Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(zuzla @ 2011 12 19, 15:04)
turiu kitos firmos, bet kartosiu poryt, o gal užporyt, juk niekur neskubu. jei ką nors jausčiau, kraują nuleisčiau, šiaip nemėtysiu pinigų smile.gif

kraujas butu kokie 3-5.. nieko nepasakytu. kadangi dvigubinasi kas antra diena, tai treciadieni gadink drasiai. Ne visos gi kazka jaucia. kaikurioms net krutine be pakitimo lieka, paskaityk pas "nestumo planavima" ar pastojus krutine pasikeisdavo, tai vienom taip, kitom ne, beje 50x50. Tai kad.. ne rodiklis.
Atsakyti
O aš sapnavau, kad šefui tapau rakštim vienoj vietoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 12 19, 15:02)
O aš sapnavau, kad šefui tapau rakštim vienoj vietoj  verysad.gif

tai čia kaip tik į gerą irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 12 19, 16:02)
O aš sapnavau, kad šefui tapau rakštim vienoj vietoj  verysad.gif

uoj, irnesakyk.gif, vistiek tau greitai i dekreta, tai nusispjauk ant to boso laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 gruodžio 2011 - 15:54
man šian dirikas padovanojo 2012 metų darbo kalendorių ir pasakė, kad tai namiokas, kad aš ir sekančius metus su jais "neliūdėsiu".. aš pagalvojau - aha, figuški, dar pažiūrėsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 19, 18:29)
man šian dirikas padovanojo 2012 metų darbo kalendorių ir pasakė, kad tai namiokas, kad aš ir sekančius metus su jais "neliūdėsiu".. aš pagalvojau - aha, figuški, dar pažiūrėsim ax.gif

as pamenu, kaip man 2010 rugsejo menesi padovanojo 2010 metu imones, kurioje dirbau kalendoriu... bosas.. unsure.gif g.gif taip taip labai pensijinio amziaus...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 19, 15:26)
tai čia kaip tik į gerą irnesakyk.gif

Įkalbėjai, taip tinka cool.gif friends.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 19, 15:54)
uoj, irnesakyk.gif, vistiek tau greitai i dekreta, tai nusispjauk ant to boso laugh.gif

Jeeeeeeeeeeeee clap_1.gif yess.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 19, 17:56)
as pamenu, kaip man 2010 rugsejo menesi padovanojo 2010 metu imones, kurioje dirbau kalendoriu... bosas..  unsure.gif  g.gif taip taip labai pensijinio amziaus...

megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 19, 17:56)
as pamenu, kaip man 2010 rugsejo menesi padovanojo 2010 metu imones, kurioje dirbau kalendoriu... bosas..  unsure.gif  g.gif taip taip labai pensijinio amziaus...

irgi gerai hihihi.gif
Atsakyti
maazzyyllee, kaip tu? kaip tepliojimai? mmm?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 19, 20:59)
irgi gerai hihihi.gif

kreatyviai. jeigu dar priimti domen, kad as juos pati uzsakinejau ir dalinau...
Zuzla, kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 19, 08:52)
labas rytas mirksiukas.gif
nu nėra to antro pagalio mastau.gif dabar, po dviejų val matosi kažkas, bandysiu dienos šviesoj dažlibinti, bet tai jau išvedžiojimai irnesakyk.gif
tai kur tos mėmės? gert ar jau nebe šian dufą?

nu tu ir turi kantrybės turi doh.gif Gal visgi rytoj kraujuką nuleisi?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 19, 21:16)
Zuzla, kaip jautiesi?

normaliai, nei pilvą maudžia, nei krūtinę tempia, visai kaip dienos po mmm iki O, nieko.

QUOTE(Glamour @ 2011 12 19, 21:21)
nu tu ir turi kantrybės  turi doh.gif Gal visgi rytoj kraujuką nuleisi?

nea ax.gif vis dar manau, kad mmm ateis, tai nematau reikalo.
Atsakyti