Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(zuzla @ 2011 12 17, 14:11)
labai noriu neliūdėt, kad eilinės šventes sutinkam dviese, bet nesigauna, puošiu namus ir cray.gif

neliudek mergyt, kiti metai bus jau tikrai nestuke.gif o gal jau ir su leliuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 17, 14:28)
tai kad tos paskutinės šventės dviese jau eilinį kartą doh.gif aišku, stengiuosi džiaugtis tuo, ką turiu, bet žinai kaip būna, kai užplaukia smile.gif visai kaip tavo paraše, užėjo ir praėjo.

matai, tos budavo paskutines, nes nezinojai apie PRL ir TTH. bet gi dabar esi paremontuota ir niekas nebetrukdo pasidaryti paskutines sventes.

Och, man tas tavo sujautrejimas mirksiukas.gif bais laukiu pirmadienio biggrin.gif a visada tokia romantike budavai? man kazkaip atrodo, kad ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 17, 13:58)
matai, tos budavo paskutines, nes nezinojai apie PRL ir TTH. bet gi dabar esi paremontuota ir niekas nebetrukdo pasidaryti paskutines sventes.

Och, man tas tavo sujautrejimas  mirksiukas.gif  bais laukiu pirmadienio biggrin.gif a visada tokia romantike budavai? man kazkaip atrodo, kad ne tongue.gif

nu jo mastau.gif

nu pažiūrėsim pirmadienį, kas aš iš tikrųjų biggrin.gif jei rimtai, ne romantika čia, tiesiog kartais išlenda tai, kad esu vėžys, jautrūs anie, šeimyniški žmonės.
Atsakyti
ale irnesakyk.gif , zuzla, vėžys ne vėžys, visos mes čia jautrios ir šeimyniškos wink.gif
Yra kaip yra. Atėjo metas paliūdėti. Na tai ir liūdėk, kol nebegalėsi liūdėti. Tuomet persijungsi į kitą režimą.

Mes tai dėmesio nukreipimui sumąstėm šį savaitgalį sieną griauti dirol.gif Tai bent dėmesį į betvarkę nukreipiau, spėjau ir pažliumbt ir pafilosofuot apie amžiną daiktų ne į vietą dėjimą ir betvarkę ir pašūkaut ir durelėm patrankyt. Oi auksinis MB wub.gif Pablūdijau. Išklausė, pritarė, ruošiamės sienos griovimui toliau.
žiūriu į šitą veiksmą perkeltine prasme - gal ir nepastojimui kliūtį- sieną pagaliau kokią nuversim šį ciklą smartass.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 17, 14:36)
žiūriu į šitą veiksmą perkeltine prasme - gal ir nepastojimui kliūtį- sieną pagaliau kokią nuversim šį ciklą  smartass.gif  mirksiukas.gif

čia tai gerai sugalvojot thumbup.gif
Atsakyti
Zuzla,ar tau nuo tiroksino nebudavo pasaliniu pozymiu?man tai siandien taip karsta,kad atsidariau visus buto langus,o pas mus net sildymas neijungtas:-) amzinai saldavau,su penkiais megztiniais vaiksciodavau,gal cia man koks klimaksas prasidejo:-D
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 12 17, 14:41)
Zuzla,ar tau nuo tiroksino nebudavo pasaliniu pozymiu?man tai siandien taip karsta

ne, tokio nebuvo. krūtinę truputį maudė, bet paskui praėjo
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 17, 15:13)
nu jo mastau.gif

nu pažiūrėsim pirmadienį, kas aš iš tikrųjų biggrin.gif jei rimtai, ne romantika čia, tiesiog kartais išlenda tai, kad esu vėžys, jautrūs anie, šeimyniški žmonės.
aaa, nu jo, veziai tokie..

QUOTE(Glamour @ 2011 12 17, 15:36)
Mes tai dėmesio nukreipimui sumąstėm šį savaitgalį sieną griauti  dirol.gif Tai bent dėmesį į betvarkę nukreipiau, spėjau ir pažliumbt ir pafilosofuot apie amžiną daiktų ne į vietą dėjimą ir betvarkę ir pašūkaut ir durelėm patrankyt. Oi auksinis MB  wub.gif Pablūdijau. Išklausė, pritarė, ruošiamės sienos griovimui toliau.
žiūriu į šitą veiksmą perkeltine prasme - gal ir nepastojimui kliūtį- sieną pagaliau kokią nuversim šį ciklą  smartass.gif  mirksiukas.gif
xa xa xa, mes irgi.. ir as irgi siandien pasukavau, pabludijau, amzinas nedejiamas i vieta ir pan...
Atsakyti
Sveikos, mane reik geltonint, nuo vakar plaukiu. Ai, gyvenimas vistiek grazus, lelius tiesiog bus truputi veliau : ). Bet bus, juk uzsisakiau ji biggrin.gif
Mergaiciukes, neliudekit kam nepavyko, dziaugsmas tiesiog atidedamas.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 17, 14:36)
Mes tai dėmesio nukreipimui sumąstėm šį savaitgalį sieną griauti  dirol.gif Tai bent dėmesį į betvarkę nukreipiau, spėjau ir pažliumbt ir pafilosofuot apie amžiną daiktų ne į vietą dėjimą ir betvarkę ir pašūkaut ir durelėm patrankyt.

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 17, 22:02)
xa xa xa, mes irgi.. ir as irgi siandien pasukavau, pabludijau, amzinas nedejiamas i vieta ir pan...

Joo... Man vakar buvo ta diena, kai nuotaika keičiasi n+1 kartų per dieną frusty.gif gun_bandana.gif Kaip koks PMS tik kad ciklo pradžioj-viduryj doh.gif
Šiandien kol kas normaliai ax.gif
Atsakyti
Aj, juk ne visada mums buti geros nuotaikos ir supermamomis. Kartais ir silpnamamomis norisi pabuti.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 12 18, 12:57)
Sveikos, mane reik geltonint, nuo vakar plaukiu. Ai, gyvenimas vistiek grazus, lelius tiesiog bus truputi veliau : ). Bet bus, juk uzsisakiau ji biggrin.gif
Mergaiciukes, neliudekit kam nepavyko, dziaugsmas tiesiog atidedamas.

Shira gaudyk 4u.gif . Pasiseks ir mums butinai wub.gif
Atsakyti