QUOTE(Shira @ 2011 12 08, 13:22)
Ai, ne, žinok. Man nėr kankynė. Man kaip tik - ramybė. Kažką darau, nestoviu vietoj. Labai nesureikšminu nei tų vizitų pas gyd., nei vaistų gėrimo. Tiesiog turiu labai daug veiklos ir be to. Tik matai, manau, kad labai daug įtakos turi prasta sperma - aš tiesiog beveik neturėjau vilties, gal todėl taip lengva. Va jei būtų viskas gerai, kai tau, pvz, ir vistiek rezultatas 0, tada parinčiaus juodai. Arba jei tai būtų IVF, tai babkių būtų labai gaila
Supratau, kad reik daryt vaikus natūraliai dabar . O spermos tyrimas 100 lt dabar, brangesnio Jolsanoj dar nedarėm. Bet aišku, veltui pinigų nemėtysim. Nors po 2 mėn mums pasitikrint Žilaitienė liepė.
Supratau, kad reik daryt vaikus natūraliai dabar . O spermos tyrimas 100 lt dabar, brangesnio Jolsanoj dar nedarėm. Bet aišku, veltui pinigų nemėtysim. Nors po 2 mėn mums pasitikrint Žilaitienė liepė.
Man kankyne buvo, nes kazkaip tikejausi, kad pavyks. Ir kai poeiliui vieni fiasko, tai norom-nenorom palieki visa ideja. Sudariau visas salygas, kad pavyktu - sperma, histero, GN, krauja praskystinau, folius graziausius is abeju pusiu uzsiauginau idealu viskas buvo - bet rezultatas nulis. Reiskia, nelemta. Auksciau bambos nepasoksi. dar suprasciau, jeigu ten nesuderinami butumeme ar dar koks tais velnias, bet kad 2 kartus kibo ir neprikibo jau reikia sau klausimus uzduoti.
O tai jus darete trumpa spermos tyrima, nes pilnas kainuoja 170 visur. Mes kazkada grynai del kiekio, pries gerus metus, darem trumpa, tai VK 90 lt sumokejome. O pilnas 170..