Sveikos
sveikinu naująją sėkmės didžiausios tau
kam prasidėjo mmm -
ir iš visų virusuojančių gaudau virusiukus
o pas mane tai labai keisti dalykai vyksta...niekada gyvenime nebuvo sustreikavęs ciklas, o dabar streikuoja taip laukiau kada pagaliau galėsiu 3 IUI darytis ir nesulaukiu...teplioja jau dvi savaitės, o mmm neprasideda...NT - riebus I brukšnys, matyt nuo duphastono kažkas darosi...šiaip mano ciklas būdavo max 27 d. šį kartą O buvo 9 cd, o mmm kažkaip nepramuša...jau 31 cd ir žinokit dar niekada gyvenime taip mmm nelaukiau, kaip laukiu dabar, taip norisi greičiau IUI darytis, gal ir man pasiseks, kad čia taip visoms pradėjo sektis...
P.S. man visada labai keistai klostosi reikalai, kuo labiau stengiuosi, tuo viskas sudėtingiau darosi, o kai nesistengiu - visai nieko nesidaro
Aš taip pat gaudau virusiukus, kaip norėčiau sūnelio.
O tai dufo dar nenutraukei? Gal dėl jo ir nepramuša
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 12 13, 21:47)
Sveikos
kam prasidėjo mmm -
o pas mane tai labai keisti dalykai vyksta...niekada gyvenime nebuvo sustreikavęs ciklas, o dabar streikuoja taip laukiau kada pagaliau galėsiu 3 IUI darytis ir nesulaukiu...teplioja jau dvi savaitės, o mmm neprasideda...NT - riebus I brukšnys, matyt nuo duphastono kažkas darosi...šiaip mano ciklas būdavo max 27 d. šį kartą O buvo 9 cd, o mmm kažkaip nepramuša...jau 31 cd ir žinokit dar niekada gyvenime taip mmm nelaukiau, kaip laukiu dabar, taip norisi greičiau IUI darytis, gal ir man pasiseks, kad čia taip visoms pradėjo sektis...
P.S. man visada labai keistai klostosi reikalai, kuo labiau stengiuosi, tuo viskas sudėtingiau darosi, o kai nesistengiu - visai nieko nesidaro
kam prasidėjo mmm -
QUOTE(Samira @ 2011 12 13, 21:00)
jau trečia diena, kaip nebegeriu dufo...
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 13, 15:54)
Nu bet kaip jums visoms nedideja? Man tai po paros jau lola ferrari buna... reiskia, tiik man dideja...
Niaa, man praėjusį kartą oho kokie galingi buvo O šį nieko... Nei pilvo skauda, nei papų
Man irgi nepastebėjau, kad didėtų (.)(.) nuo dupho
Labas rytas visoms
sianakt sapnavau pati graziausia nestumo testa su dviem ypatingai ryskiom juostelem. Deja si ryta pamaciau tik viena juostele . Taigi mano pirmoji IUI nepavyko. Na zinoma ryt reikes priduot krauja, bet tai tik formalumas.
As labai nuosirdziai dziaugiuosi uz visas kurioms lapkritis buvo labai sekmingas. O dar labiau liudziu kartu su tom kurios dar nesulaukeme savo stebuklo. Bandau save itikinti, kad reikia gyventi toliau ir dziaugtis tuo ka turiu. O juk turiu labai daug. Esu laiminga jau turedama viena devynmeti stebukleli. Dabar man pirmosios dukros gimimas atrodo kaip stebuklas.
Iseinu poilsio iki sausio men. kuomet turbut bandysime antraja IUI.
sianakt sapnavau pati graziausia nestumo testa su dviem ypatingai ryskiom juostelem. Deja si ryta pamaciau tik viena juostele . Taigi mano pirmoji IUI nepavyko. Na zinoma ryt reikes priduot krauja, bet tai tik formalumas.
