QUOTE(Alinux @ 2011 12 14, 11:09)
Labas rytas visoms
sianakt sapnavau pati graziausia nestumo testa su dviem ypatingai ryskiom juostelem. Deja si ryta pamaciau tik viena juostele
. Taigi mano pirmoji IUI nepavyko. Na zinoma ryt reikes priduot krauja, bet tai tik formalumas.
As labai nuosirdziai dziaugiuosi uz visas kurioms lapkritis buvo labai sekmingas. O dar labiau liudziu kartu su tom kurios dar nesulaukeme savo stebuklo. Bandau save itikinti, kad reikia gyventi toliau ir dziaugtis tuo ka turiu. O juk turiu labai daug. Esu laiminga jau turedama viena devynmeti stebukleli. Dabar man pirmosios dukros gimimas atrodo kaip stebuklas.
Iseinu poilsio iki sausio men. kuomet turbut bandysime antraja IUI.
Zuiky-puiky ilgaausy.... O gal isryskejo veliau? Padaryk kita testa, sis pamelavo, tikriausiai...
Bet jeigu nepamelavo, tai tada bus tau Mergeles zenklo mergaite kitais metais... Abra-kadabra!!!!!!
Beje, as kaip visada beieskanti pozityvumo, tai tu uztat itin ramiai gali svesti kaledas, naujukus, nebijodama pakelti lisna sampo taure, suvalgyti kokio nesveiko maisto, nesikankindama pykinimu ir gyvenimu wc mazu reikaliuku, nebijodama issigasti fejerverku ir persalti/perslapti ir t.t.
Vat atsvesi didziausias metu sventes kibsi i arbus. Vat stai tau ir geras planas
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.