Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Warwara @ 2011 12 14, 11:40)
Laba diena, damos!
Koks smagus jusu skyrelio laikotarpis. Pabirejo geru ziniu! Nusipelnet po tiek nesekmiu!  wub.gif
Sveikinu!
Esu ipareigota perduoti jums likejimus nuo Olialia. Jinai guli-guli-guli! Svarbiausias budas jos atveju.  4u.gif

Labas!

O tu pati kaip? Olialia rase, kad buvote kartu vienoje palatoje ir zvengete iki 2 nakties - tai, prasyciau papasakoti, uz ka tave i ta palata pagulde?
Atsakyti
Laba diena, damos!
Koks smagus jusu skyrelio laikotarpis. Pabirejo geru ziniu! Nusipelnet po tiek nesekmiu!  wub.gif
Sveikinu!
Esu ipareigota perduoti jums likejimus nuo Olialia. Jinai guli-guli-guli! Svarbiausias budas jos atveju.  4u.gif

Svarbiausia, kad viskas jai ir jos pilvinukui būtų gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2011 12 14, 11:09)
Labas rytas visoms

sianakt sapnavau pati graziausia nestumo testa su dviem ypatingai ryskiom juostelem. Deja si ryta pamaciau tik viena juostele verysad.gif . Taigi mano pirmoji IUI nepavyko. Na zinoma ryt reikes priduot krauja, bet tai tik formalumas.

As labai nuosirdziai dziaugiuosi uz visas kurioms lapkritis buvo labai sekmingas. O dar labiau liudziu kartu su tom kurios dar nesulaukeme savo stebuklo. Bandau save itikinti, kad reikia gyventi toliau ir dziaugtis tuo ka turiu. O juk turiu labai daug. Esu laiminga jau turedama viena devynmeti stebukleli. Dabar man pirmosios dukros gimimas atrodo kaip stebuklas.

Iseinu poilsio iki sausio men. kuomet  turbut bandysime antraja IUI.

Zuiky-puiky ilgaausy.... O gal isryskejo veliau? Padaryk kita testa, sis pamelavo, tikriausiai...
Bet jeigu nepamelavo, tai tada bus tau Mergeles zenklo mergaite kitais metais... Abra-kadabra!!!!!!
Beje, as kaip visada beieskanti pozityvumo, tai tu uztat itin ramiai gali svesti kaledas, naujukus, nebijodama pakelti lisna sampo taure, suvalgyti kokio nesveiko maisto, nesikankindama pykinimu ir gyvenimu wc mazu reikaliuku, nebijodama issigasti fejerverku ir persalti/perslapti ir t.t. smile.gif Vat atsvesi didziausias metu sventes kibsi i arbus. Vat stai tau ir geras planas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 14, 11:50)
Zuiky-puiky ilgaausy.... O gal isryskejo veliau? Padaryk kita testa, sis pamelavo, tikriausiai...
Bet jeigu nepamelavo, tai tada bus tau Mergeles zenklo mergaite kitais metais... Abra-kadabra!!!!!!
Beje, as kaip visada beieskanti pozityvumo, tai tu uztat itin ramiai gali svesti kaledas, naujukus, nebijodama pakelti lisna sampo taure, suvalgyti kokio nesveiko maisto, nesikankindama pykinimu ir gyvenimu wc mazu reikaliuku, nebijodama issigasti fejerverku ir persalti/perslapti ir t.t. smile.gif Vat atsvesi didziausias metu sventes kibsi i arbus. Vat stai tau ir geras planas smile.gif  4u.gif

Tokio plano ir zadu laikytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 12 14, 10:42)
Man šiandien kažkoks stebuklas, savo grožybių negalėjau įsprausti nei į vieną liemenėlę. Susiradau kažkokią seną ištampytą.  lotuliukas.gif Į darbą juk eiti reikia.

Norėčiau dvynukų, tačiau suprantu, kad nelengva juos išnešioti ir auginti. Na bet išnešioja ir užaugina kažkaip

hihihi.gif

irnesakyk.gif ir išnešioja, ir pagimdo (dažniausiai CP dėka), ir užaugina. yra moterys, kurios pačios su dviem susitvarko, yra ir tokių, kurios esant vienam vaikui auklę samdo, taip kad...
mano draugė penktadienį porelę pagimdė smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 14, 10:50)
Vat stai tau ir geras planas smile.gif  4u.gif

kadangi aš ir noriu tokio plano, tai mano pirmoji IUI nuplaukia kitiems metams, bet į konsultaciją dar šiais metais spėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena, damos!
Sveikinu!

aciu uz linkejimus wub.gif , tegu ji tik guli, kad viskas gerai butu wub.gif

kaip tu pati laikaisi? ax.gif kokiom prieastim ir gulejai su Olialia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 14 gruodžio 2011 - 12:34
QUOTE(zuzla @ 2011 12 14, 13:22)
mano draugė penktadienį porelę pagimdė smile.gif

Mano pažįstama irgi penktadienį pagimdė mergytę ir berniuką, spėju, kad čia ta pati bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 12 14, 12:57)
Mano pažįstama irgi penktadienį pagimdė mergytę ir berniuką, spėju, kad čia ta pati bus  lotuliukas.gif

matomai bigsmile.gif
tik nesakyk jai mano niko, nes esu čia paviešinus dovaną jos mažiesiems, tai gali užciokint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 14 gruodžio 2011 - 13:18
Man tai baisiais smalsu ka Warwara veike Olialia palatoje laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 14, 15:20)

man ir baisiai smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 14, 15:20)

QUOTE(diana_j @ 2011 12 14, 15:37)
man ir baisiai smalsu  blush2.gif

smalsuoles biggrin.gif nosys dideles uzaugs nuo smalsumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Irėnė
smalsuoles  nosys dideles uzaugs nuo smalsumo

Oj-oj-oj,o po to pinigus leisti operacijom? Nu jau ne! Geriau gera vezimuka vaikuciams nupirksim thumbup.gif
Damos, nu nieko ten gero pas mane nebuvo, tiesiog LP reikejo padaryti smile.gif
Atsakyti