As labai nuosirdziai dziaugiuosi uz visas kurioms lapkritis buvo labai sekmingas. O dar labiau liudziu kartu su tom kurios dar nesulaukeme savo stebuklo. Bandau save itikinti, kad reikia gyventi toliau ir dziaugtis tuo ka turiu. O juk turiu labai daug. Esu laiminga jau turedama viena devynmeti stebukleli. Dabar man pirmosios dukros gimimas atrodo kaip stebuklas.
Labas rytas,
na va atejo 14 cd dien kai pradedu dupha gerti po 2 tabletes ir prasides, beprotiska nuotaiku kaita
Labas rytas visoms
mazute stiprybes tau , bet maziuke viltis visad islieka, kol nera mmm
na va atejo 14 cd dien kai pradedu dupha gerti po 2 tabletes ir prasides, beprotiska nuotaiku kaita
QUOTE(Alinux @ 2011 12 14, 11:09)
Labas rytas visoms
mazute stiprybes tau , bet maziuke viltis visad islieka, kol nera mmm
QUOTE(Rudde @ 2011 12 13, 20:53)
Na, kazkas turejo buti pirmas Uztat dabar kaip panos varo, mes su Olialia taip santuriai po viena is to menesio, o va dabar tuoj visos pavarys uz visus puse metu
Duok D..QUOTE(Glamour @ 2011 12 13, 20:56)
Šįkart, deja, neigiamas ir šiokios tokios mmm prasidėjo.
Prisižadu tik, kad kitą kartą iškart NT gadinsiu
Kas yra "siokios tokios"? Olialia irgi siokias tokias turejo... Kol neissiaiskino, kad jau sestoje savaiteje... Ir kelinta tau cd?Prisižadu tik, kad kitą kartą iškart NT gadinsiu
QUOTE(diana_j @ 2011 12 13, 21:27)
na tu dazniausiai tiesa saki, tai tikekimes kad taip ir bus
si karta as echoskopas, bet su viena islyga - paleisk minti ir neuzsiciklink, pozymiu neieskok ir gyvenk kaip iki IUI. Net alaus su vynu leidziu. Tiesa, perskaiciau viena straipsni vakar, kad moterys, geriancios raudona sausa vyna pastoja kur kas dazniau nei tos, kurios geria alu arba kitus gerimus. (asmeniskai as manau, kad tai del hemoglobino, nes raudonas sausas labai greitai ir gerai pakelia gelezi kraujuje).
QUOTE(Alinux @ 2011 12 13, 21:35)
rytoj ryte gadinsiu del tvarkos, nors nelabai ko tikiuosi, jauciu kad organizmas ruosiasi menesinems. Na bus kaip bus
o kaip suprasti "del tvarkos"? ka pasake testas siandien? papuolei i akcijos maratona? kelinta DPI?
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 12 13, 21:47)
Zinai, nu niekada nesusiduriau su tokiom nesamonem... Nieko negaliu pakomentuoti del tavo tepliojimu.. Nebent, gydytojai pasiskusti..O del nesistengimo ir darymo as tau taip pasakysiu - per galva nesiversk, bet daryk. Daryk kas nuo taves priklauso, bet lyg tais su tokia nuostata, kad tai tavo kunas daro, o ne tu pati. Tada gausis, kad kazkas daro uz tave. Ir turetu pavykti. Tiesiog, pvz, turi taloneli - kojos nesa i kabineta, turi tablete - gerkle ja ryja ir t.t. Ta prasme, padarai veiksma ir pamirsti. Pabandyk atskirti save nuo savo veiksmu tokiu. Iseis taip, kad ir tu laiminga ir darbas padarytas.
QUOTE(Samira @ 2011 12 13, 22:00)
o man jau tas pats kas butu, kad tik sveikas butu.. isivaizduok, iki ko daejau? cia, matyt, yra tokia stadija, kad pradzioje nori mergaites, arba porytes, arba trynuku, arba suneliu, arba arba arba... O laikui begant, jau do lampocki kas, kiek, kad tik sveikas ir kad tik greiciau..
