zinau, kad jie sias dvi savaites atostogauja, ale ziu ir per atostogas sms planus sudarineja lotuliukas.gif Kai pagalvoju, tai visai as nenoreciau tokio gyvenimo blush2.gif

As pas Ž-ienę nei karto nebuvus, bendrauju isskirtinai tik su jos vyru biggrin.gif Nors galvoju po gimdymo grizti pas savo senaja gine, nebent iskart sugalvotume antra planuotis, tuomet niekur neisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 12 30, 18:54)
Aha, zinau, kad jie sias dvi savaites atostogauja, ale ziu ir per atostogas sms planus sudarineja  lotuliukas.gif  Kai pagalvoju, tai visai as nenoreciau tokio gyvenimo  blush2.gif

As pas Ž-ienę nei karto nebuvus, bendrauju isskirtinai tik su jos vyru  biggrin.gif  Nors galvoju po gimdymo grizti pas savo senaja gine, nebent iskart sugalvotume antra planuotis, tuomet niekur neisiu  ax.gif

jo sugeba atostogaudami ir planuot thumbup.gif , na gal tokio gyvenimo nelabai noreciau, bet ten kur jie atostogauja tai jo noreciau blush2.gif lotuliukas.gif
as vis su ja bendrauju, o pas ji operavausi ir GN dariausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 30 gruodžio 2011 - 18:02
Diana thumbup.gif kokį šaunų turtą augini. Tikrai turi šįkart pavykti mirksiukas.gif

Oi man mergytės įtariu virusas kabinasi. Kolegė jau kelias dienas čiaudėjo, šiandien išvis varvančia nosim dalinosi bacilomis. Aš po pietų įtartinai jaustis pradėjau, kaip su didele temperatūra, galvą skaudėjo, akys perštėjo, turiu temperatūros kelias dalis. Nu nesiseka verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2011 12 30, 21:19)
Diana  thumbup.gif kokį šaunų turtą augini. Tikrai turi šįkart pavykti  mirksiukas.gif

Oi man ,mergytės, įtariu virusas kabinasi. Kolegė jau kelias dienas čiaudėjo, šiandien išvis varvančia nosim dalinosi bacilomis. Aš po pietų įtartinai jaustis pradėjau, kaip su didele temperatūra, galvą skaudėjo, akys perštėjo, turiu temperatūros  kelias dalis. Nu nesiseka  verysad.gif

Maidenana, na gal nėštumo požymiams kiek ankstoka, jei O tik ~27 d. greičiausiai buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 30, 21:25)
Diana  thumbup.gif kokį šaunų turtą augini. Tikrai turi šįkart pavykti  mirksiukas.gif

Oi man mergytės įtariu virusas kabinasi. Kolegė jau kelias dienas čiaudėjo, šiandien išvis varvančia nosim dalinosi bacilomis. Aš po pietų įtartinai jaustis pradėjau, kaip su didele temperatūra, galvą skaudėjo, akys perštėjo, turiu temperatūros  kelias dalis. Nu nesiseka  verysad.gif
Papildyta:
Maidenana, na gal nėštumo požymiams kiek ankstoka, jei O tik ~27 d. greičiausiai buvo  unsure.gif

na jei pavyks tai MB bus geriausia jubiliejaus dovana thumbup.gif thumbup.gif

o tu laikykis, arbateles gerk, nesusirki rimtai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergytės - uogytės wub.gif
Noriu Jums palinkėti vaisingų metų, pilnu tikiejimo, supratymo ir meilės. Niekada nepamirškit, kad šalia yra žmonių, kurie JUS palaiko, supranta ir visada išties pagalbos ranką 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Naujametinis virusiukas visoms 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Sveikos!

Ar sveikos po Naujų? smile.gif
Ačiū atsakiusioms dėl ciklo skaičiavimo. drinks_cheers.gif

Už visas laikau kumščius ir baisingai noriu, kad šiais metais mes dingtume iš šios temos smile.gif

Merginos, kurios lankotės Nothway klinikoj, gal galėsit patart. Noriu ten pereit iš VK. Kaip suprantu, ten Žiobakai šitom procedūrom užsiima, ar ne? Abu? Pas bet kurį galima rašytis? O IVF ar daro ten?
Ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 12 30, 19:54)
Aha, zinau, kad jie sias dvi savaites atostogauja, ale ziu ir per atostogas sms planus sudarineja  lotuliukas.gif  Kai pagalvoju, tai visai as nenoreciau tokio gyvenimo  blush2.gif

As pas Ž-ienę nei karto nebuvus, bendrauju isskirtinai tik su jos vyru  biggrin.gif  Nors galvoju po gimdymo grizti pas savo senaja gine, nebent iskart sugalvotume antra planuotis, tuomet niekur neisiu  ax.gif

Rudde atsimenu kad dziugia naujiena apie nestuke.gif savo teveliams pasakysi per sventes, ar pasakei? kaip reagavo? bigsmile.gif
sorry, jeigu jau rasei, nemaciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 12 31, 18:09)
Labas mergytės - uogytės  wub.gif
Noriu Jums palinkėti vaisingų metų, pilnu tikiejimo, supratymo ir meilės. Niekada nepamirškit, kad šalia yra žmonių, kurie JUS palaiko, supranta ir visada išties pagalbos ranką  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Naujametinis virusiukas visoms  2.gif  2.gif  2.gif

Sveikutes, na ka nauji sutikti ramiai, laukiu sausio 6d 5IUI thumbup.gif blush2.gif
gaudau virusiuka
wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 01 01, 21:48)
Sveikos!

Ar sveikos po Naujų? smile.gif
Ačiū atsakiusioms dėl ciklo skaičiavimo.  drinks_cheers.gif

Už visas laikau kumščius ir baisingai noriu, kad šiais metais mes dingtume iš šios temos smile.gif

Merginos, kurios lankotės Nothway klinikoj, gal galėsit patart. Noriu ten pereit iš VK. Kaip suprantu, ten Žiobakai šitom procedūrom užsiima, ar ne? Abu? Pas bet kurį galima rašytis? O IVF ar daro ten?
Ačiū wink.gif

parasiau AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas siuose naujuose metuose...

Dovanu gruodzio 31 gavau puline angina, su kuria iki siol neissiskiriam... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 02, 13:45)
Labas rytas siuose naujuose metuose...
Dovanu gruodzio 31 gavau puline angina, su kuria iki siol neissiskiriam...  doh.gif

vajetau, ale dauguma ziuriu apsirgo po svenciu.... doh.gif

sveiki greiciau 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti