QUOTE(Samira @ 2011 12 20, 15:48)
Neaiškios kilmės nevaisingumas. Vyro turtas truputį žemiau normos (dėl A tipo žuviukų), nors kiekis geras ir gydytoja sakė, kad su tokiais rezultatais natūraliai pastojama, bet natūraliai 2 metus nepastojom ir 5 IUI nepadėjo. Žodžiu, per beveik 3 metus net nebuvo nei vieno kibimo.
Mačiau kitose temose mergaitės tiriasi skydliaukę, galvoju gal man nuo to pradėti. Ir dar girdėjau yra kažkoks vyro spermos tyrimas, kuris parodo, ar žuviukai iš vis geba apvaisinti ar ne. Tik VK tokio tyrimo nedaro, ir suprantama kodėl. Su MB norėtume žinoti visą tiesą. Jeigu šansų nėra, tuomet nelauktume ir nesitikėtume, ir savo tiklsus gyvenime susidėliotume kitaip.
Pas Zilaitiene buvote del vyro?
Na, skydliauke - gal. prolaktinas dar. onkocitologini darei?
Moteris nepastoja dviem atveais: kai neturi gimdos ir kai nenori. Todel - tu turi gimda ir tu nori, reiskia - pastosi. Tik laiko klausimas. Istardyk dar vyra, ar apskritai kada nors kokia nors mergina ar buvo nuo jo pastojusi? tada isvengsi nereikalingu tyrimu.
as nezinau, man tas
neaiskios kilmes labai kazkaip itartinai skamba visa laika. juk viskas su priezastimi, tik kad koks nors tolkovas gydytojas pasakytu koki tyrima..
QUOTE(zuzla @ 2011 12 20, 15:50)
jungiuosi.
mergaičiai, atleiskit savo kūmštukus, parėjo ir mano paklydelės. vakare laukia būdintis vyno butelys.
iš tikrųjų norėjau SB nustebinti kalėdiniu stebuklu, ans pas mane tikintis žmogus, bet yra kaip yra, tokia gyvenimo realybė.
atleidau. nu s...
na, nieko, uztat dabar zinai ciklo pradzia ir galesi normaliai ant naujuku gamintis lialiu. PRL ir TTH yra idealus. Tad - kimbam i darbus.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.