Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 20, 20:08)
Svetimi vaikai ir pilvai labai greitai auga biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip.

o aš, kaip tikra motera, nuėjau ir apsišopinau cool.gif
blem, MB kai pašneka, tai kaip užhipnotizuoja, taip viskas gerai pasidaro mastau.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif

kaip cia sen tylu g.gif ... na kaip nuotaikos mergaites? g.gif
Atsakyti
gavau nemokamai dalinamų eglės šakų rolleyes.gif žmonės eilėje šypsosi, juokauja, šaltukas lauke, eglės kvapas - kažkaip pajaučiau šventinę nuotaiką wub.gif to paties linkiu ir jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 20, 21:24)
o aš, kaip tikra motera, nuėjau ir apsišopinau cool.gif
blem, MB kai pašneka, tai kaip užhipnotizuoja, taip viskas gerai pasidaro mastau.gif
o ka nusipirkai? ejom sopintis su mergom - nu tik supykau ant pasaulio, t.y. tu, kurie siuos "rubus" uzsako atvezinui i LT, Gal jie nezino, kad apart juodos ir purvinai-pilkos buna dar ir kitokiu spalvu, nekalbant jau apie ju derinius?
matai kaip gerai...

QUOTE(zuzla @ 2011 12 21, 15:46)
gavau nemokamai dalinamų eglės šakų rolleyes.gif žmonės eilėje šypsosi, juokauja, šaltukas lauke, eglės kvapas - kažkaip pajaučiau šventinę nuotaiką wub.gif to paties linkiu ir jums mirksiukas.gif

o man gaila egluciu. is principo neperku gyvu. O siaip metais net sintetines nepuosiu. katinai visai isdurnejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 21, 15:03)
o ka nusipirkai?

o man gaila egluciu. is principo neperku gyvu

katinai visai isdurnejo  verysad.gif

aš irgi ieškojau kitokios spalvos laugh.gif tai paėmiau blankiai bordinį megztuką ir labai gražias odines pirštines su nuolaida, bet vistiek buvo brangios ax.gif bet kadangi buvau nevisai adekvati, tai irnesakyk.gif

aš ir neperku ir nepirkau smile.gif juk čia speciali akcija - kad žmonės nekirstu eglučių, šian visoje Lietuvoje pagrindinėse miestų aikštėse miškininkai dalina eglišakius smile.gif

užjaučiu console.gif galiu tik įsivaizduoti, kas namie darosi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 21 gruodžio 2011 - 15:40
QUOTE(zuzla @ 2011 12 21, 16:39)
aš irgi ieškojau kitokios spalvos laugh.gif tai paėmiau blankiai bordinį megztuką ir labai gražias odines pirštines su nuolaida, bet vistiek buvo brangios ax.gif bet kadangi buvau nevisai adekvati, tai irnesakyk.gif

aš ir neperku ir nepirkau smile.gif juk čia speciali akcija - kad žmonės nekirstu eglučių, šian visoje Lietuvoje pagrindinėse miestų aikštėse miškininkai dalina eglišakius smile.gif

užjaučiu console.gif galiu tik įsivaizduoti, kas namie darosi..

isivaizduok, norejau timpiu kelniu tipo, su pasiltinimu, ketvirtadieni sako teta - antradieni atves jusu dydi 100%. nueinu siandien - a figuski, teta sako, nu neatveze, nu ir kas. *****, sakau, tai ko itikinejai, kad atves, ko as turejau savaite beveik subine salti? o ta man - "viso gero". nu ir sedek savo PC, pagalvojau. is tu nervu nuejau i apranga beieskodama balto, ilgo, stambaus mezgimo megstinio... nu radau nuostabu, su nuolaida 35 litovcai, a lia - juodas.. o viespatie su viespatukais doh.gif nepapirkau.. O uzsakiau uggsus tikrus, ryzus, galvojau prie ju graziai bus baltos timpes su baltu megztiniu, ryza tase turiu... Ir ka manai? nusisoviau su duru rankiena ir pakeiciau uzsakyma is ryzu ugiu i juodus doh.gif nes ne-i-ma-no-ma kazka sviesaus ir grazaus uz adekvacia kaina rasti. nors... uz neadekvacia irgi... doh.gif tfu, kaip ta juoduma su pilkuma atsibodo..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 21, 17:23)

atsakysiu blėvyzgų temoje laugh.gif
Atsakyti
sen pas mus labai labai tylu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 21, 21:32)
sen pas mus labai labai tylu... g.gif

Labai jau tylu... Nezinia ar gerai ar blogai, nes nera nei geru nei blogu naujienu
Atsakyti
Samira, Zuzla console.gif Nepraraskit vilties, nors ana ir durnių motina.

Aš užtat su visai neblogom naujienom. Mano cista išsivalė kartu su mmm thumbup.gif Jau turiu vieną perspektyvų folį ir dar du mažesnius. Hormonų tyrimai aptarti su gine ir endokrinologe. Iš esmės beveik nėra prie ko kabintis , išskyrus per mažą PRL. Dabar tik belieka laukti ir tikėti, kad gleivinė pakankama bus. O visa kita pakoreguosim vaistu normomis. Dabar bent žinau savo rodiklius ir galiu paskaičiuoti kiek rizikuoju. Kol kas esu nusiteikusi teigiamai. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Glamour @ 2011 12 21, 23:31)
Samira, Zuzla console.gif Nepraraskit vilties, nors ana ir durnių motina.

Aš užtat su visai neblogom naujienom. Mano cista išsivalė kartu su mmm  thumbup.gif  Jau turiu vieną perspektyvų folį ir dar du mažesnius. Hormonų tyrimai aptarti su gine ir endokrinologe. Iš esmės beveik nėra prie ko kabintis , išskyrus per mažą PRL. Dabar tik belieka laukti ir tikėti, kad gleivinė pakankama bus. O visa kita pakoreguosim vaistu normomis. Dabar bent žinau savo rodiklius ir galiu paskaičiuoti kiek rizikuoju. Kol kas esu nusiteikusi teigiamai.  bigsmile.gif

na saunios tavo naujienos, te sis ciklas tau buna stebuklingas wub.gif wub.gif

o as vis dar laukiu, ziuresiu kas cia bus, jau nedaug ir lauk teliko iki kaledu thumbup.gif tyliai laukiu sawo stebuklo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 21, 22:31)
Dabar bent žinau savo rodiklius ir galiu paskaičiuoti kiek rizikuoju. Kol kas esu nusiteikusi teigiamai.  bigsmile.gif

šaunu thumbup.gif

QUOTE(diana_j @ 2011 12 22, 07:53)
tyliai laukiu sawo stebuklo  blush2.gif

tik nepamiršk paskui garsiai pasigirti rolleyes.gif mano kūmštukai suspausti topsecret.gif
Atsakyti