Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 16, 20:30)
Nu nezinau kodel S atrodo, kad cia viskas yra gerai kai prg akivaizdziai mazas, nu bet jau nuo siandien desiu crinone tikiuosi viskas toliau bus ok.

zinom, kad viskas bus ok kitaip ir buti negali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 12 16, 19:52)
mergaites reikia skubaus patarimo  kaip manote FSH geriau darytis antra ar ketvirta ciklo diena ar skirtumas didelis ... kvaila bet sutampa su savaitgaliu ka daryti ??? ( pirmadienis bus jau ketvirta .c.d)?????? nes stimuliacija veliausiai nuo penktos reiktu pradeti , jai FSH bus ok???

Skaičiau kad tyrimas atliekamas 3-5 ciklo dieną, tai tokiu atveju 4 cd pats tas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 16 gruodžio 2011 - 20:52
QUOTE(shyva @ 2011 12 16, 21:41)
zinom, kad viskas bus ok kitaip ir buti negali  bigsmile.gif

aciu 4u.gif nu bet skyrelis tai tikrai atsigavo, kiek jau nestukiu turim thumbup.gif O jau kitais metais visos tikrai bus nestuke.gif net neabejoju, dar kaz kas is siais suspes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 16 gruodžio 2011 - 20:43
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 16, 21:42)
aciu 4u.gif nu bet skyrelis tai tikrai atsigavo, kiek jau nestukiu turim thumbup.gif O jau kitais metais visos tikrai bus nestuke.gif net neabejoju, dar kaz kas is siais suspes thumbup.gif

tai jau tikrai skyrelis atsigavo uz visus metus thumbup.gif thumbup.gif

merginos as cia gal ne i tema, bet gal kuri zino gera imbieriniu sausainiuku recepteli koki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 16, 21:42)

Aš tikiuosi labai tikiuosi spėti nestuke.gif šiais metais, gaudau visus virusus pasišokinėdama. O tau crinonas turėtų PRG pakelt,tikiu kad viskas bus gerai, o jei ką įtarsi negero, tai skambink dakatrei,nedelsk. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2011 12 16, 21:52)
tai jau tikrai skyrelis atsigavo uz visus metus  thumbup.gif  thumbup.gif

merginos as cia gal ne i tema, bet gal kuri zino gera imbieriniu sausainiuku recepteli koki?  g.gif

kaip tik šiandien su kolege šnekėjom bevalgydamos pirktinius, sakė Beatos interneto svetainėje yra recepčiukas. Aš pati bandžiau kažką panašaus kepti, tai sutarkavau imbierą ir sumaišiau su medumi, tada su tešla. Skani tešla buvo, bet susvilinau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 16 gruodžio 2011 - 21:24
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 16, 20:42)

kad tik tavo zodziai D ausis pasiektu mirksiukas.gif grazu ziuret kaip sarasiukas sirpta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 16, 22:23)

kaip tik šiandien su kolege šnekėjom bevalgydamos pirktinius, sakė Beatos interneto svetainėje yra recepčiukas. Aš pati bandžiau kažką panašaus kepti, tai sutarkavau imbierą ir sumaišiau su medumi, tada su tešla. Skani tešla buvo, bet susvilinau  doh.gif

tai Beatos receptuka ir zadu izbandyt mirksiukas.gif , jau pradedu ruostis kuciom lotuliukas.gif , reiks dar iskrovos diena pasidaryt pries tai thumbup.gif lotuliukas.gif labai gerai kad minrtys apie kucias vien, nera kada galvot apie pozymius vioskius thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 16, 21:30)
Nu nezinau kodel S atrodo, kad cia viskas yra gerai kai prg akivaizdziai mazas, nu bet jau nuo siandien desiu crinone tikiuosi viskas toliau bus ok.
Na, mano nuomone, tu, aisku, gali jos isklausti kodel ji taip mano, bet tada pasiruosk pradziai, isklausiusi medicininiu terminu kursa, nes gautum visa "isklotine". S nepasizymi aiskinimu, ta visos zino. Be to, tau juk paaiskino, kad PRG kiekvienai skirtingai ir priklauso nuo daugelio dalyku, kaip HCG ir dar bala zino ko. Reiskia, tavo PRG yra normos saveikoje su kitais rodikliais. Cia pvz, kaip sveriant 60 kg, bet tureti ugi 1,50m - yra nutukimas, o sveriant 60 kg esant 1,78 m ugiui yra beveik liesumas, bet 60 kg ir 1,73 yra norma. Supranti? Aisku, as ne medike, bet mano galvoje, vadovaujantis dvieju gydytoju nuomone, kurios abi neriklausomai viena nuo kitos tau konstatavo normalu PRG, yra butent toks paveikslas.
Galu gale, tu isidejai crinone vietoje dupho ir tau pagerejo (psichologiskai), nu tebunie taip. Asmeniskai nemanau, kad tau zut-but reikejo to crinone, bet gydytoja tau tiesiog nusileido. Na, man taip atrodo, arba nebuvo skirtumo ka butent gerti/deti... Na, viskas gerai, kas gerai baigiasi smile.gif

