Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

Man gyd. sakydavo pradeti gerti ta pacia diena, bet as jo siuo klausimu niekada neklausydavai ir pradedavau po poros dienu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 29, 19:58)
Kada, mergytės, jums paskiria duphą gert po IUI?

Man kai teoriskai turetu 100% susprogineti visi foliai ir pasibaigti O. Tai po IUI kokia trecia diena. Visada kazkiek dienu po IUI. Kad netycia neuzslopinti O.
Atsakyti

man visada po dvieju dienu ax.gif
Atsakyti

paskirdavo gerti dupha antra diena po IUI mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 29 gruodžio 2011 - 20:43
Tai visgi daugumai paskiria ne tą pačią dieną. O Rudes sprendimas neklausyti daktaro, pasiteisino thumbup.gif nestuke.gif su kaupu.
Suprantu, jei IUI daro, kai foliai ovuliavę, tai gal ir tą patį vakarą logiška duphastoną gerti.

Dėl to viskas aišku, bet...dabar turiu kitą klausimą - bėdą. Atrodo kabinasi pienligė. Ką dabar daryt unsure.gif Šįvakar po ND dar nelabai ką galiu daryt, o ryt gal kokias žvakutes pavartot? Atrodo dar turiu gynopevaryl žvakučių. o ryt gal kokį Multigyn gelį pabandysiu. Ką dabar saugiausia būtų vartot doh.gif Tantium rosa dušas padėdavo man, bet kad mano buvusio daktaro pozicija būdavo, kad į vidų šiukštu nieko negalima švirkšti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 29 gruodžio 2011 - 22:23
QUOTE(Glamour @ 2011 12 29, 23:20)
Dėl to viskas aišku, bet...dabar turiu kitą klausimą - bėdą. Atrodo kabinasi pienligė. Ką dabar daryt  unsure.gif Šįvakar po ND dar nelabai ką galiu daryt, o ryt gal kokias žvakutes pavartot? Atrodo dar turiu gynopevaryl žvakučių.  o ryt gal kokį Multigyn gelį pabandysiu. Ką dabar saugiausia būtų vartot  doh.gif Tantium rosa dušas padėdavo man, bet kad mano buvusio daktaro pozicija būdavo, kad į vidų šiukštu nieko negalima švirkšti.

pienlige buna augancio pilvuko pozymis ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergyte mirksiukas.gif

sian buvau pas dakatre, tai rezultai tokie, gleivine trisluoskne 9mm, desinej k, 14mm folis, kairej k. 9 mm ir 10mm, siandien 6 c.d. tai planas toks, kad gruosdzio 4d suleis pregnyl 2ampules ir griodzio 6d. 9.30 pristatom geri, 10val 5IUI jau pagaliau ivyks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 30, 13:21)

sian buvau pas dakatre, tai rezultai tokie, gleivine trisluoskne 9mm, desinej k, 14mm folis, kairej k. 9 mm ir 10mm, siandien 6 c.d. tai planas toks, kad gruosdzio 4d suleis pregnyl 2ampules ir griodzio 6d. 9.30 pristatom geri, 10val 5IUI jau pagaliau ivyks  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

gal sausio biggrin.gif
smagu, geros naujienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 30, 14:21)

sian buvau pas dakatre, tai rezultai tokie, gleivine trisluoskne 9mm, desinej k, 14mm folis, kairej k. 9 mm ir 10mm, siandien 6 c.d. tai planas toks, kad gruosdzio 4d suleis pregnyl 2ampules ir griodzio 6d. 9.30 pristatom geri, 10val 5IUI jau pagaliau ivyks  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

nu superines naujienos. Smagiai pradesi naujus metus! Sekmes.
p.s. nu bet ta orasme sausio 6 penktas IUI, ane? nes metus trunkantis ciklas kelia itarimu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 30 gruodžio 2011 - 15:19
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 30, 16:18)
nu superines naujienos. Smagiai pradesi naujus metus! Sekmes.
p.s. nu bet ta orasme sausio 6 penktas IUI, ane? nes metus trunkantis ciklas kelia itarimu laugh.gif

jo jo sausio 6d lotuliukas.gif , kazkaip su daktare susimaisem menesiais lotuliukas.gif
na tikiuosi kad 5 IUI garantuos jau rezultata blush2.gif wub.gif

P.S. kuri naudojot Pregnyl? nes man ji pirma kart paskyre g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 30 gruodžio 2011 - 16:14
QUOTE(diana_j @ 2011 12 30, 17:14)
P.S. kuri naudojot Pregnyl? nes man ji pirma kart paskyre  g.gif

As naudojau per pirmąsias stimuliacijas ir IUI, susileisdavau ji i koja sau ramiai. Paskui buvo labai baisu prie ovitrelio pereiti ir durti i pilva biggrin.gif O tau matau bus atvirkstinis variantas smile.gif

Siaip didelio skirtumo nematau, man baisiausia buvo prisiversti sau idurti, o jeigu perlipi per tai, tai koks skirtumas, kokio ilgio adata. Bent as taip manau g.gif
Papildyta:
Aj, ir dar man visada budavo labai baisu, kad bandydama nulauzti ta buteliuko virsu sutraiskysiu ir pati buteliuka lotuliukas.gif Bet kazkaip taip nei karto ir nesutraiskiau biggrin.gif

Jooo, kai pagalvoji, tai gal su Ovitreliu ir paprasciau viskas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudde: 30 gruodžio 2011 - 16:50
QUOTE(Rudde @ 2011 12 30, 17:49)
As naudojau per pirmąsias stimuliacijas ir IUI, susileisdavau ji i koja sau ramiai. Paskui buvo labai baisu prie ovitrelio pereiti ir durti i pilva biggrin.gif O tau matau bus atvirkstinis variantas  smile.gif

Siaip didelio skirtumo nematau, man baisiausia buvo prisiversti sau idurti, o jeigu perlipi per tai, tai koks skirtumas, kokio ilgio adata. Bent as taip manau  g.gif
Papildyta:
Aj, ir dar man visada budavo labai baidu, kad bandydama nulauzti ta butelioko virsu sutraiskysiu ir pati buteliuka  lotuliukas.gif  Bet kazkaip taip nei karto ir nesutraiskiau  biggrin.gif

Jooo, kai pagalvoji, tai gal su Ovitreliu ir paprasciau viskas  g.gif

man anksciau MB suleidinedavo vaistukus thumbup.gif , paciai kazkaip nekylo ranka visiskai schmoll.gif , o si karta nuvaziuosiu i klinika ir su leis juos man, tai ramu man visai lotuliukas.gif , tik siaip idomu, ko poveikis ju skirisi, kad pakeite man juos g.gif

kas del overtilio tai jo , paprasciau susileisti, jau ten viskas paruosta nieko nulausti nereikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 30 gruodžio 2011 - 16:54