Man gyd. sakydavo pradeti gerti ta pacia diena, bet as jo siuo klausimu niekada neklausydavai ir pradedavau po poros dienu
QUOTE(Glamour @ 2011 12 29, 19:58)
Kada, mergytės, jums paskiria duphą gert po IUI?
Man kai teoriskai turetu 100% susprogineti visi foliai ir pasibaigti O. Tai po IUI kokia trecia diena. Visada kazkiek dienu po IUI. Kad netycia neuzslopinti O.
QUOTE(Glamour @ 2011 12 29, 19:58)
Kada, mergytės, jums paskiria duphą gert po IUI?
paskirdavo gerti dupha antra diena po IUI
Tai visgi daugumai paskiria ne tą pačią dieną. O Rudes sprendimas neklausyti daktaro, pasiteisino su kaupu.
Suprantu, jei IUI daro, kai foliai ovuliavę, tai gal ir tą patį vakarą logiška duphastoną gerti.
Dėl to viskas aišku, bet...dabar turiu kitą klausimą - bėdą. Atrodo kabinasi pienligė. Ką dabar daryt Šįvakar po ND dar nelabai ką galiu daryt, o ryt gal kokias žvakutes pavartot? Atrodo dar turiu gynopevaryl žvakučių. o ryt gal kokį Multigyn gelį pabandysiu. Ką dabar saugiausia būtų vartot Tantium rosa dušas padėdavo man, bet kad mano buvusio daktaro pozicija būdavo, kad į vidų šiukštu nieko negalima švirkšti.
Suprantu, jei IUI daro, kai foliai ovuliavę, tai gal ir tą patį vakarą logiška duphastoną gerti.
Dėl to viskas aišku, bet...dabar turiu kitą klausimą - bėdą. Atrodo kabinasi pienligė. Ką dabar daryt Šįvakar po ND dar nelabai ką galiu daryt, o ryt gal kokias žvakutes pavartot? Atrodo dar turiu gynopevaryl žvakučių. o ryt gal kokį Multigyn gelį pabandysiu. Ką dabar saugiausia būtų vartot Tantium rosa dušas padėdavo man, bet kad mano buvusio daktaro pozicija būdavo, kad į vidų šiukštu nieko negalima švirkšti.
QUOTE(Glamour @ 2011 12 29, 23:20)
pienlige buna augancio pilvuko pozymis
Sveikos mergyte
sian buvau pas dakatre, tai rezultai tokie, gleivine trisluoskne 9mm, desinej k, 14mm folis, kairej k. 9 mm ir 10mm, siandien 6 c.d. tai planas toks, kad gruosdzio 4d suleis pregnyl 2ampules ir griodzio 6d. 9.30 pristatom geri, 10val 5IUI jau pagaliau ivyks
sian buvau pas dakatre, tai rezultai tokie, gleivine trisluoskne 9mm, desinej k, 14mm folis, kairej k. 9 mm ir 10mm, siandien 6 c.d. tai planas toks, kad gruosdzio 4d suleis pregnyl 2ampules ir griodzio 6d. 9.30 pristatom geri, 10val 5IUI jau pagaliau ivyks
QUOTE(diana_j @ 2011 12 30, 13:21)
Sveikos mergyte
gal sausio
smagu, geros naujienos
QUOTE(diana_j @ 2011 12 30, 14:21)
Sveikos mergyte
nu superines naujienos. Smagiai pradesi naujus metus! Sekmes.
p.s. nu bet ta orasme sausio 6 penktas IUI, ane? nes metus trunkantis ciklas kelia itarimu
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 30, 16:18)
nu superines naujienos. Smagiai pradesi naujus metus! Sekmes.
p.s. nu bet ta orasme sausio 6 penktas IUI, ane? nes metus trunkantis ciklas kelia itarimu
jo jo sausio 6d , kazkaip su daktare susimaisem menesiais
na tikiuosi kad 5 IUI garantuos jau rezultata
P.S. kuri naudojot Pregnyl? nes man ji pirma kart paskyre
QUOTE(diana_j @ 2011 12 30, 17:14)
P.S. kuri naudojot Pregnyl? nes man ji pirma kart paskyre
As naudojau per pirmąsias stimuliacijas ir IUI, susileisdavau ji i koja sau ramiai. Paskui buvo labai baisu prie ovitrelio pereiti ir durti i pilva O tau matau bus atvirkstinis variantas
Siaip didelio skirtumo nematau, man baisiausia buvo prisiversti sau idurti, o jeigu perlipi per tai, tai koks skirtumas, kokio ilgio adata. Bent as taip manau
Papildyta:
Aj, ir dar man visada budavo labai baisu, kad bandydama nulauzti ta buteliuko virsu sutraiskysiu ir pati buteliuka Bet kazkaip taip nei karto ir nesutraiskiau
Jooo, kai pagalvoji, tai gal su Ovitreliu ir paprasciau viskas
QUOTE(Rudde @ 2011 12 30, 17:49)
As naudojau per pirmąsias stimuliacijas ir IUI, susileisdavau ji i koja sau ramiai. Paskui buvo labai baisu prie ovitrelio pereiti ir durti i pilva O tau matau bus atvirkstinis variantas
Siaip didelio skirtumo nematau, man baisiausia buvo prisiversti sau idurti, o jeigu perlipi per tai, tai koks skirtumas, kokio ilgio adata. Bent as taip manau
Papildyta:
Aj, ir dar man visada budavo labai baidu, kad bandydama nulauzti ta butelioko virsu sutraiskysiu ir pati buteliuka Bet kazkaip taip nei karto ir nesutraiskiau
Papildyta:
Aj, ir dar man visada budavo labai baidu, kad bandydama nulauzti ta butelioko virsu sutraiskysiu ir pati buteliuka Bet kazkaip taip nei karto ir nesutraiskiau
man anksciau MB suleidinedavo vaistukus , paciai kazkaip nekylo ranka visiskai , o si karta nuvaziuosiu i klinika ir su leis juos man, tai ramu man visai , tik siaip idomu, ko poveikis ju skirisi, kad pakeite man juos
kas del overtilio tai jo , paprasciau susileisti, jau ten viskas paruosta nieko nulausti nereikia