Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Shira @ 2011 12 08, 10:26)
Labas rytas. Man šiandien 10 DPI, testas rodo lygiai I  tongue.gif . Antra IUI nesėkminga. Ir iš kur ji bus sėkminga.

Manau tikrai per anksti testą darai. Kažkur saičiau, kad nėštumo hormoną testas turi rodyti praėjus 10 dienų po apvaisinimo. IUI diena nebūtinai turi būti apvaisinimo diena. Gali apsivaisinti ir vėliau. Tad tikrai neverta iš anskto nusiminti. Kol neatėjo mmm, visada yra viltis. 4u.gif Be to testai būna brokuoti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 17:00)
o koks tavo prg?

Normalus. Nors 2 kart dufą gėriau
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 12 08, 16:19)
Normalus. Nors 2 kart dufą gėriau

tai jei normalus, gal todėl ir neskyrė smile.gif
o normalus tai kiek? aš girdėjau, kad geras yra 60 ir daugiau
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 12 08, 16:58)
Sveikos,

Matau, iau ir namai nauji ir priplepėta daug...

Aš šiandien jau po IUI. Kažkaip keistai jaučiuosi. Antrą kartą per IUI skaudėjo, šįkart net labiau nei praeitą. Jaučiau kaip eina kateteris. Pirmus 3 iš vis nieko nejaučiau, tarsi nieko ir nedarė. Dabar abu foliai jau buvo ovuliavę. Gydytoja net dufo neskyrė.    Aš pasimetusi.  doh.gif

Samira laikysiu uz tave kumsciukus. Zinok man kai dare piema IUI as irgi nieko nejauciau, o antras kartas buvo trupuciuka skausmingas, po to maude pilva, ir irgi per IUI folis buvo ovuliaves, taigi laukiam geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 15:09)
bent kažkam gerai lotuliukas.gif

Jauciu, linksminasi senelis per savo sventes kaip reikiant...

QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 08, 15:25)
O tu po IUI? Nerandu sąraše

Man vakar visą dieną skaudėjo dešinį šoną. Pasiknisau inete, suradau vienos moters pasisakymą, kad gali būti, kad viena kiaušidė jautresnė, tai tik toj ir jaučia skausmą, kai gaminasi geltonkūnis. Paskui pradėjau galvot, kad tikrai, aš tą skausmą jaučiu, kai pradėjau stimuliuotis ir gert duphaston. Stimuliuojuos, reiškia kiekvieną mėn ir dešinėj pusėj geltonkūnis gaminasi, nes folikulas ten būna, o duphastonas padeda geltonkūniui gamintis, dėl to gal jaučiu. Šiaip progesteronas pas  mane labai žemas natūraliai.
Kažkada čia skaičiau, kad tik skausmas kairėj pusėj reiškia, kad gaminasi geltonkūnis. bet kodėl? Wikipedioj parašyta:
Geltonkūnis (lot. corpus luteum) – tai laikinoji vidaus sekrecijos liauka, kuri susidaro pas moterį kiaušidėje po ovuliacijos vietoje suplyšusio folikulo. Ji gamina hormoną progesteroną.

Tai reiškia jis gaminasi toj pusėj, kurioj yra folikulas.

nieko tas nereiskia. nes paskutini karta as turejau 2 folius is abieju pusiu - niekas nieko nedure. Si cikla man skauda desine puse, pakaitom kaire, bet tikrai as apnesteti negaliu, o kai buvau pastojusi, niekas man is viso nedure. O kai pastojau natur liepos men tai tik pilvo maudimas kaip pries mmm. Isvada: durimai ir pastojimas nesusije dalykai.

QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 15:37)
aš va kosėju iki galvos skausmo, tai nori nenori, niekas neprikibs.

atvirksciai. Kai imunitetas nusilpes jis maziau priesinasi apvaisinimui. Nu zinai ka, manau gali drasiai NT daryti ryt ryte, nes OT tiek ilgai nebuna teigiami, O tikrai 72 valandas nevyksta, be to, OT rodo laika IKI ovuliacijos, tai tavo atveju seniausiai turi buti I ant OT. Pridejus dar tavo nusilpusi imuniteta, kas irgi kelia maloniu abejoniu. Jeigu turi galimybe, pasimatuok kuno temperatura, vaiduoklio atveju turetum tureti 37,0 ir daugiau. Kai moteris pastoja, jos kuno temperatura pakila kazkur iki 0,5 laipsnio, todel ji nuolat jauciasi "tuoj susirgsianti", nors istikruju, tai tik nestumas.

QUOTE(Samira @ 2011 12 08, 16:58)
Aš šiandien jau po IUI. Kažkaip keistai jaučiuosi. Antrą kartą per IUI skaudėjo, šįkart net labiau nei praeitą. Jaučiau kaip eina kateteris. Pirmus 3 iš vis nieko nejaučiau, tarsi nieko ir nedarė. Dabar abu foliai jau buvo ovuliavę. Gydytoja net dufo neskyrė.    Aš pasimetusi.  doh.gif
O ko pasimesti? Pastaruoju metu pas merginas madinga pastoti su jau ovuliavusiais foliais. Gal permazai skyscio isgerei ir pusle nebuvo kaip reikiant pilna? As kai ateidavau su sisiuku akyse, tai nieko nejutau, bet kai tik litra vytauto insileidau, tai, zinok, man irgi skaudejo.

