QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 16, 21:30)
Nu nezinau kodel S atrodo, kad cia viskas yra gerai kai prg akivaizdziai mazas, nu bet jau nuo siandien desiu crinone tikiuosi viskas toliau bus ok.
Na, mano nuomone, tu, aisku, gali jos isklausti kodel ji taip mano, bet tada pasiruosk pradziai, isklausiusi medicininiu terminu kursa, nes gautum visa "isklotine". S nepasizymi aiskinimu, ta visos zino. Be to, tau juk paaiskino, kad PRG kiekvienai skirtingai ir priklauso nuo daugelio dalyku, kaip HCG ir dar bala zino ko. Reiskia, tavo PRG yra normos saveikoje su kitais rodikliais. Cia pvz, kaip sveriant 60 kg, bet tureti ugi 1,50m - yra nutukimas, o sveriant 60 kg esant 1,78 m ugiui yra beveik liesumas, bet 60 kg ir 1,73 yra norma. Supranti? Aisku, as ne medike, bet mano galvoje, vadovaujantis dvieju gydytoju nuomone, kurios abi neriklausomai viena nuo kitos tau konstatavo normalu PRG, yra butent toks paveikslas.
Galu gale, tu isidejai crinone vietoje dupho ir tau pagerejo (psichologiskai), nu tebunie taip. Asmeniskai nemanau, kad tau zut-but reikejo to crinone, bet gydytoja tau tiesiog nusileido. Na, man taip atrodo, arba nebuvo skirtumo ka butent gerti/deti... Na, viskas gerai, kas gerai baigiasi
QUOTE(jurmarta @ 2011 12 16, 21:40)
Panos,mano organizmas issikrauste is proto!kuo arciau mm diena,tuo ryskesnis OT!Kas cia per nesamones pas mane vyksta?22 c.d PRG virs 30,reiskias O buvo...23 pasidariau OT noredama isbandyt naujus testus-antras bruksnys vos matomas,25 c.d galvoju dar ant durniaus paziuresiu,o dangau!jau beveik vienodo ryskumo!tai kaip as ta O sugausiu kita cikla?:-(
o NT?
O kita cikla O sugausi kai pareis mmm. O gal ir nepareis.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.