QUOTE(zuzla @ 2011 12 21, 16:39)
aš irgi ieškojau kitokios spalvos
tai paėmiau blankiai bordinį megztuką ir labai gražias odines pirštines su nuolaida, bet vistiek buvo brangios
bet kadangi buvau nevisai adekvati, tai
aš ir neperku ir nepirkau
juk čia speciali akcija - kad žmonės nekirstu eglučių, šian visoje Lietuvoje pagrindinėse miestų aikštėse miškininkai dalina eglišakius
užjaučiu
galiu tik įsivaizduoti, kas namie darosi..
isivaizduok, norejau timpiu kelniu tipo, su pasiltinimu, ketvirtadieni sako teta - antradieni atves jusu dydi 100%. nueinu siandien - a figuski, teta sako, nu neatveze, nu ir kas. *****, sakau, tai ko itikinejai, kad atves, ko as turejau savaite beveik subine salti? o ta man - "viso gero". nu ir sedek savo PC, pagalvojau. is tu nervu nuejau i apranga beieskodama balto, ilgo, stambaus mezgimo megstinio... nu radau nuostabu, su nuolaida 35 litovcai, a lia - juodas.. o viespatie su viespatukais
nepapirkau.. O uzsakiau uggsus tikrus, ryzus, galvojau prie ju graziai bus baltos timpes su baltu megztiniu, ryza tase turiu... Ir ka manai? nusisoviau su duru rankiena ir pakeiciau uzsakyma is ryzu ugiu i juodus
nes ne-i-ma-no-ma kazka sviesaus ir grazaus uz adekvacia kaina rasti. nors... uz neadekvacia irgi...
tfu, kaip ta juoduma su pilkuma atsibodo..
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.