QUOTE(Samira @ 2011 12 08, 17:19)
Manau tikrai per anksti testą darai. Kažkur saičiau, kad nėštumo hormoną testas turi rodyti praėjus 10 dienų po apvaisinimo. IUI diena nebūtinai turi būti apvaisinimo diena. Gali apsivaisinti ir vėliau. Tad tikrai neverta iš anskto nusiminti. Kol neatėjo mmm, visada yra viltis.  4u.gif Be to testai būna brokuoti.  smile.gif
Hcg pradeda issidirbti tik tada, kai apvaisinta kiausialaste prisitvirtina gimdoje. Tik nuo implantacijos dienos testas rodo II. Apvaisinimas pats HCG neduoda. Todel ant testu ir raso, kad "patikimas rezultatas nuo 8-10 dienos po sueities"... Ta prasme, nuo implantacijos dienos.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 13:48)
Merginos gal kuri zino koks turi buti progesteronas nestumo metu, pvz jei nestumui 6 savaites?vakar pridaviau krauja PRG nustatyti gavau atsakyma 47.67nmol/l, man atrodo labai mazas unsure.gif Pridavimo tikslas buvo paziureti ar galima butu nutraukti arba sumazinti dufastona.

Labas 4u.gif Tau atsake kas nors del to progesterono?smile.gif gal praziopsojau, jei niekas tai va normos: ( Ir dufo itariu nenutraukti reikes, bet butinai pas gyd klausk!)

Moterys:
folikulinė ciklo fazė 0,5-3,5 nmol/l
liuteininė fazė 4,9-72 nmol/l
menopauzė 0,2-4 nmol/l
Nėštumas:
I trimestras 52-154 nmol/l
II trimestras 63-165 nmol/l
III trimestras 80-297 nmol/l
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 08, 16:58)
atvirksciai. Kai imunitetas nusilpes jis maziau priesinasi apvaisinimui.

Nu zinai ka, manau gali drasiai NT daryti ryt ryte

bet kai kosti įsitempia pilvo raumenys. pakosėk stipriau, pajausi.

ai, nenoriu nusivilti ax.gif ok, kiaušides jaučiu, labiau dešinę, nors kada buvo tariama O, maudė kairę. o krutys - pšyk, nieko. na gal speneliai jautresni, kas man yra normalus PMS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 gruodžio 2011 - 17:12
Sangria, as vakar skaiciau straipsnyje, kad jeigu pradzioje PRG palaikomas duphastonu, tai dupha gerti reikia iki 12-14 nestumo savaites, ir tik po to, pridavus krauja, gydytoja turi ziureti ar reikia ji nutraukti. beje, duphstonas taip pat nutraukiamas polaipsniui. Tai mano nuomone - nekvarsink sau galvos ir gerk dupha, pagal mane tai mazai PRG turi.
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 12 08, 18:05)
Nėštumas:
  I trimestras 52-154 nmol/l
  II trimestras 63-165 nmol/l
  III trimestras 80-297 nmol/l

aciu radau tas normas internete, tai mano per mazas verysad.gif dabar pradejau pergyventi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 18:11)
bet kai kosti įsitempia pilvo raumenys. pakosėk stipriau, pajausi. 

ai, nenoriu nusivilti ax.gif ok, kiaušides jaučiu, labiau dešinę, nors kada buvo tariama O, maudė kairę. o krutys - pšyk, nieko. na gal speneliai jautresni, kas man yra normalus PMS.

ne, nu ka as, nekosejau, manai?

nu, nezinau. a, nors zinau! laugh.gif zinau dar viena neskausminga buda - paziurek i krutu areoles. Jeigu Montgomerio liaukos padidejo ir ju pagausejo ir dar jeigu aplink areole atsirado aiskus apskritimas - gali gadint NT. Jeigu ne - psyk tada. Lauk mmm.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 08, 18:14)
Sangria, as vakar skaiciau straipsnyje, kad jeigu pradzioje PRG palaikomas duphastonu, tai dupha gerti reikia iki 12-14 nestumo savaites, ir tik po to, pridavus krauja, gydytoja turi ziureti ar reikia ji nutraukti. beje, duphstonas taip pat nutraukiamas polaipsniui. Tai mano nuomone - nekvarsink sau galvos ir gerk dupha, pagal mane tai mazai PRG turi.

as irgi galvoju, kad mazai turiu verysad.gif , dufa pradejau gerti tik dabar, iki tol vartojau utrogestana, bet pasibaigus utrikui perejau prie dufo doh.gif Dabar galvoju ar su tokiu PRG galesiu isnesioti? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 18:15)
aciu radau tas normas internete, tai mano per mazas verysad.gif dabar pradejau pergyventi unsure.gif

tavo ne permazas, tavo itin chrienovas, atsiprasant. paimi dupho instrukcija, susirandi schema "gresiantis abortas", atsiguli, ikali duphastono tablete, skubiai skambini i jolsana miesto telefonu ir paprasai sujungti su S. tave sujungs, tu jai pasakysi, kad PRG permazas, netelpa i jokias normas ir ar gali vadovautis schema instrukcijoje. tada ji tau paaiskins ka daryti. Tik neatideliok vakarui, daryk ta dabar, staigiai. Juk esi didele mergaite, juk zinai kas buna kai pas nescia mazai PRG. Nu, pirmyn, sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 08, 17:17)
ne, nu ka as, nekosejau, manai?

psyk tada. Lauk mmm.

ne, nemanau. galvojau, gal senai bekosėjai laugh.gif

nu tu žiauri lotuliukas.gif
Atsakyti