Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 28, 11:49)

blink.gif  nu graziausiai... 3 foliai.... doh.gif

Nu tai vat ir nusiminus, nes ir gleivine nebloga buvo verysad.gif . Du ovuliavo per Kalėdas ( ND atlikti kaip nurodyta pioneer.gif ) . Antradienį dar vienas gražuolis buvo, tai darbuojamės dar vis smileysex.gif Duphą prieš pat Naujus reiks gert pradėt. Tikiuosi greit nesuveiks, spėsiu dar nesuraganėt Naujukams mirksiukas.gif Pagal mano paskaičiavimus 8 d. mmm lyg ir turėtų pareit, o dupha pabaigsiu 9 d. Gal reik nesiparint ir nesulaukus mmm NT gadint lens.gif Nu gal visgi gausis ir be IUI bigsmile.gif

Diana, linkiu, kad tvarkoj viskas būtų ir galėtumėt startuot su kitu IUI, tik šįkart sėkmingu.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 28, 22:18)
Nu tai vat ir nusiminus, nes ir gleivine nebloga buvo verysad.gif . Du ovuliavo per Kalėdas ( ND atlikti kaip nurodyta pioneer.gif ) . Antradienį dar vienas gražuolis buvo, tai darbuojamės dar vis  smileysex.gif Duphą prieš pat Naujus reiks gert pradėt. Tikiuosi greit nesuveiks, spėsiu dar nesuraganėt Naujukams mirksiukas.gif Pagal mano paskaičiavimus 8 d. mmm lyg ir turėtų pareit, o dupha pabaigsiu 9 d. Gal reik nesiparint ir nesulaukus mmm NT gadint lens.gif Nu gal visgi gausis ir be IUI  bigsmile.gif

Diana, linkiu, kad tvarkoj viskas būtų ir galėtumėt startuot su kitu IUI, tik šįkart sėkmingu.

na penktadieni jau zinosiu visa savo plana, bet kokiu atveju per naujus galesiu atsipalaiduot siek tiek lotuliukas.gif lotuliukas.gif

laikau uz tave kumstukus, kad butu stebuklas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 28, 22:18)
Nu tai vat ir nusiminus, nes ir gleivine nebloga buvo verysad.gif . Du ovuliavo per Kalėdas ( ND atlikti kaip nurodyta pioneer.gif ) . Antradienį dar vienas gražuolis buvo, tai darbuojamės dar vis  smileysex.gif Duphą prieš pat Naujus reiks gert pradėt. Tikiuosi greit nesuveiks, spėsiu dar nesuraganėt Naujukams mirksiukas.gif Pagal mano paskaičiavimus 8 d. mmm lyg ir turėtų pareit, o dupha pabaigsiu 9 d. Gal reik nesiparint ir nesulaukus mmm NT gadint lens.gif Nu gal visgi gausis ir be IUI  bigsmile.gif
Nu bent jau malonuma gaunat smile.gif O kiek mln vyras turi? Uzteks pulkui?

QUOTE(diana_j @ 2011 12 28, 22:39)
na penktadieni jau zinosiu visa savo plana, bet kokiu atveju per naujus galesiu atsipalaiduot siek tiek  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu matai kaip gerai, su trenksmu palydi senuosius, o naujiems jau turesi nauja plana. Nu kaip pasakoje.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 29, 11:04)

nu matai kaip gerai, su trenksmu palydi senuosius, o naujiems jau turesi nauja plana. Nu kaip pasakoje.

na labai tikousi kad sie ateinantis metai bus sekmingi, pagaliau wub.gif

ir visom visom to linkiu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 29, 11:09)
ir visom visom to linkiu  wub.gif  thumbup.gif

pasakei ir gipsas
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 29, 12:21)
pasakei ir gipsas

friends.gif ok.gif good.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš senstu doh.gif Pas draugę išgėriau du kokteilius ir kitą dieną oi kaip sirgau... Galvą skaudėjo, skrandis sustojo ir taaaaip negerai buvo doh.gif
Per Naujus planavau pasilinksmint ir prisigert, bet jau nenoriu biggrin.gif

