QUOTE(Grim @ 2011 12 14, 21:59)
Sveikos,
Aš turiu papus
Kitą ciklą praleisiu, tai jau kaip dėsiu švęst
Prisigersiu kaip paršelis, vat
Sveikinimai papu turejimo proga!
Malacius, taip ir reikia. Bent jau atsipalaidavusi paseliausi
Vistiek - turi pilna teise. Absoliucia. Ir eina viskas velniop.
QUOTE(zuzla @ 2011 12 14, 22:35)
šian atgavom snoro pinigus, tai ta proga raudonvyniauju
jaučiu, kad labai nuliūsiu, kai prasidės mmm, nežinau, kodėl
jau ir speneliai nebe tokie jautrūs, tuoj tuoj pramuš. be to, tik pasveikau nuo laringito, jau puslelinė lenda
o norėjau pas dantistą šiom dienom.. žodžiu, D ir toliau iš mano planų juokias.
Mano drauges irgi serga visos, sian as atsibudau baisiausiai egzema isbjauruotu veidu, net ant akies atsirado. Zodziu, bus naminis rezimas siandien, nes i zmones tokia morza neiseisi. Matyt, nervai baigesi, dvi naktis jau miegojau kaip uzmusta, tai dabar nervu atgarsai islenda ivairiais pavydalais, skrandzio skausmais, egzema, dilgeline ant ranku... pilna puokste, taip sakant.
Zuzla, zinai ka, nustok tu planuoti. Pabandyk viska nasarom daryti, turi $ ir laiko - eini pas dantiste, ir pan. kai neturi nieko - sedi namie begurksniodama raudonvyni. Beje, to tavo penktadieninio testo niekas, zinok, neatsauke. Tai mes rytoj laukiame fotoreportazo. Nes jeigu padarysi - mmm greiciau ateis ir nesikankinsi (merfio desnys: ryte - NT, vakare - mmm), bet yra didele tikimybe, kad bus ir II.
QUOTE(jurmarta @ 2011 12 14, 22:39)
Zuzla,o kada tavo mm?gal dar nepramus?
einu penktadieni pas Zabuliene musti savo TTH apacion ir tikiuosi naujametinio stebuklo..naivuole as
Kodel naivupole? visai normalu tokiu metu stebuklu tiketis
QUOTE(zuzla @ 2011 12 14, 23:12)
prl buvo ~900, normos tiksliai neatsimenu, kažkas iki 600. na ir nežinau, kas te pas mane viduj darosi, du metus nežiūrėta. nežinau, kas pirmiau bus GN ar IUI.
Norma iki 520, bet pastojimui iki 300 reikia.
O kodel nezinai? Neapsisprendi? Cia viskas paprasta, jeigu buvai kada nors apskritai gyvenime pastojusi - gali nuo IUI pradeti, nes kiausintakiai praeinami, jeigu ne - tada GN, nes jau kazkas stringa. Arba persuper gerai saugojotes
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.