[quote=Maidenana,2011 12 16, 10:25]
bet gi negalima stimuliotis kai yra cistu! Kai as po IUI turejau cistuke mazute visai, man liepe cikla ilsetis ir net negalvoti apie stimuliacijas...
aš irgi taip galvojau, bet ... matyt nuo cistos priklauso. Aš jei ką pas tą pačią daktarytę, kaip ir tu lankytis pradėjau
. Tikiuosi, kad ja galima pasitikėti. Šiandien dar suneramino mane telefonu, nes nepatiko jai kai kurie mano hormonų rezultatai. PRL ir PRG geri, kiek mačiau. LH, FSH, T normų mintinai nežinau. Tik TTH padidėjęs šiek tiek iki 2, na bet irgi kaip ir norma. Kitą savaitę aptarsim gyvai ir su ginekologe ir su endokrinologe. Dabar geriu tablečikes stimuliavimui ir tiek. Dar vitaminukų. Vakar pūslelinė po labai ilgo laiko išsikėlė. Nepatinka man, kad nusilpęs imunitetas.
Papildyta:
QUOTE(REVO @ 2011 12 16, 10:25)
o ka sako tvao tyrimu atsakymai? pasikeite kasnors?
aš tik užmečiau akį į dalį rezultatų. Kadangi ne visi dar buvo, tai net nevažiavau pasiimti šiandien. Juk pati dėl to nieko negalėsiu pakeisti. Kitą savaitę su daktare aptarsim, o šiandien tik paskambinau dėl visa ko, bet daktarė mūsų planų nekeičia kol kas. Gal nėr viskas taip blogai.
Papildyta:
QUOTE(briukele @ 2011 12 16, 15:18)
O as tada nuvariau i kita klinika ir man atliko punkcija per iseigines...gavosi taip,kad stimuliacija vienoj klinikoj,o punkcija ir isodinimas kitoj...
zinoma, mano telefonas netilo nuo gydytojos skambuciu is tos pirmos klinikos,bet man jokio noro nebebuvo bendrauti su TOKIAIS ZMONEMIS...
vienu zodziu, kai kam nedaviau is saves uzsidirbt...o pinigai mums irgi yra sunkiai uzdirbami...o Tu kokioj klinikoj dabar lankaisi?
Oi kiek streso apturėjai, užjaučiu
o tai, kad ana gydytoja skambino tiek pati, tai gal visgi rūpėjai tu jai. Ar netyčia nesigavo čia koks nesusikalbėjimas tarp jūsų. Bet suprantu tave. Tikrai tokiu metu neturėtų niekas mums tokių rūpesčių sudaryti ir tavo atveju turbūt ir aš taip būčiau pasielgusi, jei košės būtų užtekę, bet kur jau neužteks, kai tokie pinigai planuojami išleisti