QUOTE(jurmarta @ 2011 12 16, 21:40)
Panos,mano organizmas issikrauste is proto!kuo arciau mm diena,tuo ryskesnis  OT!Kas cia per nesamones pas mane vyksta?22 c.d PRG virs 30,reiskias O buvo...23 pasidariau OT noredama isbandyt naujus testus-antras bruksnys vos matomas,25 c.d galvoju dar ant durniaus paziuresiu,o dangau!jau beveik vienodo ryskumo!tai kaip as ta O sugausiu kita cikla?:-(

o NT?
O kita cikla O sugausi kai pareis mmm. O gal ir nepareis.
Atsakyti

o NT?
O kita cikla O sugausi kai pareis mmm. O gal ir nepareis.

Pareis,nes tik nuo siandien geriu tiroksina,kai TTH 3-pastot neimanoma-nors O vyksta,folikulas buna nepilnavertis..labai daug vilciu dedu i kita cikla,nes tikiuos sumazinus TTH stebuklo..daugiau problemu nerandu..
Todel prisipirkau kruva OT,tikedamasi ju pagalba gaudyt O ir sia tau-nesamone..mm arteja-OT ryskeja..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 12 17, 12:39)
labai daug vilciu dedu i kita cikla,nes tikiuos sumazinus TTH stebuklo..

aš linkiu tau to stebuklo iš visos širdies, bet irgi žinok, kad iš pirmo sutvarkyto ciklo gali nesigauti 4u.gif juk sveikoms poroms irgi iš pirmo karto ne visada gaunas unsure.gif antras/trečias ciklas tikrai bus mūsų wub.gif
labai noriu neliūdėt, kad eilinės šventes sutinkam dviese, bet nesigauna, puošiu namus ir cray.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 12 17, 13:39)
Pareis,nes tik nuo siandien geriu tiroksina,kai TTH 3-pastot neimanoma-nors O vyksta,folikulas buna nepilnavertis..labai daug vilciu dedu i kita cikla,nes tikiuos sumazinus TTH stebuklo..daugiau problemu nerandu..
Todel prisipirkau kruva OT,tikedamasi ju pagalba gaudyt O ir sia tau-nesamone..mm arteja-OT ryskeja..

o gal mmm itakoja OT ryskuma? niekko nesuprontu... unsure.gif

QUOTE(zuzla @ 2011 12 17, 14:11)
labai noriu neliūdėt, kad eilinės šventes sutinkam dviese, bet nesigauna, puošiu namus ir cray.gif
zinai ka, as tavo vietoje per sias sventes itin pasidziaugciau, nes tai paskutines jusu sventes, kai galesite miegautis vienas kitu be pasaliniu kliksmu, reksmu, barskuciu, kosyciu, pampersu, demesio reikalavimu ir negalejimu pasimyleti normaliai, nes kai kas miega jusu lovoje t.t. Suvokite viena dalyka - tai paskutines jusu sventes dviese per artimiausius 18 metu... Ir jusu abu kaip meiluziai busite visiskai iskrite is konteksto minimum 8-10 metu... Zinok, as tavo vietoje su trenskmu atsvesciau paskutines "laisvas" kaledas su naujukais... net be alko ribojimo, nes ir nuo jo laisva busi kokius 3-5 metus... Uooojjjjj, zuzla, pasidziauk dabar geriau... wink.gif jau net nebekalbu apie "neliudek"...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 17, 13:17)
zinai ka, as tavo vietoje per sias sventes itin pasidziaugciau, nes tai paskutines jusu sventes, kai galesite miegautis vienas kitu

tai kad tos paskutinės šventės dviese jau eilinį kartą doh.gif aišku, stengiuosi džiaugtis tuo, ką turiu, bet žinai kaip būna, kai užplaukia smile.gif visai kaip tavo paraše, užėjo ir praėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 17 gruodžio 2011 - 13:29