Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Glamour @ 2011 12 12, 21:49)
Miargooos, nieko nebesuprantu. Vakar ryte ( 27 cd) patepliojo tamsiai rudai biškutuką. O lyg šiol nesulaukiu normalių mmm, viskas švarut švarutėliai. Krūtinė jautri, viduriai pakietėję. Prieš IUI ciklas buvo kelis mėn. 29 cd. IUI metu ciklas 26 cd. Jau užsiregistravau vizitui dėl IUI pas daktarę. Iš durnumo dar pasidariau OT - dvi juostelės, viena kiek šviesesnė  unsure.gif Pagailėjau NT  frusty.gif  fool.gif Šiandien 28 cd

Turbūt čia man ložnaja trivoga  unsure.gif Jaučiau visus PMS požymius pakankamai stipriai iki tepliojimo.
nu gadink NT - matai juk, kas nepagadina, visoms po II dalina. matyt, pas D Kaledine akcija laugh.gif

QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 13, 11:14)
Nu o jau ryskumas!!!!!! Valio!!!!:valio: Zinai, ant tiek ryskus, nu ant tiek ryskus... kaip 17 dpi bigsmile.gif nu gal dvi pusytes, ka? nu plyyyyyzzzzzzzzz rolleyes.gif

QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 13, 14:09)
Dabar labai laukiu vizito pas daktarą, juk buvo 4 foliai, pačios suprantat kokios mintys kirba..   smile.gif
jauciu - laimingos mintys ir laikas nuo laiko uzeina tos trijules vezimo modelis galvoje laugh.gif

QUOTE(Grim @ 2011 12 13, 15:45)
Klausykit, kodėl man nuo dupho papai nedidėja, a??  g.gif

QUOTE(zuzla @ 2011 12 13, 15:53)
aš ir užduodu sau ir kitiems tą patį klausimą. matyt, per mažai vartojam laugh.gif

QUOTE(Alinux @ 2011 12 13, 16:06)
buk rami man irgi nedideja  o gaila  biggrin.gif

QUOTE(maika @ 2011 12 13, 16:23)
man irgi nedidėja smile.gif bet man tas dalykas iki lemputės  irnesakyk.gif
Nu bet kaip jums visoms nedideja? Man tai po paros jau lola ferrari buna... reiskia, tiik man dideja... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 13 gruodžio 2011 - 15:54
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 13, 16:54)
Nu bet kaip jums visoms nedideja? Man tai po paros jau lola ferrari buna...  reiskia, tiik man dideja...  blink.gif

lotuliukas.gif Man taip pat didėja nuo dufo. Nors šį ciklą dufo neišrašė, o papukai tokie paburkę ir truputį skausmingi, nors šiandien dar tik 5 DPI ir 19CD.

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 13, 16:54)

Nu bet kaip jums visoms nedideja? Man tai po paros jau lola ferrari buna...  reiskia, tiik man dideja...  blink.gif

man ir nuo dupho puciasi jie lotuliukas.gif lotuliukas.gif , dbr is vis nuo rytojaus tai yra nuo 14 cd po dvi tabletes gerti turesiu, tai sakes jauciu bus papukams lotuliukas.gif lotuliukas.gif beja sen dariau NT, ir sen 7 dieno po overtilio, ir jau beveik nesimato jokiu vaiduokliu, vos vos iziuret eina lotuliukas.gif , savatgali dar pagadinsiu ziuresiu ka rodys blush2.gif
Atsakyti
mergytes atnesu Jums virusiuku, kurie gali buti uzkresti berniukiskais genais smile.gif) wub.gif

2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 13, 17:47)
beja sen dariau NT, ir sen 7 dieno po overtilio, ir jau beveik nesimato jokiu vaiduokliu, vos vos  iziuret eina  lotuliukas.gif , savatgali dar pagadinsiu ziuresiu ka rodys  blush2.gif

sestadieni turetu rodyti vaiduokli, bet jau nebeovitrelinis bus. Juk akcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 13, 15:09)
Negaliu dėkot, prietarai neleidžia smile.gif Sėdžiu ir galvoju, ar buvau gyvenime laimingesnė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Dabar labai laukiu vizito pas daktarą, juk buvo 4 foliai, pačios suprantat kokios mintys kirba..  smile.gif

Valio!! Valio !!! Valiooooooo!!!! SVEIKINU !!! wub.gif wub.gif
Ech, nuostabiausias kalėdinis stebukliukas wub.gif
Atsakyti
Pavydziu ne visai baltu pavydu... Echhh.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 12 13, 17:57)
mergytes atnesu Jums virusiuku, kurie gali buti uzkresti berniukiskais genais smile.gif) wub.gif

2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

gaudau gaudau gaudau wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 13, 18:08)
sestadieni turetu rodyti vaiduokli, bet jau nebeovitrelinis bus. Juk akcija smile.gif

na jau greit suzinosi sestdieni, ar bus vaiduoklis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 12 13, 16:57)
2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

imu wub.gif

Na va, pradėjau gerti clostilbegyt'ą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 13 gruodžio 2011 - 18:36
QUOTE(maika @ 2011 12 13, 18:13)
Na va, pradėjau gerti clostilbegyt'ą  ax.gif

su nauja pradžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 13, 18:24)
na jau greit suzinosi sestdieni, ar bus vaiduoklis  blush2.gif
bus-bus.

QUOTE(maika @ 2011 12 13, 19:13)
Na va, pradėjau gerti clostilbegyt'ą  ax.gif
uff. nu, sekmes. kadangi busi is pirmuju, pradedanciu naujuosius metus, prasyciau pradeti uzkrecianciai-vaisingai.
Atsakyti
Nu gi valio!!! Sveikinimai naujai nestukei, dabar labai labai save saugok wub.gif

Na o visoms kitoms nieko daugiau nelieka, tik gruodzio menesi iseiti visoms nestuke.gif is paskos ax.gif Todel APCYYYY 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Nu kaip man patinka musu statistika, negaliu biggrin.gif
Atsakyti