QUOTE(Shira @ 2011 12 08, 12:17)
Dėkui, labai aišku viskas
. O kodėl sakai kankynės ? Ir kaip vyras jausdavosi tamoxi vartodamas ? Buvo pašainis poveikis ?
Eina sau - 56 mln man atrodo kaip stebuklas, čia ir natūraliai jau gali pastot tikriausiai.
Pas mus planas toks. Po dvieju mėn vaistų darom spermos tyrimą ir jei gerėja vėl IUI, jei ne - IVF+ICSI. Čia aš taip sugalvojau. Vyras pritaria. Dar su S reikės pakalbėt.
Nu o tau ne kankynes tos stimuliacijos, IUI, NT gadinimas, paranojiskas kazko laukimas ir t.t.? Man tai kankyne, dar turint omeny, kad man nuo estrofemo su dufastonu alergija, plius svoris, plius nuotaiku kaita ir t.t. man tai tos IUI tikros kankynes, yrap kai rezultatas shaize.
Vyrui jokiu pasaliniu poveikiu nepasireiske. Viskas tvarkoje, ir sportavo, ir valge, ir gere, niekas neskaudejo, nuotaiku kaitos nebuvo. Bet skaiciau, kad kai kurie sienom laipioja.
Su 56 naturaliai ir pastojau, tik, pirmais duomenimis mano kraujas buvo pertirstas, tai mano liepos natur pastojimas ir rugsejinis IUI pastojimas taip ir baigesi biocheminiu nestumu, nesugebejo prisitvirtinti kleckas. Nu ka, matyt, nelemta, tai as daugiau
siknos nebedraskau.
patarimas del plano: po dvieju menesiu vaistu (tamoxi turi omenyje?) negadink pinigu tyrimams - blogi bus. Juk rasiau, kad pakila po 45 dienu naudojimo (ND darykite), po to krenta iki minimumo, o ant 90 dienos vel pakila ir stabilizuojasi. Todel realia spermos padeti jus suzinosite tik po triju menesiu vartojimo, du menesiai ne prie ko. Net spermatogeneze nebus ivykusi. Kam reikia to tyrimo tuo laiku? Juk 170 lt...
QUOTE(stebetoja @ 2011 12 08, 12:20)
Maidenana,
tikriausiai neaiškiai parašiau. Žinutėje pacitavau info iš tavo pirmo posto šioje temoje (dėl duphastono paskirties). Siūlau ją pakoreguoti, kad būtų teisinga info
aiskiai parasei. tai daktaro Klimos interviu. Tai kaip ir nedristu taisyti.
Papildyta:
QUOTE(REVO @ 2011 12 08, 12:39)
nes juk vistiek iki Kaledu bus II
kantrybes ir optimizmo visoms ir baikit tais testais tiketi 10 DPI
cia Maidenanos sugalvota taisykle ir galioja tik jai
Mielos Damos,
Prasau idemiai isiskaityti i
REVO posta ir aiskiai sau isidemeti, kad 10 DPI taisykle galioja tik man! Cia as vadoveline-nestebuklinga, tad jums mano taisykles NEGALIOJA!!! Bet jums galioja taisykle - VISTIEK IKI KALEDU BUS II !!!
Revo, virusiukai kokie grazus, bet nedristu imti, palieku merginoms po IUI, jos labai-labai tikisi stebuklo. O as kai nieko nedarau, tai virusiuku beprasmiskai nelaidysiu.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.