Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 20, 11:24)
o tu po kiek tableciu geri?

Tu gal dar neatsisveikink, ka? Palaikysi man komanda. As ir irgi prisiplakus cia nei is to nei is sio.

po vieną ant nakties.

ir aš prisiplakus.. mano IUI tuoj bus kaip Kurnikova - amžinoje perspektyvoje laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 20, 12:24)

nu is kur tiek kantrybes pas moteris, ka?! laugh.gif as jau 10 NT buciau isgadinus.

zinok pati sawim stebiuosi, nors ir zinau kad visa kruva NT guli pas mane thumbup.gif , bet as laukiu bigsmile.gif ir islauksiu kaledu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 20, 11:45)
zinok pati sawim stebiuosi, nors ir zinau kad visa kruva NT guli pas mane  thumbup.gif , bet as laukiu  bigsmile.gif  ir islauksiu kaledu  lotuliukas.gif

thumbup.gif šaunuolė
aš ir laukiu, NT ketvirtadienį ryte, jei mm anksčiau neparsivilks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 20, 12:38)
po vieną ant nakties.

ir aš prisiplakus.. mano IUI tuoj bus kaip Kurnikova - amžinoje perspektyvoje laugh.gif
jooo, kazkai man atrodo, iki IUI tu nedaeisi... ir siaip pastosi.. irnesakyk.gif

QUOTE(diana_j @ 2011 12 20, 12:45)
zinok pati sawim stebiuosi, nors ir zinau kad visa kruva NT guli pas mane  thumbup.gif , bet as laukiu  bigsmile.gif  ir islauksiu kaledu  lotuliukas.gif

as pamenu kaip tu begai gadinti NT po ovitrelle, tai maniau jau 10DPI mums naujienu is NT fronto pazersi, bet kaip as klydau!!! doh.gif *****, nu dar iki Kaledu man kenteti, kad paziureti ir tavo II doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 20, 12:24)
O tavo mmm parsivilko 12 DPI. Ane? Olialia memes irgi parsivilko visom 5 dienom anksciau ir ji net nespejo NT pagadinti, bet kai pagadino, tai 6 savaiciu nestuma nustate.. O tau kaip - kaip ir kibiro ar teplioja? Gal tu vis delto, pagadink NT, kad netycia dupho nenutrauktum, ka? Olialia yra gyvas pavyzdys, na, mano "vadoveliniu" atveju tas negaliotu, bet gi tu ne as. Nu buk gera, pasitikrink del sventos ramybes.

Šiandien man 12DPI ir 26 CD, bet toks mano ciklas ir mmm tikrai ne per anskti. Dar kol kas nepratrūkau, bet teplioja jau konkrečiai ir pilva skauda taip, kad tuoj ieškosiu tabletės. Ir tas pilvo skausmas man yra toks iki kaulų smegenų pažįstamas, kad net nedrįsčiau abejoti, jog tai mmm. Dufo ir taip šį kartą negėriau, tad manau iki vakaro vis tiek pratrūks.

O dėl NT, nenoriu gadinti pinigų, nes jau tiek jų išleista be reikalo, geriau taupysiuos IFVui. Daryčiausi NT tik tuo atveju, jei iki Kalėdų taip ir nepratrūkčiau. Bet ta tikimybė jau baisiai mizerna

Ir dar, mielai tau Maidenana, palaikyčiau čia kompaniją, tik bijau, kad mano depresuota nuotaika, nusivylimas ir dar visokios kitos negražios emocijos turės neigiamos įtakos čia su viltimi stebuklų laukiančioms mergaitėms. Nenoriu savo negatyvu ir liūdesiu gadinti kitiems nuotaikos, nes žinau, kad mano Kalėdos šiais metais bus šūdinos ir niekas to nepakeis. Be to yra tarpinė tema, kur mergaitės ilsisi nuo IUI ir IFV smile.gif

Visoms ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 20 gruodžio 2011 - 14:32
QUOTE(Samira @ 2011 12 20, 15:31)
Ir dar, mielai tau Maidenana, palaikyčiau čia kompaniją, tik bijau, kad mano depresuota nuotaika, nusivylimas ir dar visokios kitos negražios emocijos turės neigiamos įtakos čia su viltimi stebuklų laukiančioms mergaitėms. Nenoriu savo negatyvu ir liūdesiu gadinti kitiems nuotaikos, nes žinau, kad mano Kalėdos šiais metais bus šūdinos ir niekas to nepakeis. Be to yra tarpinė tema, kur mergaitės ilsisi nuo IUI ir IFV  smile.gif
Visoms ačiū už palaikymą  4u.gif

Nu, as tai baisiausiai buvau geros nuotaikos, kai mmm parkeliavo, ane? praeis ir tas. ne tai, kad susitaiskys, bet tiesiog priimsi fakta, kad vaikelis bus kitais metais, o gal ir neprireiks to IVF. Nenoriu pasirodyti nemandagi, bet baisiai mintis slubuoja pastaruoju metu - o kokios jusu problemos?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 20, 15:36)
Nu, as tai baisiausiai buvau geros nuotaikos, kai mmm parkeliavo, ane? praeis ir tas. ne tai, kad susitaiskys, bet tiesiog priimsi fakta, kad vaikelis bus kitais metais, o gal ir neprireiks to IVF. Nenoriu pasirodyti nemandagi, bet baisiai mintis slubuoja pastaruoju metu - o kokios jusu problemos?

