Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 27, 12:02)
nu ir saunuole, kad nenukabini nosies. vat kad taip kiekvienai butu - jeigu IUI nepavyksta - se tau svenciu 4 dienos..
supyk ant gydytojos, tada, sako, pasiseka.

Ant gydytojos ner ko pykti, ji juk tik padeda atvirksciai mirksiukas.gif gera jis pas mane neina pykti ant jos schmoll.gif smile.gif , kad tos svenste sbuvo man ir paiseke, artimuju rate buvau, nebuvo laiko liudet i] otik su krykstadukra dziaugtis galejau ir jos mazaja sesute 1.5 men kuriai dar tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2011 12 26, 20:09)
sveikos,
traukite mane i sarasa, gruodzio 24 dare pirmaja IUI. nevaisingumo priezastys neaiskios..

pioneer.gif
Ramaus laukimo 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 27, 10:19)
As sventes ramiai, sausi einu tikrintis del antifosfolipidinio sindromo. S liepe. Tad, mano fantazijos del vaiku nusikelia nezinia kokiam laikotarpiui..

Nebūtinai nusikelia, juk įtarimai dėl AFS gali ir nepasitvirtinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 12 27, 12:30)
Nebūtinai nusikelia, juk įtarimai dėl AFS gali ir nepasitvirtinti  mirksiukas.gif

nu tada jau as galesiu kvakt, jeigu nepasitvirtins. Zodziu, bus kaip bus.
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2011 12 27, 12:20)
Ant gydytojos ner ko pykti, ji juk tik padeda atvirksciai  mirksiukas.gif  gera jis pas mane neina pykti ant jos  schmoll.gif  smile.gif , kad tos svenste sbuvo man ir paiseke, artimuju rate buvau, nebuvo laiko liudet i] otik su krykstadukra dziaugtis galejau ir jos mazaja sesute 1.5 men kuriai dar tik  thumbup.gif

cia musu S taip sako, kad reikia supykti ant gydytojos.. matyt, jos kazkoks pastebejimas is praktikos..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 27, 12:43)

cia musu S taip sako, kad reikia supykti ant gydytojos.. matyt, jos kazkoks pastebejimas is praktikos..

thumbup.gif gali visko but
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 27, 11:19)

Rudde - nu kazkaip labai laukiu tavo pasakojimo, kaip tevams padovanojai nujiena.. Kaip reagavo, kaip pasiseke nuslepti pilvuka ar specialiai aptemptais drabuziais atejai?

Atejau apsirengus tai kaip visada - pusiau maskuojanciai, pasistveriau kate ir sedejau su ja ant pilvo, kad nesimatytu lotuliukas.gif Padovanojom tevams dezute, kuria atidare rado kaledines eglutes burbula, perrista kaspinu ir su zodziais, skirtais seneliams nuo anuko. Laimingi tevai bele kaip, tetis jau planuoja, kokias pertvarkas pas save namie daryti tures biggrin.gif O mociute taip verke suzinojusi apie pirma proanuki, kad as net issigandau, kad kas atsitiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 12 27, 20:38)
Atejau apsirengus tai kaip visada - pusiau maskuojanciai, pasistveriau kate ir sedejau su ja ant pilvo, kad nesimatytu  lotuliukas.gif  Padovanojom tevams dezute, kuria atidare rado kaledines eglutes burbula, perrista kaspinu ir su zodziais, skirtais seneliams nuo anuko. Laimingi tevai bele kaip, tetis jau planuoja, kokias pertvarkas pas save namie daryti tures  biggrin.gif  O mociute taip verke suzinojusi apie pirma proanuki, kad as net issigandau, kad kas atsitiko  lotuliukas.gif

kokia grazi istorija, net asarele nubraukiau wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
oi aš tiek kantrybės neturėsiu, kai jau turėsiu džiugią naujieną, tai tiesiu taikymų pas mamą blush2.gif .
Šiandien sužinojau, kad mano 2 IUI visgi neįvyks, dėl asmeninių kliūčių verysad.gif . Tai mamos petys padėjo emocijas sureguliuot. Taigi vėl jungiuosi į Durnių motinos klubą, nes visgi turėjau stimuliuotą ciklą su trim foliais.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 27, 23:07)
Taigi vėl jungiuosi į Durnių motinos klubą, nes visgi turėjau stimuliuotą ciklą su trim foliais.

priimam friends.gif labai gaila, kad IUI nebus.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 27, 23:07)
Šiandien sužinojau, kad mano 2 IUI visgi neįvyks, dėl asmeninių kliūčių  verysad.gif .

console.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 28, 00:07)
oi aš tiek kantrybės neturėsiu, kai jau turėsiu džiugią naujieną, tai tiesiu taikymų pas mamą  blush2.gif .
Šiandien sužinojau, kad mano 2 IUI visgi neįvyks, dėl asmeninių kliūčių  verysad.gif . Tai mamos petys padėjo emocijas sureguliuot. Taigi vėl jungiuosi į Durnių motinos klubą, nes visgi turėjau stimuliuotą ciklą su trim foliais.

niu va..
console.gif, o as penktadieni suzinosiu sio ciklo plana g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 28 gruodžio 2011 - 10:19
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 28 gruodžio 2011 - 10:19
QUOTE(Rudde @ 2011 12 27, 20:38)
Atejau apsirengus tai kaip visada - pusiau maskuojanciai, pasistveriau kate ir sedejau su ja ant pilvo, kad nesimatytu  lotuliukas.gif  Padovanojom tevams dezute, kuria atidare rado kaledines eglutes burbula, perrista kaspinu ir su zodziais, skirtais seneliams nuo anuko. Laimingi tevai bele kaip, tetis jau planuoja, kokias pertvarkas pas save namie daryti tures  biggrin.gif  O mociute taip verke suzinojusi apie pirma proanuki, kad as net issigandau, kad kas atsitiko  lotuliukas.gif

uoj, kaip grazu smile.gif Sugalvok tu man taip, ka? Nu labai graziai naujiena pranesete. O dar pridejus, kad jau puse nestumo beveik atvaiksciuota, tai jie ir pusmecio netruks su anuku pasimatyti biggrin.gif

QUOTE(Glamour @ 2011 12 28, 00:07)
oi aš tiek kantrybės neturėsiu, kai jau turėsiu džiugią naujieną, tai tiesiu taikymų pas mamą  blush2.gif .
Šiandien sužinojau, kad mano 2 IUI visgi neįvyks, dėl asmeninių kliūčių  verysad.gif . Tai mamos petys padėjo emocijas sureguliuot. Taigi vėl jungiuosi į Durnių motinos klubą, nes visgi turėjau stimuliuotą ciklą su trim foliais.
blink.gif nu graziausiai... 3 foliai.... doh.gif
Atsakyti