QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 15:09)
bent kažkam gerai
Jauciu, linksminasi senelis per savo sventes kaip reikiant...
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 08, 15:25)
O tu po IUI? Nerandu sąraše
Man vakar visą dieną skaudėjo dešinį šoną. Pasiknisau inete, suradau vienos moters pasisakymą, kad gali būti, kad viena kiaušidė jautresnė, tai tik toj ir jaučia skausmą, kai gaminasi geltonkūnis. Paskui pradėjau galvot, kad tikrai, aš tą skausmą jaučiu, kai pradėjau stimuliuotis ir gert duphaston. Stimuliuojuos, reiškia kiekvieną mėn ir dešinėj pusėj geltonkūnis gaminasi, nes folikulas ten būna, o duphastonas padeda geltonkūniui gamintis, dėl to gal jaučiu. Šiaip progesteronas pas mane labai žemas natūraliai.
Kažkada čia skaičiau, kad tik skausmas kairėj pusėj reiškia, kad gaminasi geltonkūnis. bet kodėl? Wikipedioj parašyta:
Geltonkūnis (lot. corpus luteum) tai laikinoji vidaus sekrecijos liauka, kuri susidaro pas moterį kiaušidėje po ovuliacijos vietoje suplyšusio folikulo. Ji gamina hormoną progesteroną.
Tai reiškia jis gaminasi toj pusėj, kurioj yra folikulas.
nieko tas nereiskia. nes paskutini karta as turejau 2 folius is abieju pusiu - niekas nieko nedure. Si cikla man skauda desine puse, pakaitom kaire, bet tikrai as apnesteti negaliu, o kai buvau pastojusi, niekas man is viso nedure. O kai pastojau natur liepos men tai tik pilvo maudimas kaip pries mmm. Isvada: durimai ir pastojimas nesusije dalykai.
QUOTE(zuzla @ 2011 12 08, 15:37)
aš va kosėju iki galvos skausmo, tai nori nenori, niekas neprikibs.
atvirksciai. Kai imunitetas nusilpes jis maziau priesinasi apvaisinimui. Nu zinai ka, manau gali drasiai NT daryti ryt ryte, nes OT tiek ilgai nebuna teigiami, O tikrai 72 valandas nevyksta, be to, OT rodo laika IKI ovuliacijos, tai tavo atveju seniausiai turi buti I ant OT. Pridejus dar tavo nusilpusi imuniteta, kas irgi kelia maloniu abejoniu. Jeigu turi galimybe, pasimatuok kuno temperatura, vaiduoklio atveju turetum tureti 37,0 ir daugiau. Kai moteris pastoja, jos kuno temperatura pakila kazkur iki 0,5 laipsnio, todel ji nuolat jauciasi "tuoj susirgsianti", nors istikruju, tai tik nestumas.
QUOTE(Samira @ 2011 12 08, 16:58)
Aš šiandien jau po IUI. Kažkaip keistai jaučiuosi. Antrą kartą per IUI skaudėjo, šįkart net labiau nei praeitą. Jaučiau kaip eina kateteris. Pirmus 3 iš vis nieko nejaučiau, tarsi nieko ir nedarė. Dabar abu foliai jau buvo ovuliavę. Gydytoja net dufo neskyrė. Aš pasimetusi.
O ko pasimesti? Pastaruoju metu pas merginas madinga pastoti su jau ovuliavusiais foliais. Gal permazai skyscio isgerei ir pusle nebuvo kaip reikiant pilna? As kai ateidavau su
sisiuku akyse, tai nieko nejutau, bet kai tik litra vytauto insileidau, tai, zinok, man irgi skaudejo.
QUOTE(Samira @ 2011 12 08, 17:19)
Manau tikrai per anksti testą darai. Kažkur saičiau, kad nėštumo hormoną testas turi rodyti praėjus 10 dienų po apvaisinimo. IUI diena nebūtinai turi būti apvaisinimo diena. Gali apsivaisinti ir vėliau. Tad tikrai neverta iš anskto nusiminti. Kol neatėjo mmm, visada yra viltis.
Be to testai būna brokuoti.
Hcg pradeda issidirbti tik tada, kai apvaisinta kiausialaste prisitvirtina gimdoje. Tik nuo implantacijos dienos testas rodo II. Apvaisinimas pats HCG neduoda. Todel ant testu ir raso, kad "patikimas rezultatas nuo 8-10 dienos po sueities"... Ta prasme, nuo implantacijos dienos.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.