Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Irėnė @ 2011 12 14, 18:19)
smalsuoles biggrin.gif nosys dideles uzaugs nuo smalsumo lotuliukas.gif

nu ir kas irnesakyk.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 12 14, 18:33)
Damos, nu nieko ten gero pas mane nebuvo, tiesiog LP reikejo padaryti smile.gif

nu va... o as jau tikejausi.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 14, 19:20)
nu ir kas irnesakyk.gif

kaip tai kas blink.gif zinai, kaip nepatogu bus biggrin.gif eisi ir kliusi visur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 14, 17:33)
Irėnė

Oj-oj-oj,o po to pinigus leisti operacijom? Nu jau ne! Geriau gera vezimuka vaikuciams nupirksim  thumbup.gif

kaip LP paejo ar baisu buvo? Ka rado ir ko nerado? smile.gif Kita cikla ir manes laukia LP tai po biski nusiteikineju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 12 14, 19:23)
kaip tai kas blink.gif zinai, kaip nepatogu bus biggrin.gif eisi ir kliusi visur lotuliukas.gif

taigi visi matys mano ilga nosi ir visada uzleis man erdves daugiau..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 14, 10:25)

Zinai, nu niekada nesusiduriau su tokiom nesamonem... Nieko negaliu pakomentuoti del tavo tepliojimu.. Nebent, gydytojai pasiskusti..
O del nesistengimo ir darymo as tau taip pasakysiu - per galva nesiversk, bet daryk. Daryk kas nuo taves priklauso, bet lyg tais su tokia nuostata, kad tai tavo kunas daro, o ne tu pati. Tada gausis, kad kazkas daro uz tave. Ir turetu pavykti. Tiesiog, pvz, turi taloneli - kojos nesa i kabineta, turi tablete - gerkle ja ryja ir t.t. Ta prasme, padarai veiksma ir pamirsti. Pabandyk atskirti save nuo savo veiksmu tokiu. Iseis taip, kad ir tu laiminga ir darbas padarytas.

kas keisčiausia, savo giniui nuolatos sakau apie tuos tepliojimus, o jam tai visai neužkliūna, sako na gal koks nematomas polipas,bet tai pastojimui atseit reikšmės neturi...nu ką aš žinau, SM skaičiau, kad polipai gali būti nepastojimo priežastis, o mano ginius taip nemano...oi kaip sunku man su juo doh.gif tikriausia reiks prašyti, kad histero darytų, nors laaabai bijau unsure.gif
tiesa šiandie mmm prasimušė pagaliau, apsidžiaugiau ir kartu supanikavau, nes IUI gali išpulti darytis per pačias šventes doh.gif

labas visoms 4u.gif

olialia linkėjimai didžiausi, gulėk kiek tik reikia, kad tik leliui ir tau viskas gerai būtų 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 14, 19:37)
taigi visi matys mano ilga nosi ir visada uzleis man erdves daugiau..

trūksta erdvės? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2011 12 13, 21:37)
Man irgi nepastebėjau, kad didėtų (.)(.) nuo dupho

mano (.)(.) irgi dufas neveikia schmoll.gif , o būčiau nieko prieš blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Alinux @ 2011 12 14, 10:09)
Labas rytas visoms

sianakt sapnavau pati graziausia nestumo testa su dviem ypatingai ryskiom juostelem. Deja si ryta pamaciau tik viena juostele verysad.gif . Taigi mano pirmoji IUI nepavyko. Na zinoma ryt reikes priduot krauja, bet tai tik formalumas.

o aš šiąnakt sapnavau, kad apžiūrinėju savo (.)(.) aureoles, o jos kaip su tušinuku apibrėžtos, tokios ryškios lotuliukas.gif čia Maidenanos nuopelnas, nes vakar skaičiau kaip ji kažkuriai merginai davė instrukcijas apie nestuke.gif pirmuosius požymius, tai man labiausiai užstrigo, kad tos aureolės paryškėja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 14, 18:33)
Irėnė

Oj-oj-oj,o po to pinigus leisti operacijom? Nu jau ne! Geriau gera vezimuka vaikuciams nupirksim  thumbup.gif

na tikiuosi, pas tave nieko blogo nerado mirksiukas.gif ir tik i nauda ji buvo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš turiu papus thumbup.gif lotuliukas.gif
Šiandien jie jau kaip ir turi būt papai biggrin.gif Vadinas, prasidėjo PMS. Nes ir ėdu kaip koks drakonas - silkę pienu užgerdama. Na, čia perkeltine prasme, bet nedaug trūksta biggrin.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 14, 10:25)
Daryk kas nuo taves priklauso, bet lyg tais su tokia nuostata, kad tai tavo kunas daro, o ne tu pati....

Va, aš dabar panašiai darau. Reikia Gonalio susileist, automatiškai nueinu, išsitraukiu, bac. Dabar duphą geriu - net nepastebiu, kaip aš jį automatiškai gerklėn įsimetu. Ai, taip lengviau.

Kitą ciklą praleisiu, tai jau kaip dėsiu švęst lotuliukas.gif Prisigersiu kaip paršelis, vat tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 12 14, 20:13)
čia Maidenanos nuopelnas, nes vakar skaičiau kaip ji kažkuriai merginai davė instrukcijas apie  nestuke.gif pirmuosius požymius, tai man labiausiai užstrigo, kad tos aureolės paryškėja lotuliukas.gif

hihihi.gif man čia buvo

QUOTE(Grim @ 2011 12 14, 20:59)
Aš turiu papus thumbup.gif lotuliukas.gif

Kitą ciklą praleisiu, tai jau kaip dėsiu švęst  lotuliukas.gif Prisigersiu kaip paršelis, vat tongue.gif

tau gerai beee.gif

jaučiasi, kad pavargom, panos smile.gif daugumai mintys pabaliavot, prisigert ir užsimiršt, man taip pat laugh.gif

šian atgavom snoro pinigus, tai ta proga raudonvyniauju rolleyes.gif
jaučiu, kad labai nuliūsiu, kai prasidės mmm, nežinau, kodėl unsure.gif jau ir speneliai nebe tokie jautrūs, tuoj tuoj pramuš. be to, tik pasveikau nuo laringito, jau puslelinė lenda doh.gif o norėjau pas dantistą šiom dienom.. žodžiu, D ir toliau iš mano planų juokias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 14 gruodžio 2011 - 21:36
Zuzla,o kada tavo mm?gal dar nepramus? smile.gif einu penktadieni pas Zabuliene musti savo TTH apacion ir tikiuosi naujametinio stebuklo..naivuole as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 12 14, 21:39)
Zuzla,o kada tavo mm?gal dar nepramus? smile.gif

einu penktadieni pas Zabuliene musti savo TTH apacion ir tikiuosi naujametinio stebuklo..naivuole as biggrin.gif

nežinau, įvairiai būna, šian 33CD, iki kokios 35-37 ramu. kaip ir žadėjau, penktadienį NT, bet irnesakyk.gif

o super bigsmile.gif lauksiu komentarų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 14, 22:44)
nežinau, įvairiai būna, šian 33CD, iki kokios 35-37 ramu. kaip ir žadėjau, penktadienį NT, bet irnesakyk.gif

o super bigsmile.gif lauksiu komentarų smile.gif

labai labai linkiu tau teigiamo NT!o sau tiroksino dozes nuo penktadienio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 12 14, 21:50)
labai labai linkiu tau teigiamo NT!

o sau tiroksino dozes nuo penktadienio biggrin.gif

4u.gif

ką nors tikrai gausi biggrin.gif nu labai įdomu, kaip ji tave pakonsultuos blush2.gif
Atsakyti