Nu ką, atėjo mmm vakar, geltoninkit mane.
Nežinot, ar VK per šventes dirba? Turbūt nelabai?... Jei dabar nepraleisčiau ciklo, o iškart dar vieną IUI daryčiau, išeitų praktiškai apie antrą Kalėdų dieną. Tai gal neverta taip plėšytis? Tuo labiau jei apie klinikos keitimą galvoju... Kaip manot?
QUOTE(Shira @ 2011 12 18, 12:57)
Sveikos, mane reik geltonint, nuo vakar plaukiu. Ai, gyvenimas vistiek grazus, lelius tiesiog bus truputi veliau : ). Bet bus, juk uzsisakiau ji
Mergaiciukes, neliudekit kam nepavyko, dziaugsmas tiesiog atidedamas.
kazkaip tikejau, kad tau pavyks. Vadinasi pavyks siek tiek veliau
QUOTE(Grim @ 2011 12 18, 20:32)
Nežinot, ar VK per šventes dirba? Turbūt nelabai?... Jei dabar nepraleisčiau ciklo, o iškart dar vieną IUI daryčiau, išeitų praktiškai apie antrą Kalėdų dieną. Tai gal neverta taip plėšytis? Tuo labiau jei apie klinikos keitimą galvoju... Kaip manot?
.
.
niu kas cia atsitiko... Kazkoks nelaimingas sekmadienis
Stiprybes merginos. O del VK - siulau pasiskambinti ir pasiklausti, ar dirbs. O del keitimo pagalvok, nes naujiems gydytojams irgi reikes laiko pazinti tavo organizma, tai laiko gali siek tiek prarasti, bet gal kazkas bus is esmes kitaip. Linkiu tiesiog toliau eiti link tikslo
QUOTE(Shira @ 2011 12 18, 12:57)
Sveikos, mane reik geltonint, nuo vakar plaukiu. Ai, gyvenimas vistiek grazus, lelius tiesiog bus truputi veliau : ). Bet bus, juk uzsisakiau ji
Grim, abiem , laikykites mergytes
QUOTE(zuzla @ 2011 12 17, 15:40)
čia tai gerai sugalvojot
tik va kaip ta simbolika interpretuoti, jei didžiąją dalį darbų nudirbo MB, man tik apdengti viską reikėjo ir paskui teks dulkes nuvalyti. Dar nebaigėme per savaitgalį
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 17, 23:02)
aaa, nu jo, veziai tokie..
xa xa xa, mes irgi.. ir as irgi siandien pasukavau, pabludijau, amzinas nedejiamas i vieta ir pan...
xa xa xa, mes irgi.. ir as irgi siandien pasukavau, pabludijau, amzinas nedejiamas i vieta ir pan...
nu va pasirodo ir tokių sutapimų būna Ar bent jūs nugriovėt, tą ką planavot?
Kadangi manęs neprileido MB prie sienos griovimo, tai sumąsčiau antram aukšte prasisukt , oi kiek visko radau reikalingo ir nebe. Revizinės nuotaikos prieš Kalėdas . Pabandysiu dalį turto atiduot tiems, kam jo tikrai reikia ir vis tiek dar visko daug liks nereikalingo. Rytoj dar turėsiu laiko tokiems dalykams, o toliau vakarai daktarams ir šventėms rezervuoti. Dar reikia kažkokiu būdu spėti dukterėčiai žaislų dėžę padekupažint Praeis IUI nepastebėtai.
Shira, Grim, stiprybės
labas rytas
nu nėra to antro pagalio dabar, po dviejų val matosi kažkas, bandysiu dienos šviesoj dažlibinti, bet tai jau išvedžiojimai
tai kur tos mėmės? gert ar jau nebe šian dufą?
nu nėra to antro pagalio dabar, po dviejų val matosi kažkas, bandysiu dienos šviesoj dažlibinti, bet tai jau išvedžiojimai
Labas rytas
gerk dupha kol neparejo, o gal ir nepareis
QUOTE(zuzla @ 2011 12 19, 08:52)
labas rytas
gerk dupha kol neparejo, o gal ir nepareis
Labas rytas,
Žiuriu, kiek daug praleidau.
Labai džiaugiuosi už tas, kurioms šį kartą pavyko
ir liūdžiu su tomis, kuioms atėjo mmm.
Zuzla, o kraujo nusileisti nenori?
O aš net nežinau, ar jau besulauksiu to Kalėdinio stebuklo. Šeštadienį
(t.y. 9 DPI) buvo toks nežymus patepliojimas. Sakyčiau implatacijai kiek per vėlai. Krūtinė jau pabliūškusi ir netokia skausminga. Visą avaitgalį laukiau tų nelemtų mmm. Šiandien turiu 11 DPI ir 25 CD. Tyrimams kaip ir per anksti. Bijau, kad nespėsi net NT nusipirkti ir parsivilks tos nelemtosios.
O dėl VK, aš pati ten lankausi, ir vien todėl, kad arti namų. Bet kažkaip pastaruoju metu taip pat pradeda nepatikti. Visus tyrimus dariausi prieš pusantrų metų, po nepavykusių 3 IUI maniau pakartosime tyrimus, bet ne. Gal mano pinigus taupo? Seselės ten taip pat nelabai malonios. Amžinai surūgusios ir piktos. Iš pradžių maniau, kad man gal taip atrodo, bet po paskutinio vizito ir vyras man pritarė. Sako: už tuos pinigus, kuriuos ten paliekame turėtų ir apšokinėti ir kavos ar arbatos pasiūlyti. Bet pažiūrėjus, kokie ten srautai, akivaizdu, kad darbo ši klinika visada turės, nesvarbu kaip besielgtų su savo pacientais.
