Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Grim @ 2011 12 16, 16:39)
Zuzla, o Žiobakai geri specai, ane? Jau ne pirmą kartą apie juos girdžiu smile.gif O kainos daugmaž panašios visur?

Tik galvoju, jei pereičiau, kaip man savo kortelės išrašus iš VK pasiimt? Paprašysiu atšviest, ale taip nesinori pasakyt, kad dėl to, jog išeinu kitur...

nežinau, aš irgi tik girdėjus apie juos smile.gif kainos gali skirtis 10-20-30 lt, aš žiūrėčiau, kokie specai dirba ir kas arčiau namų.

pasakyk, kad nori dar vieno gydytojo konsultacijos ir tiek smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif siandien buvau pas Salygiene, apziurejo mane viskas yra gerai, nestumui 7 savaites, maciau kaip plaka sirdute, nepakartojamas jausmas rolleyes.gif Taigi kraustausi pas nestukes, uzeisiu daznai paskaityti kaip jums sekasi ir paskleisti virusiukus ax.gif
Kas liecia progesterono, kai parodziau jai savo, kad yra labai mazas, kad net i normas netelpa, ji net i ji neziurejo ir pasake, kad nesciosioms prg ji nedaro ir nepataria daryti, kad jei darai prg turi daryti ir hcg ir kaz ka ten ziureti, sake jis visems yra skirtingas, nu nezinau ji gydytoja jai geriau zionoti. Bet vis del to leido pakeisti dufastona i crinone, dabar desiu ji nakciai viena karta dienoj, vat tokios naujienos.
Taigi siunciu visoms po virusiuka 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 16, 16:46)
vat tokios naujienos.

smagu, kad jos geros ir tau jau ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 12 16, 10:40)
Labas rytas  4u.gif Zinokit net nezinau kaip cia dabar daryti, blush2.gif  vis tyliu ir bijau ir laukiu, pas gyd kita savaite, bet.. atsimenat mano skaiciuka 2.16..pries pora savaiteliu nepilnai..apie HCG cia.. zodziu jis vakar buvo apie 2400..Ir dziaugtis noris bet tyliai ..Taip norisi dar sulaukti gyd echo kad viskas gerai ax.gif

Wow kokie skaiciai thumbup.gif
As pati po savaites eisiu echo ir jeigu viskas gerai irgi keliausiu pas nestukes wub.gif
Smagu. Tikrai stebuklingas gruodzio menuo
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 12 16, 17:39)
Tik galvoju, jei pereičiau, kaip man savo kortelės išrašus iš VK pasiimt? Paprašysiu atšviest, ale taip nesinori pasakyt, kad dėl to, jog išeinu kitur...

nu ***** doh.gif tikra lietuviska natura biggrin.gif ko tu pergyveni del JU, tu pergyvenk del SAVES. kur nori ten eini, pas ka nori ten eini. cia tik tavo pasirinkimo reikalas 4u.gif vat kai puse pabegs is VK, tada gal galvot prades galva, o ne subine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 16, 19:13)
Wow kokie skaiciai  thumbup.gif
As pati po savaites eisiu echo ir jeigu viskas gerai irgi keliausiu pas nestukes  wub.gif
Smagu. Tikrai stebuklingas gruodzio menuo

o man daktaras sakė ateiti jau ateinantį antradienį. Paklausiau, koks apžiūros tikslas, nes širdutės dar nesimatys, jis sako, kad patvirtinti nėštumą. Vėliau sekamas vystymasis, tada žiūrima širdutė. Iš vienos pusės galėčiau šio ankstyvo vizito atsisakyti, bet taip rūpi kaip ten kas pas mane, todėl eisiu. Širdutės žiūrėti jau pas jį neisiu. Labai gaila, bet dėl finansų keliausiu į polikliniką nėštumo priežiūrai... Bet šiaip kažkas rašė, kad mes per daug nuolankios pacientės, nereikalaujam. Tai manau, kad mano gydytojas mano, kad aš ganėtinai bjauri pacientė - išklausinėju visko iki smulkmenų, pasakoju, ką skaičiau, siūlau kažką daryt. Dabar va klausiau, kodėl ateit taip anksti. Aišku jiems tai papildomi pinigai... Būčiau neklausus, bet netikėtai užgriuvo didelės finansinės problemos, tai tiesiog negaliu neskaičiuoti...
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 12 16, 17:39)
Zuzla, o Žiobakai geri specai, ane? Jau ne pirmą kartą apie juos girdžiu smile.gif O kainos daugmaž panašios visur?

as lankausi pas abu Žiobakus, man jie abu super thumbup.gif , kai operavausi tai Žiobakas
tuo metu VK gynekologijos skyriaus vedejas buvo, tai nzn ar jis dar ten dirba g.gif
bet siaip abu jei super, tikrai nekeisciau ju thumbup.gif
Papildyta:
Labas rytas  4u.gif Zinokit net nezinau kaip cia dabar daryti, blush2.gif  vis tyliu ir bijau ir laukiu, pas gyd kita savaite, bet.. atsimenat mano skaiciuka 2.16..pries pora savaiteliu nepilnai..apie HCG cia.. zodziu jis vakar buvo apie 2400..Ir dziaugtis noris bet tyliai ..Taip norisi dar sulaukti gyd echo kad viskas gerai ax.gif

anu bet tikras stebuklas musus kyrelyje vyksta ir kaip dziugu thumbup.gif tyliai sveikiju tave labai labai wub.gif wub.gif

man nuo tuo dupho netik papuliai padideja, bet ir skaudet pradejo doh.gif , jau kai padideja tai super buna, bat jau kai skauda -maudzia tai nekas schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 16 gruodžio 2011 - 18:38
[quote=Maidenana,2011 12 16, 10:25]
blink.gif blink.gif bet gi negalima stimuliotis kai yra cistu! Kai as po IUI turejau cistuke mazute visai, man liepe cikla ilsetis ir net negalvoti apie stimuliacijas...

