Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Irėnė @ 2011 12 15, 14:25)
irnesakyk.gif ponaujakine dovana bus, jeigu bus lotuliukas.gif
pries naujaka tikrai negadinsiu nervu su visokiais brokuotais NT lotuliukas.gif

Nu gal yra rezono.. Baisu lakt bus laugh.gif

QUOTE(Alinux @ 2011 12 15, 16:27)
Maika mane pageltonink mano HCG 0,6

verysad.gif liudna.. labai liudna... Tai prisilaksi su mumis, ane? ir taves nuo baltos misraines nepykins? ir nenoresi kas 2 minutes i wc kai saudo graziausius fejerverkus? ir nenoresi miegoti 12.01? wink.gif maza paguoda, bet kai zinai, kad sausis vat cia pat o plius dar graziausios sventes viena po kitos - tai o kodel tada nepakelus i virsu desine ranka, staigiai jos nenumetus su sauksmais "da pošlo vsio nafik bl..."..

QUOTE(diana_j @ 2011 12 15, 16:47)
as jau sen 2 cd kai geriu dupha ir papukai vos telpa i papinika  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
grozis neeilinis, ane? biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Maidenana,2011 12 15, 18:16]
Nu gal yra rezono.. Baisu lakt bus laugh.gif
verysad.gif liudna.. labai liudna... Tai prisilaksi su mumis, ane? ir taves nuo baltos misraines nepykins? ir nenoresi kas 2 minutes i wc kai saudo graziausius fejerverkus? ir nenoresi miegoti 12.01? wink.gif maza paguoda, bet kai zinai, kad sausis vat cia pat o plius dar graziausios sventes viena po kitos - tai o kodel tada nepakelus i virsu desine ranka, staigiai jos nenumetus su sauksmais "da pošlo vsio nafik bl..."..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 15, 18:16)

grozis neeilinis, ane?  biggrin.gif

o taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2011 12 15, 15:25)
Sveikos merginos, norėja pasiteirauti ar iš jūsų kuri nors darėtės IUI Rygoje? Embrions klinikoje?

o kodel nori LV daryti IUI?As dariau LV bet EGV klinikoje 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, kad apšvietėt apie tas laparoskopijas visas... LP man darė, tai maniau prie to paties galėjo histero padaryt, nu tundra doh.gif lotuliukas.gif
O dėl hormonų man kaip keistai - VK net neklausė, kaip tie hormonai... Man juos buvo ginė skyrus (kitur lankiausi), tai ir žinojau, kad gerai. O jei ne?? Ir jei aš neišmanyčiau nieko?? Einu, darau IUI, paskui IVF, o, tarkim, su hormonais blogai? Ar aš čia ko nesuprantu?

QUOTE(Irėnė @ 2011 12 15, 12:55)
maika trauk mane i sarasiuka mirksiukas.gif gruodzio 19 d. 4IUI 4u.gif

Ot *****, neteks gert per Naujus smile.gif Ale taip tau ir reikia tongue.gif Džiugu wink.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 15, 13:03)
Klausyk, del tu babkiu ir nervu, o tai jau tikrai pareina?  Is kur zinai?

Nu jo, kiek save žinau, pareina tos gyvatės. Šiandien vos vos vos rusvai tepa. Ir ėdu viską. Ir žvėrėju. Vadinas, PMS biggrin.gif

QUOTE(Alinux @ 2011 12 15, 15:27)

Ot tai doh.gif Bet va, kaip merginos sako, pliusas yr - atšvęsi šventes kaip turi būt drinks_cheers.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 15, 17:16)
... tai o kodel tada nepakelus i virsu desine ranka, staigiai jos nenumetus su sauksmais "da pošlo vsio nafik bl..."..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 12 15, 18:18)
VK net neklausė, kaip tie hormonai...  Ar aš čia ko nesuprantu?

nu.. šiaip... girdėjau, kad VK orientuojasi labiau į piniginį rezultatą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 15, 18:24)
nu.. šiaip... girdėjau, kad VK orientuojasi labiau į piniginį rezultatą blush2.gif

Manes VK irgi neklause del hormonu...bet pati parodziau tyrimu rezultatus. gal del to,kad hormonai yra svarbus norint pastot naturaliai, o jeigu su stimuliacijom,tai hormonai nebe tokie svarbus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 15, 19:24)
ir as ta pati girdejau...