Kita vertus galvoju, ar tikrai yra prasmės po kitas klininkas šokinėti. Juk gydytojai nevisagaliai. Per mano darytas pirmąsias 4IUI, sąlygos pastojimui buvo idealios: ir foliai ir gleivinė ir vyro turtas ir IUI laikas. Bet matyt yra dar kažkas, kad neleidžia pasiekti rezultatų.
Žiuriu, kiek daug praleidau.
Labai džiaugiuosi už tas, kurioms šį kartą pavyko
ir liūdžiu su tomis, kuioms atėjo mmm.
(t.y. 9 DPI) buvo toks nežymus patepliojimas. Sakyčiau implatacijai kiek per vėlai. Krūtinė jau pabliūškusi ir netokia skausminga. Visą avaitgalį laukiau tų nelemtų mmm. Šiandien turiu 11 DPI ir 25 CD. Tyrimams kaip ir per anksti. Bijau, kad nespėsi net NT nusipirkti ir parsivilks tos nelemtosios.
O dėl VK, aš pati ten lankausi, ir vien todėl, kad arti namų. Bet kažkaip pastaruoju metu taip pat pradeda nepatikti. Visus tyrimus dariausi prieš pusantrų metų, po nepavykusių 3 IUI maniau pakartosime tyrimus, bet ne. Gal mano pinigus taupo? Seselės ten taip pat nelabai malonios. Amžinai surūgusios ir piktos. Iš pradžių maniau, kad man gal taip atrodo, bet po paskutinio vizito ir vyras man pritarė. Sako: už tuos pinigus, kuriuos ten paliekame turėtų ir apšokinėti ir kavos ar arbatos pasiūlyti. Bet pažiūrėjus, kokie ten srautai, akivaizdu, kad darbo ši klinika visada turės, nesvarbu kaip besielgtų su savo pacientais.
Kita vertus galvoju, ar tikrai yra prasmės po kitas klininkas šokinėti. Juk gydytojai nevisagaliai. Per mano darytas pirmąsias 4IUI, sąlygos pastojimui buvo idealios: ir foliai ir gleivinė ir vyro turtas ir IUI laikas. Bet matyt yra dar kažkas, kad neleidžia pasiekti rezultatų.
QUOTE(Samira @ 2011 12 19, 09:03)
ai, pinigo gaila
be to, vakar ryte/diena krūtinė įtartina buvo, vos testo nepasidariau, bet nurašiau ale nuo dufo, ir gerai, nes šian jau nieko, speneliai vos jautrūs, tuoj ir aš svečių sulauksiu.
ai, gi sapnavau, kad lt pradėjo karą su ru
labas rytas
Tik nenutrauk dufa as kai pirma savo NT pasidariau zinok man antras pagalis atsirado praejus kokiai valandai ir tai matesi tik dienos sviesoje
QUOTE(Grim @ 2011 12 18, 20:32)
Tuo labiau jei apie klinikos keitimą galvoju... Kaip manot?
Tuo labiau jei apie klinikos keitimą galvoju... Kaip manot?
Asmenikai manau, kad keisk klinika, duok kiausydems pailseti per sventes ir nuo sausio eik i kita gera, atsakinga, malonaus aptarnavimo klinika. mano asmenine nuomone.
QUOTE(Glamour @ 2011 12 18, 23:59)
nu va pasirodo ir tokių sutapimų būna Ar bent jūs nugriovėt, tą ką planavot?
zinai, ta siena betonine... prie jos reiktu naujo virtuves komplekto, laminato, plyteliu... zodziu, apie 20 tukstanciu kazkur.. kadangi IUI suede visus pinigus, tai kol kas as tik svajoju, kaip vel plausis inai indaploveje, o ne duso kabinoje maidenanos rankiniu budu kaip dabar..
labas rytas
yra. pirk kitos firmos testa ir daryk su rytiniu vel. turetu isrysketi. as zinau tiesiog, kad bus. nu, yra jau.nu nėra to antro pagalio dabar, po dviejų val matosi kažkas, bandysiu dienos šviesoj dažlibinti, bet tai jau išvedžiojimai
QUOTE(Samira @ 2011 12 19, 10:03)
o nuo kada tau 9 DPI yra pervelai implantacijai, jeigu norma yra 8-10 DPI? Jeigu 9 DPI buvo implantacija, kuo,mi as nei kiek neabejoju (jo, siandien as echoskopas), tai su rytiniu 100% jau rodys rytoj. Gadink drasiai NT ir pamatysi II. Garantuoju, zinok.(t.y. 9 DPI) buvo toks nežymus patepliojimas. Sakyčiau implatacijai kiek per vėlai. Krūtinė jau pabliūškusi ir netokia skausminga. Visą avaitgalį laukiau tų nelemtų mmm. Šiandien turiu 11 DPI ir 25 CD. Tyrimams kaip ir per anksti. Bijau, kad nespėsi net NT nusipirkti ir parsivilks tos nelemtosios.
QUOTE(zuzla @ 2011 12 19, 10:10)
ai, pinigo gaila
be to, vakar ryte/diena krūtinė įtartina buvo, vos testo nepasidariau, bet nurašiau ale nuo dufo, ir gerai, nes šian jau nieko, speneliai vos jautrūs, tuoj ir aš svečių sulauksiu.
tik dufo nemesk, gerai?
pppfffff, nu ir sapnai. o as visa nakti sapnavau zydus, daaaaaug zydu.
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 19, 13:53)
pirk kitos firmos testa ir daryk su rytiniu vel. turetu isrysketi
turiu kitos firmos, bet kartosiu poryt, o gal užporyt, juk niekur neskubu. jei ką nors jausčiau, kraują nuleisčiau, šiaip nemėtysiu pinigų