Kaip jūs manot, jei mmm prasidėjo šeštadienį (aš taip manau), o driokstelėjo antradienį, tai kada man jų pradžią skaičiuot? Nuo šeštadienio iki antradienio buvo kraujo, ne per daugiausia (man labai daug ir nebūna), bet antradienį tai ir pilvo apačią maudė, ir stipriau buvo... Kaip jūs manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 12 29, 12:49)
Sveikos,

Aš senstu  doh.gif Pas draugę išgėriau du kokteilius ir kitą dieną oi kaip sirgau... Galvą skaudėjo, skrandis sustojo ir taaaaip negerai buvo  doh.gif

Kaip jūs manot, jei mmm prasidėjo šeštadienį (aš taip manau), o driokstelėjo antradienį, tai kada man jų pradžią skaičiuot? Nuo šeštadienio iki antradienio buvo kraujo, ne per daugiausia (man labai daug ir nebūna), bet antradienį tai ir pilvo apačią maudė, ir stipriau buvo... Kaip jūs manot?  g.gif

ne ne nesensti schmoll.gif , man ir taip buna kai po pertraukos paragauno ko nors stipriau lotuliukas.gif , pamenu, kai po operacijos turejo praeit 3 men, tai ejom i viena gimke, tai patikek, jau kaip pageriau, tai kita diena miriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ojjj kaip sunku buvo tada, net uosviai juokesi is manes lotuliukas.gif
O kas del mmm skaiciavimo, tai nuo kurios dienos pasirode normalus kraujas nuo tos ir skaiciuok mirksiukas.gif

man tai per kucias sestad teplioti pradejo, o kaledu ryta pramuse doh.gif , bet jau rytoj pas daktare ir sudarinesim plana chuligana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 12 29, 12:49)
Sveikos,

Aš senstu  doh.gif Pas draugę išgėriau du kokteilius ir kitą dieną oi kaip sirgau... Galvą skaudėjo, skrandis sustojo ir taaaaip negerai buvo  doh.gif

Kaip jūs manot, jei mmm prasidėjo šeštadienį (aš taip manau), o driokstelėjo antradienį, tai kada man jų pradžią skaičiuot? Nuo šeštadienio iki antradienio buvo kraujo, ne per daugiausia (man labai daug ir nebūna), bet antradienį tai ir pilvo apačią maudė, ir stipriau buvo... Kaip jūs manot?  g.gif

nu sugalvojai dar po pertraukos kokteilius - aisku, kad mirti noretusi vakar...

kada pasirode gyvas kraujas - tada ir yra pirma mmm diena. tepliojimas nesiskaito.
Atsakyti
[quote=Maidenana,2011 12 29, 11:04]
Nu bent jau malonuma gaunat smile.gif O kiek mln vyras turi? Uzteks pulkui?

Mes tai abu tokie saltoki, tai mums gal jau ir per daug
blush2.gif Bet gi vardan svajonės ko nepadarysi.
Na turi kiek turi apie 16 mln.
Papildyta:
[quote=Grim,2011 12 29, 12:49]
aš skaičiuočiau naują ciklą nuo šeštadienio tavo vietoj. Kraujas yra kraujas. Va jei tik tepliotų, tai kitas reikalas.

Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 29, 12:21)
pasakei ir gipsas

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Glamour, o kam kitaip?
Atsakyti
Taigi, taigi, zuzla mirksiukas.gif doh.gif

Aš va sėdžiu ir mąstau apie savo pirmąją IUI ir ji man kaip visiškas nesusipratimas atrodo. Nestimuliuotam natūraliame cikle, 9 dieną apžiūra ( gleivinė 8), ovitrelis 36 val. iki IUI( kaip ir priklauso)14 d. iškart prie reikalo - IUI, nei foliai patikrinti, nei gleivinė. Jokia statistika nevedama tam atvejui , jei nepavyktų. Maža to dar ir duphą jau tą patį vakarą paskyrė gerti. Vienintelis kriterijus sprendimams - vaisingos gleivės jau trečia diena blink.gif

Kada, mergytės, jums paskiria duphą gert po IUI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 29 gruodžio 2011 - 19:00