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 14, 00:03)
Nerealiai smagu, kad nenusivylusi dziugina graziais vaizdais. Mano nt tikrai ne toks ryskus buvo 17dpi, tai laukiam dvynuku
Uoj, zinok, kazkodel mane irgi dvynukine nuojauta kankina. QUOTE(Maidenana @ 2011 12 14, 11:25)
si karta as echoskopas, bet su viena islyga - paleisk minti ir neuzsiciklink, pozymiu neieskok ir gyvenk kaip iki IUI. Net alaus su vynu leidziu. Tiesa, perskaiciau viena straipsni vakar, kad moterys, geriancios raudona sausa vyna pastoja kur kas dazniau nei tos, kurios geria alu arba kitus gerimus. (asmeniskai as manau, kad tai del hemoglobino, nes raudonas sausas labai greitai ir gerai pakelia gelezi kraujuje).
si karta visiskai ir nekreipsiu demesio i jokius pozymius, tik jei papai padides tai zinosiu kad tai duphpo darbas , kas del gerimu, na vakar sampes taure isgeriau is viskas, nieko daug nevartoju , jei nesulauksiu mmm iki svenciu taiper sventes raudono vyno isgersiu taure ir ramus bus, o kad raudonas vynas kelia gelezi kraujyje as ir tai girdejau , kai kurie daktarai, net rekomenduoja nesciom, taure vyno isgert retkarciais , jau zinok as nusiteikus bus kaip bus, neuzsiciklinau visiskai taip kad echoskope mano laukiam vis dar
Laba diena, damos!
Koks smagus jusu skyrelio laikotarpis. Pabirejo geru ziniu! Nusipelnet po tiek nesekmiu!
Sveikinu!
Esu ipareigota perduoti jums likejimus nuo Olialia. Jinai guli-guli-guli! Svarbiausias budas jos atveju.
Koks smagus jusu skyrelio laikotarpis. Pabirejo geru ziniu! Nusipelnet po tiek nesekmiu!
Sveikinu!
Esu ipareigota perduoti jums likejimus nuo Olialia. Jinai guli-guli-guli! Svarbiausias budas jos atveju.
Labas rytas,
Man šiandien kažkoks stebuklas, savo grožybių negalėjau įsprausti nei į vieną liemenėlę. Susiradau kažkokią seną ištampytą. Į darbą juk eiti reikia. Ir dufo negeriu
Iš esmės man taip pat. Matai, gaudžiau berniukišką virusą. Šiaip mane visada žavėjo dvynukai, man tai tokia mistika. Norėčiau dvynukų, tačiau suprantu, kad nelengva juos išnešioti ir auginti. Na bet išnešioja ir užaugina kažkaip. Mano močiutė dvynukus namie pagimė, o pati tokia cuoliukė su plačiu dubeniu buvo.
Kai pradėjome planuoti, abu su yru norėjome mergaitės, bet dabar kaip ir tu noriu bet ko, kad tik sveikas ir kad tik greičiau.
Man šiandien kažkoks stebuklas, savo grožybių negalėjau įsprausti nei į vieną liemenėlę. Susiradau kažkokią seną ištampytą. Į darbą juk eiti reikia. Ir dufo negeriu
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 14, 11:25)
o man jau tas pats kas butu, kad tik sveikas butu.. isivaizduok, iki ko daejau? cia, matyt, yra tokia stadija, kad pradzioje nori mergaites, arba porytes, arba trynuku, arba suneliu, arba arba arba... O laikui begant, jau do lampocki kas, kiek, kad tik sveikas ir kad tik greiciau..
Iš esmės man taip pat. Matai, gaudžiau berniukišką virusą. Šiaip mane visada žavėjo dvynukai, man tai tokia mistika. Norėčiau dvynukų, tačiau suprantu, kad nelengva juos išnešioti ir auginti. Na bet išnešioja ir užaugina kažkaip. Mano močiutė dvynukus namie pagimė, o pati tokia cuoliukė su plačiu dubeniu buvo.
Kai pradėjome planuoti, abu su yru norėjome mergaitės, bet dabar kaip ir tu noriu bet ko, kad tik sveikas ir kad tik greičiau.