Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(zuzla @ 2011 12 14, 22:52)
4u.gif

ką nors tikrai gausi biggrin.gif nu labai įdomu, kaip ji tave pakonsultuos blush2.gif

kaip manai imanoma per dvi savaites numusti ta TTh geriant vaistus?beje,o tavo sitas hormonas vienintele rasta kliutis pastojimo link? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 12 14, 21:58)
kaip manai imanoma per dvi savaites numusti ta TTh geriant vaistus?

beje,o tavo sitas hormonas vienintele rasta  kliutis pastojimo link? g.gif

turbūt nuo dozės priklauso g.gif bet kuriuo atveju, reikia didinti palaipsniui ir kas 3-4 sav tikrintis, kad per daug nenumušti

prl buvo ~900, normos tiksliai neatsimenu, kažkas iki 600. na ir nežinau, kas te pas mane viduj darosi, du metus nežiūrėta. nežinau, kas pirmiau bus GN ar IUI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 14 gruodžio 2011 - 22:13
QUOTE(zuzla @ 2011 12 14, 22:35)
jaučiasi, kad pavargom, panos smile.gif daugumai mintys pabaliavot, prisigert ir užsimiršt, man taip pat laugh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 12 14, 21:13)
kas keisčiausia, savo giniui nuolatos sakau apie tuos tepliojimus, o jam tai visai neužkliūna, sako na gal koks nematomas polipas,bet tai pastojimui atseit reikšmės neturi...nu ką aš žinau, SM skaičiau, kad polipai gali būti nepastojimo priežastis, o mano ginius taip nemano...oi kaip sunku man su juo doh.gif tikriausia reiks prašyti, kad histero darytų, nors laaabai bijau unsure.gif
tiesa šiandie mmm prasimušė pagaliau, apsidžiaugiau ir kartu supanikavau, nes IUI gali išpulti darytis per pačias šventes doh.gif
labas visoms 4u.gif

o aš šiąnakt sapnavau, kad apžiūrinėju savo (.)(.) aureoles, o jos kaip su tušinuku apibrėžtos, tokios ryškios  lotuliukas.gif čia Maidenanos nuopelnas, nes vakar skaičiau kaip ji kažkuriai merginai davė instrukcijas apie  nestuke.gif pirmuosius požymius, tai man labiausiai užstrigo, kad tos aureolės paryškėja lotuliukas.gif

Gimdos polipų komplikacijos:

Gimdos polipai gali padidinti persileidimo riziką.
Jei gimdos polipai išauga netoli kiaušintakių angų, gali trukdyti pastojimui.
Polipai gali suvėžėti.

Zodziu, tai paaiskink savo giniui, kad jeigu tu turi polipa, pastojusi vistiek persileisi (nes polipai veikia abortuojanciai) ir eik dairytis kito giniaus. nes taip nebegalima.

As kai ta isskaiciau, man irgi labai istrigo. tarp kitko, per mano 2 siemetinius nesek mingus pastojimus si taisykle pasitvirtino. speneliai raudonai-melyni buvo ir areole patamsejusi gan stipriai. buvo..
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 12 14, 20:13)
tikriausia reiks prašyti, kad histero darytų, nors laaabai bijau unsure.gif

Ko bijai? Pačios histero? Tikrai nebijok, tikrai viskas ten greitai ir paprastai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 12 14, 21:59)
Sveikos,

Aš turiu papus thumbup.gif  lotuliukas.gif

Kitą ciklą praleisiu, tai jau kaip dėsiu švęst  lotuliukas.gif Prisigersiu kaip paršelis, vat tongue.gif

Sveikinimai papu turejimo proga! laugh.gif

Malacius, taip ir reikia. Bent jau atsipalaidavusi paseliausi biggrin.gif Vistiek - turi pilna teise. Absoliucia. Ir eina viskas velniop.

QUOTE(zuzla @ 2011 12 14, 22:35)
šian atgavom snoro pinigus, tai ta proga raudonvyniauju rolleyes.gif
jaučiu, kad labai nuliūsiu, kai prasidės mmm, nežinau, kodėl unsure.gif jau ir speneliai nebe tokie jautrūs, tuoj tuoj pramuš. be to, tik pasveikau nuo laringito, jau puslelinė lenda doh.gif o norėjau pas dantistą šiom dienom.. žodžiu, D ir toliau iš mano planų juokias.
Mano drauges irgi serga visos, sian as atsibudau baisiausiai egzema isbjauruotu veidu, net ant akies atsirado. Zodziu, bus naminis rezimas siandien, nes i zmones tokia morza neiseisi. Matyt, nervai baigesi, dvi naktis jau miegojau kaip uzmusta, tai dabar nervu atgarsai islenda ivairiais pavydalais, skrandzio skausmais, egzema, dilgeline ant ranku... pilna puokste, taip sakant.

Zuzla, zinai ka, nustok tu planuoti. Pabandyk viska nasarom daryti, turi $ ir laiko - eini pas dantiste, ir pan. kai neturi nieko - sedi namie begurksniodama raudonvyni. Beje, to tavo penktadieninio testo niekas, zinok, neatsauke. Tai mes rytoj laukiame fotoreportazo. Nes jeigu padarysi - mmm greiciau ateis ir nesikankinsi (merfio desnys: ryte - NT, vakare - mmm), bet yra didele tikimybe, kad bus ir II.