Neaiškios kilmės nevaisingumas. Vyro turtas truputį žemiau normos (dėl A tipo žuviukų), nors kiekis geras ir gydytoja sakė, kad su tokiais rezultatais natūraliai pastojama, bet natūraliai 2 metus nepastojom ir 5 IUI nepadėjo. Žodžiu, per beveik 3 metus net nebuvo nei vieno kibimo.
Mačiau kitose temose mergaitės tiriasi skydliaukę, galvoju gal man nuo to pradėti. Ir dar girdėjau yra kažkoks vyro spermos tyrimas, kuris parodo, ar žuviukai iš vis geba apvaisinti ar ne. Tik VK tokio tyrimo nedaro, ir suprantama kodėl. Su MB norėtume žinoti visą tiesą. Jeigu šansų nėra, tuomet nelauktume ir nesitikėtume, ir savo tiklsus gyvenime susidėliotume kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 12 20, 14:31)
mano Kalėdos šiais metais bus šūdinos ir niekas to nepakeis

jungiuosi.
mergaičiai, atleiskit savo kūmštukus, parėjo ir mano paklydelės. vakare laukia būdintis vyno butelys.
iš tikrųjų norėjau SB nustebinti kalėdiniu stebuklu, ans pas mane tikintis žmogus, bet yra kaip yra, tokia gyvenimo realybė.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 20, 15:50)
jungiuosi.
mergaičiai, atleiskit savo kūmštukus, parėjo ir mano paklydelės. vakare laukia būdintis vyno butelys.
iš tikrųjų norėjau SB nustebinti kalėdiniu stebuklu, ans pas mane tikintis žmogus, bet yra kaip yra, tokia gyvenimo realybė.

Blyn kaip gaila. Na gi kur tie stebuklai po paraliais? Negi jos tikrai bus šūdinos?
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 12 20, 15:19)
Blyn kaip gaila. Na gi kur tie stebuklai po paraliais? Negi jos tikrai bus šūdinos?

reik išsibliauti, susiimti ir atšvęsti taip, kad nebūtų nė minties dėl ko jos š...
kažkaip reiks nukreipt mintis kitur.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 12 20, 15:48)
Neaiškios kilmės nevaisingumas. Vyro turtas truputį žemiau normos (dėl A tipo žuviukų), nors kiekis geras ir gydytoja sakė, kad su tokiais rezultatais natūraliai pastojama, bet natūraliai 2 metus nepastojom ir 5 IUI nepadėjo. Žodžiu, per beveik 3 metus net nebuvo nei vieno kibimo.
Mačiau kitose temose mergaitės tiriasi skydliaukę, galvoju gal man nuo to pradėti. Ir dar girdėjau yra kažkoks vyro spermos tyrimas, kuris parodo, ar žuviukai iš vis geba apvaisinti ar ne. Tik VK tokio tyrimo nedaro, ir suprantama kodėl. Su MB norėtume žinoti visą tiesą. Jeigu šansų nėra, tuomet nelauktume ir nesitikėtume, ir savo tiklsus gyvenime susidėliotume kitaip.
Pas Zilaitiene buvote del vyro?
Na, skydliauke - gal. prolaktinas dar. onkocitologini darei?
Moteris nepastoja dviem atveais: kai neturi gimdos ir kai nenori. Todel - tu turi gimda ir tu nori, reiskia - pastosi. Tik laiko klausimas. Istardyk dar vyra, ar apskritai kada nors kokia nors mergina ar buvo nuo jo pastojusi? tada isvengsi nereikalingu tyrimu.
as nezinau, man tas neaiskios kilmes labai kazkaip itartinai skamba visa laika. juk viskas su priezastimi, tik kad koks nors tolkovas gydytojas pasakytu koki tyrima..

QUOTE(zuzla @ 2011 12 20, 15:50)
jungiuosi.

atleidau. nu s... verysad.gif na, nieko, uztat dabar zinai ciklo pradzia ir galesi normaliai ant naujuku gamintis lialiu. PRL ir TTH yra idealus. Tad - kimbam i darbus.
Atsakyti
aaaaaaaaaaaaaaa frusty.gif 18 dienu ligonineje aaaaaaaaaaaaa
stogas nuvažiavo, dabar kol parvarys atgal jaučiu visos šventės praeis

LABAS MANO UOGYTĖS wub.gif wub.gif wub.gif
kaip jus čia be manes, kol kas bandau po truputuka skaityti viska ką prirašėt, bet žiūriu lapkritis geras , sveikinu naujos nestuke.gif , kam nepasisekė 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir nenuliadom rankyčiu

kol kas man gulimas režimas, tai retai išeisiu į efirą, bet skaitau viska (ir viska matau, jei ką ateisiu barti cool.gif )
Atsakyti