labuka visoms
na ka iskritau is "stebuklingo" saraso sulaukiau nelauktuju, sumautos kaledos ir nauji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! metai
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 23, 10:48)
o tu pati kaip? kaip zirniukas?
Glamour - bus dvynukai juk kaledu dienu tai dvi
Papildyta:
REVO - skaiciau pas nestukes, kad vat vat ir tu su savo bachurais pasimatysi, ane? Kaip jautiesi? Kokios nuotaikos?
Glamour - bus dvynukai juk kaledu dienu tai dvi
Papildyta:
REVO - skaiciau pas nestukes, kad vat vat ir tu su savo bachurais pasimatysi, ane? Kaip jautiesi? Kokios nuotaikos?
Tai va... Siandien grizau po echo. Tai pagal echo nestumas savaite trumpesnis nei skaiciuojant nuo paskutiniu mmm. Sirdutes dar negirdeti.
Tai esu sunerimusi. Pasidariau dar siandien hcg. Priminsiu praeitus:
12.02 - 87
12.09 - 1067
12.23 - 38000
Taigi dvigubeja ne kas dvi, o kas tris dienas. Gine sake, kad viskas cia normaliai - sesta savaite ( pagal mmm turetu buti septinta), tai siek tiek mane nuramino. Sake ateit po 3-4 savaiciu.
Bet man kadangi siek tiek neramu tai po svenciu butinai pasidarysiu dar hcg, kad pamatyciau kad trumpu laikotarpiu irgi dideja.
O ką tai pakeis, kad skaičiukus pamatysi. Gal tu nusiramink, atsipalaiduok, susitelk ties geromis emocijomis ir ramiai atšvęsk šventes, nukreipk dėmesį kitur. Praieis greitai tos trys savaitės. Aš taip siūlau, dėl to , akd neprisigalvotum sau blogybių, kad nesigautų išsipildančios pranašystės.
Ačiū, Rudde, už virusiukus. Gaudau su didele viltim.
Mes visais įmanomais būdais bandysim nepasiduot ir gaudysim savo angeliuką dar šiemet. Kadangi per šventes visgi IUI nedarys man niekas, tai dar turiu vilties , kad natūraliai po stimuliacijos šansų turėsime daugiau, o gal ir IUI po švenčių visgi įvyks, jei dar nebus vėlu Kažkaipyksta pas mane ne pagal vadovėlį viskas, tai kas čia žino, gal ir visi trys foliai visgi ovuliuos, na ... šansų kaip ir padaugėja.
Mes visais įmanomais būdais bandysim nepasiduot ir gaudysim savo angeliuką dar šiemet. Kadangi per šventes visgi IUI nedarys man niekas, tai dar turiu vilties , kad natūraliai po stimuliacijos šansų turėsime daugiau, o gal ir IUI po švenčių visgi įvyks, jei dar nebus vėlu Kažkaipyksta pas mane ne pagal vadovėlį viskas, tai kas čia žino, gal ir visi trys foliai visgi ovuliuos, na ... šansų kaip ir padaugėja.
QUOTE(Rudde @ 2011 12 23, 15:54)
Atskubu palinketi visoms ramiu svenciu. Toms, kurios augina pilvukus - kad sventes butu ramios pagaliau pildantis svajonems, o toms, kurios vis dar to siekia - neprarasti vilties, kad kitais metais butinai pasiseks.
Virusuojam kaledinius virusiukus
Virusuojam kaledinius virusiukus
Jamu si stebuklinga virusiuka
QUOTE(Glamour @ 2011 12 24, 00:14)
O ką tai pakeis, kad skaičiukus pamatysi. Gal tu nusiramink, atsipalaiduok, susitelk ties geromis emocijomis ir ramiai atšvęsk šventes, nukreipk dėmesį kitur. Praieis greitai tos trys savaitės. Aš taip siūlau, dėl to , akd neprisigalvotum sau blogybių, kad nesigautų išsipildančios pranašystės.
Mes visais įmanomais būdais bandysim nepasiduot ir gaudysim savo angeliuką dar šiemet.
Mes visais įmanomais būdais bandysim nepasiduot ir gaudysim savo angeliuką dar šiemet.
Aciu uz teisingus zodzius. Vakar dar irgi paskauciau, kad hcg tik iki 6000 dvigubeja kas 2 dienas, veliau jau tik kas 4 ir daugiau tai irgi ramiau pasidare.
Aisku sianakt sapnavau, kad nuejau pas kita gydytoja echo ir viskas buvo gerai. Tik dar sake visokiu juros gerybiu yra gimdoj ir pasiule isvalyti
Jums visoms sekmes siais ar kitais metais. Bet kokiu atveju mano nerimas yra zymiai malonesnis nei jusu. Taip kad linkiu daug daug daug II
QUOTE(shyva @ 2011 12 23, 20:51)
labuka visoms
na ka iskritau is "stebuklingo" saraso sulaukiau nelauktuju, sumautos kaledos ir nauji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! metai
imk debesį balionėlių
Shyva, mieloji, paliūdėk ir suimk save į rankas, ir Naujus pradėk pozityviai. Aš tikiu, kad ateis šventė į jūsų kiemą kitą kartą. Apsidairyk aplink, kiek grožio ir gėrio aplink. Šventės juk ir skirtos apsivalymui nuo nuodėmių, neigiamų minčių, atleisti sau ir kitiems ir pasikrauti pozityvo sekantiems metams Tikėkim, brangiosios, kad svajonės išsipildytų, net jei ir ne viskas vyksta taip, kaip mes norime, kaip suplanavome.
orchideja88, džiugu, kad padėjo mano žodžiai nors kažkiek Ramaus ir hamoningo tau laukimo
orchideja88, džiugu, kad padėjo mano žodžiai nors kažkiek Ramaus ir hamoningo tau laukimo
Mielos mano draugės
Štai ir vėl nepastebėtai atėjo Šventos Kalėdos,
O ne už kalnų ir Naujieji Metai!
Norečiau palinkėti JUMS VISOMS ypatingos sėkmės gyvenime,
Nes esant sėkmei, bus meilė, sveikata ir pinigai!
Su Šventom Kalėdom!
siunčiu šventinį virusiuką
Štai ir vėl nepastebėtai atėjo Šventos Kalėdos,
O ne už kalnų ir Naujieji Metai!
Norečiau palinkėti JUMS VISOMS ypatingos sėkmės gyvenime,
Nes esant sėkmei, bus meilė, sveikata ir pinigai!
Su Šventom Kalėdom!
siunčiu šventinį virusiuką
QUOTE(shyva @ 2011 12 23, 21:51)
labuka visoms
Jaukiu ir graziu svenciu Jusu seimoms
kaledinis virusas:
kaledinis virusas:
Mielosios mergytes, noriu palinketi grazaus ir stebuklingo kuciu vakaro, tegu Jusu svajones issipildo Paprasom SV.Mergeles, kad atsiustu ir mums stebukliuka, juk siandien sesim prie stalo del grazios ir SV.progos, manau siandien sugalvoti norai butinai issipyldis:)
Graziu svenciu
Graziu svenciu