QUOTE(Maidenana @ 2011 12 14, 10:25)
Zinai, nu niekada nesusiduriau su tokiom nesamonem... Nieko negaliu pakomentuoti del tavo tepliojimu.. Nebent, gydytojai pasiskusti..
O del nesistengimo ir darymo as tau taip pasakysiu - per galva nesiversk, bet daryk. Daryk kas nuo taves priklauso, bet lyg tais su tokia nuostata, kad tai tavo kunas daro, o ne tu pati. Tada gausis, kad kazkas daro uz tave. Ir turetu pavykti. Tiesiog, pvz, turi taloneli - kojos nesa i kabineta, turi tablete - gerkle ja ryja ir t.t. Ta prasme, padarai veiksma ir pamirsti. Pabandyk atskirti save nuo savo veiksmu tokiu. Iseis taip, kad ir tu laiminga ir darbas padarytas.
kas keisčiausia, savo giniui nuolatos sakau apie tuos tepliojimus, o jam tai visai neužkliūna, sako na gal koks nematomas polipas,bet tai pastojimui atseit reikšmės neturi...nu ką aš žinau, SM skaičiau, kad polipai gali būti nepastojimo priežastis, o mano ginius taip nemano...oi kaip sunku man su juo
tikriausia reiks prašyti, kad histero darytų, nors laaabai bijau
tiesa šiandie mmm prasimušė pagaliau, apsidžiaugiau ir kartu supanikavau, nes IUI gali išpulti darytis per pačias šventes
labas visoms
olialia linkėjimai didžiausi, gulėk kiek tik reikia, kad tik leliui ir tau viskas gerai būtų
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 14, 19:37)
taigi visi matys mano ilga nosi ir visada uzleis man erdves daugiau..
trūksta erdvės?
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2011 12 13, 21:37)
Man irgi nepastebėjau, kad didėtų (.)(.) nuo dupho
mano (.)(.) irgi dufas neveikia
, o būčiau nieko prieš
Papildyta:
QUOTE(Alinux @ 2011 12 14, 10:09)
Labas rytas visoms
sianakt sapnavau pati graziausia nestumo testa su dviem ypatingai ryskiom juostelem. Deja si ryta pamaciau tik viena juostele
. Taigi mano pirmoji IUI nepavyko. Na zinoma ryt reikes priduot krauja, bet tai tik formalumas.
o aš šiąnakt sapnavau, kad apžiūrinėju savo (.)(.) aureoles, o jos kaip su tušinuku apibrėžtos, tokios ryškios
čia Maidenanos nuopelnas, nes vakar skaičiau kaip ji kažkuriai merginai davė instrukcijas apie
pirmuosius požymius, tai man labiausiai užstrigo, kad tos aureolės paryškėja