aš irgi taip galvojau, bet ... matyt nuo cistos priklauso. Aš jei ką pas tą pačią daktarytę, kaip ir tu lankytis pradėjau mirksiukas.gif . Tikiuosi, kad ja galima pasitikėti. Šiandien dar suneramino mane telefonu, nes nepatiko jai kai kurie mano hormonų rezultatai. PRL ir PRG geri, kiek mačiau. LH, FSH, T normų mintinai nežinau. Tik TTH padidėjęs šiek tiek iki 2, na bet irgi kaip ir norma. Kitą savaitę aptarsim gyvai ir su ginekologe ir su endokrinologe. Dabar geriu tablečikes stimuliavimui ir tiek. Dar vitaminukų. Vakar pūslelinė po labai ilgo laiko išsikėlė. Nepatinka man, kad nusilpęs imunitetas.

Papildyta:
QUOTE(REVO @ 2011 12 16, 10:25)
4u.gif o ka sako tvao tyrimu atsakymai? pasikeite kasnors?

aš tik užmečiau akį į dalį rezultatų. Kadangi ne visi dar buvo, tai net nevažiavau pasiimti šiandien. Juk pati dėl to nieko negalėsiu pakeisti. Kitą savaitę su daktare aptarsim, o šiandien tik paskambinau dėl visa ko, bet daktarė mūsų planų nekeičia kol kas. Gal nėr viskas taip blogai. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(briukele @ 2011 12 16, 15:18)
O as tada nuvariau i kita klinika ir man atliko punkcija per iseigines...gavosi taip,kad stimuliacija vienoj klinikoj,o punkcija ir isodinimas kitoj... doh.gif  doh.gif zinoma, mano telefonas netilo nuo gydytojos skambuciu is tos pirmos klinikos,bet man jokio noro nebebuvo bendrauti su TOKIAIS ZMONEMIS... schmoll.gif vienu zodziu, kai kam nedaviau is saves uzsidirbt...o pinigai mums irgi yra sunkiai uzdirbami...o Tu kokioj klinikoj dabar lankaisi?

Oi kiek streso apturėjai, užjaučiu 4u.gif o tai, kad ana gydytoja skambino tiek pati, tai gal visgi rūpėjai tu jai. Ar netyčia nesigavo čia koks nesusikalbėjimas tarp jūsų. Bet suprantu tave. Tikrai tokiu metu neturėtų niekas mums tokių rūpesčių sudaryti ir tavo atveju turbūt ir aš taip būčiau pasielgusi, jei košės būtų užtekę, bet kur jau neužteks, kai tokie pinigai planuojami išleisti doh.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif WAW!!!! Tai bent naujienos!!! PAGALIAU!!! Sveikinam!!

QUOTE(zuzla @ 2011 12 16, 10:41)
aaa, dabar mes jau taip šnekam laugh.gif O buvo ne prieš savaitę, šian 35 CD, 12DPO. pagal mane. o tu man siūlai dar savaitę kankintis, nukvaksiu doh.gif tai kiek man ciklas bus? virš 40 dienų?? greičiau jau tos mėmės pareitų. naujas ciklas, naujos viltys.
ai ne, nepasiduosiu lotuliukas.gif šian nusipirksiu dar vieną testą, o gal cielus du (į pardę važiuosiu be vyro, nieks nestabdys lotuliukas.gif ), ir jei per savaitgalį mmm neatkeliaus, pirmadienį gadinsiu ax.gif

o dabar jau taip snekam, nes OT tavo - nebrokuoti, reiskia, tai buvo ne nestumas, bet buvo O, nu juk logiska. Po kokiu triju dienu turi buti II. A supronti?

Sangria - kaip tik norejau taces kalusti kaip sian praejo, nes vakar skaiciau kaip guodeisi del mazo PRG. Nu matai.. Viskas OK.
Atsakyti
mergaites reikia skubaus patarimo kaip manote FSH geriau darytis antra ar ketvirta ciklo diena ar skirtumas didelis ... kvaila bet sutampa su savaitgaliu ka daryti ??? ( pirmadienis bus jau ketvirta .c.d)?????? nes stimuliacija veliausiai nuo penktos reiktu pradeti , jai FSH bus ok???
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 16, 20:45)
Sangria - kaip tik norejau taces kalusti kaip sian praejo, nes vakar skaiciau kaip guodeisi del mazo PRG. Nu matai.. Viskas OK.

Nu nezinau kodel S atrodo, kad cia viskas yra gerai kai prg akivaizdziai mazas, nu bet jau nuo siandien desiu crinone tikiuosi viskas toliau bus ok.
Atsakyti
Panos,mano organizmas issikrauste is proto!kuo arciau mm diena,tuo ryskesnis OT!Kas cia per nesamones pas mane vyksta?22 c.d PRG virs 30,reiskias O buvo...23 pasidariau OT noredama isbandyt naujus testus-antras bruksnys vos matomas,25 c.d galvoju dar ant durniaus paziuresiu,o dangau!jau beveik vienodo ryskumo!tai kaip as ta O sugausiu kita cikla?:-(
Atsakyti