QUOTE(briukele @ 2011 12 15, 19:35)
gal del to,kad hormonai yra svarbus norint pastot naturaliai, o jeigu su stimuliacijom,tai hormonai nebe tokie svarbus... g.gif

nu nesakyk... tokiu atveju mes su zuzla tikrai nesinuoditumeme bromokriptinais su tiroksinais.. ir nekovotumeme su prolaktinais ir TTH.. Hormonai labai svarbus pastojant ir isnesiojant, o tai kad progesterona galima urmu gerti, kad islaikyti nestuma, tai cia jokia stimuliacija, tai pagalbine priemone, bet pastojimo kaip tokio ji neitakoja, o itakoja isnesiojima.
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 12 15, 08:33)
Ko bijai? Pačios histero? Tikrai nebijok, tikrai viskas ten greitai ir paprastai  irnesakyk.gif

o kaip histero daro, ar su narkoze ir kiek reikia gulėti ligoninėj? kiek skaičiau, tai po to iškart pastoti nerekomenduoja, jei ką ten pagrando, kad gimda pilnai pasiruoštų nėštumui...o tai reiškia, kad nestuke.gif planavimai nusikelia jau į vasario mėn. doh.gif

labukas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 15, 19:22)
ir as ta pati girdejau...
nu nesakyk... tokiu atveju mes su zuzla tikrai nesinuoditumeme bromokriptinais su tiroksinais.. ir nekovotumeme su prolaktinais ir TTH.. Hormonai labai svarbus pastojant ir isnesiojant, o tai kad progesterona galima urmu gerti, kad islaikyti nestuma, tai cia jokia stimuliacija, tai pagalbine priemone, bet pastojimo kaip tokio ji neitakoja, o itakoja isnesiojima.

cia tik tokie mano pamastymai... blush2.gif o del pinigavimosi,tai nezinau,kas LT negalvoja apie pinigus...stai kitoj klinikoj liepe man toliau pirktis vaistus ir test stimuliacija,nes,kiek supratau,gydytoja norejo isvykt per iseigines ir del to nusprende perkelt punkcija doh.gif kalbu apie IVF... tai ne tik pinigu leidimas,bet ir psichologinis pasityciojimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 14, 22:21)
Gimdos polipų komplikacijos:

Gimdos polipai gali padidinti persileidimo riziką.
Jei gimdos polipai išauga netoli kiaušintakių angų, gali trukdyti pastojimui.
Polipai gali suvėžėti.

Zodziu, tai paaiskink savo giniui, kad jeigu tu turi polipa, pastojusi vistiek persileisi (nes polipai veikia abortuojanciai) ir eik dairytis kito giniaus. nes taip nebegalima.

As kai ta isskaiciau, man irgi labai istrigo. tarp kitko, per mano 2 siemetinius nesek mingus pastojimus si taisykle pasitvirtino. speneliai raudonai-melyni buvo ir areole patamsejusi gan stipriai. buvo..

va, va ir aš apie tuos polipus skaičiau, o ginius tai man sakė, na jei taip nori tai galima padaryti histero, nes tai vienintelis tyrimas, kuris liko dar nepadarytas, gal kas paaiškės...tik man keista, kaip tie daktarai daro IUI, už kuriuos paklojam daugybę pinigų, neišsiaiškinę dėl polipų, kurie veikia abortuojančiai ir dar visokių kliūčių pastoti bash.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 15, 14:37)
tai neišeis kartu su kitom prisilakti laugh.gif

topsecret.gif taigi as nezinosiu kokia mano padetis tuo metu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kai nezinai taigi galima siek tiek lotuliukas.gif

QUOTE(Alinux @ 2011 12 15, 16:27)

laikykis 4u.gif kita karta pavyks butinai smile.gif

QUOTE(diana_j @ 2011 12 15, 16:47)
Irene, sis tavo IUI pas kutinis bus, as ispranasauju tau  wub.gif

zinok tikrai paskutinis. pavyks ar nepavyks - paskutinis cool.gif daugiau nebezaisim, nera laiko biggrin.gif
Atsakyti