QUOTE(jurmarta @ 2011 12 14, 22:39)
Zuzla,o kada tavo mm?gal dar nepramus? smile.gif einu penktadieni pas Zabuliene musti savo TTH apacion ir tikiuosi naujametinio stebuklo..naivuole as biggrin.gif
Kodel naivupole? visai normalu tokiu metu stebuklu tiketis smile.gif

QUOTE(zuzla @ 2011 12 14, 23:12)
prl buvo ~900, normos tiksliai neatsimenu, kažkas iki 600. na ir nežinau, kas te pas mane viduj darosi, du metus nežiūrėta. nežinau, kas pirmiau bus GN ar IUI.
Norma iki 520, bet pastojimui iki 300 reikia.
O kodel nezinai? Neapsisprendi? Cia viskas paprasta, jeigu buvai kada nors apskritai gyvenime pastojusi - gali nuo IUI pradeti, nes kiausintakiai praeinami, jeigu ne - tada GN, nes jau kazkas stringa. Arba persuper gerai saugojotes biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 15, 10:11)
pilna puokste, taip sakant.

Beje, to tavo penktadieninio testo niekas, zinok, neatsauke.

O kodel nezinai? Neapsisprendi? Cia viskas paprasta

console.gif

nenoriu NT user posted image nenoriu I

ok, reikškia IUI pirma, jei gydytojas kitiaip nepasiūlys.
Atsakyti
Sveikos,

Nu ką, rodos, mmm pareina - pagal viską bus po kelių dienų. Nieko naujo smile.gif Tik abkių ir nervų gaila. Labiau babkių jau doh.gif

Merginos, apšvieskit. Histeroskopiją daro laparoskopijos metu ar nusišneku? Gali daryt laparoskopiją be histero?

Ir ar galit parašyt, kokius hormonus reikėtų išsitirt prieš pastojant ir kada (kokią ciklo dieną). Dariausi prieš keletą mėnesių visokius įmanomus, buvo gerai, tai negalėjo jie sudurniuot per tą laiką? Gal, sakau, pakartot tyrimus?

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 15, 10:11)
Sveikinimai papu turejimo proga! laugh.gif

Malacius, taip ir reikia. Bent jau atsipalaidavusi paseliausi biggrin.gif Vistiek - turi pilna teise. Absoliucia. Ir eina viskas velniop.

drinks_cheers.gif
Kalėdų proga prašysiu senelio dyyydelių papų - man patinka lotuliukas.gif

Šiandien ir aš sakiau - eina viskas velniop... Tik vietoj "velniop" buvo kitas žodis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 12 15, 12:42)
Merginos, apšvieskit. Histeroskopiją daro laparoskopijos metu ar nusišneku? Gali daryt laparoskopiją be histero?

Gal, sakau, pakartot tyrimus?

Šiandien ir aš sakiau - eina viskas velniop... Tik vietoj "velniop" buvo kitas žodis biggrin.gif

tai du skirtingi dalykai, laparoskopijos metu daro pilve tris pjūvius, o histeroskopijos metu žiūriu vidų per ale teleskopą, jokių pjūvių, gali pašalinti miomas, polipus, saaugas ir kt. laparoskopija labiau reikalinga toms, kurios turi problemų su kiaušidėmis/kiaušintakiais, endometrioze. bent jau aš susidariau tokią nuomonę smile.gif

hormonų tyrimai metus galioja, nors turbūt visur skirtingai sako, pusę metų tikrai, tuo labiau, jei viskas gerai buvo.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 15 gruodžio 2011 - 12:50
maika trauk mane i sarasiuka mirksiukas.gif gruodzio 19 d. 4IUI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 15 gruodžio 2011 - 12:56
QUOTE(zuzla @ 2011 12 15, 11:24)
nenoriu NT user posted image nenoriu I

nu, as irgi nenoriu I ant tavo NT. O OT kada paskutini darei? Ie apskritai, gal zuvi sapnavai? arba save sedincia kojomis vandenyje?

QUOTE(Grim @ 2011 12 15, 13:42)
Sveikos,

Nu ką, rodos, mmm pareina - pagal viską bus po kelių dienų. Nieko naujo smile.gif Tik abkių ir nervų gaila. Labiau babkių jau  doh.gif

Ir ar galit parašyt, kokius hormonus reikėtų išsitirt prieš pastojant ir kada (kokią ciklo dieną). Dariausi prieš keletą mėnesių visokius įmanomus, buvo gerai, tai negalėjo jie sudurniuot per tą laiką? Gal, sakau, pakartot tyrimus?
drinks_cheers.gif
Kalėdų proga prašysiu senelio dyyydelių papų - man patinka  lotuliukas.gif

Klausyk, del tu babkiu ir nervu, o tai jau tikrai pareina? Is kur zinai?

Histero ir LP yra du skirtingi dalykai.

As paprasiau jau Kaledu senio dideliu papu ir saziningai pradejau taupytis pinigus.. wink.gif

As norejau ta zodi ideti, bet SM neleidzia.

p.s. verdu ukrainietiskus barscius. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 12 15, 12:42)

Kaip zuzla su Maidenana ir sako, tai du skirtingi dalykai smile.gif Skirtingai atliekami, skirtingus dalykus jų metu mato ir tvarkyt gali smile.gif

QUOTE(Irėnė @ 2011 12 15, 12:55)
maika trauk mane i sarasiuka mirksiukas.gif gruodzio 19 d. 4IUI 4u.gif

pioneer.gif smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 15, 13:03)
p.s. verdu ukrainietiskus barscius.  unsure.gif

oi kaip norėčiau tokių barščiukų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 15 gruodžio 2011 - 13:15