QUOTE(Grim @ 2011 12 11, 22:38)
Nu tu kai pasakai, griūk negyvas
kartais pramusa
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 11, 22:42)
o Maidenana neužpyko kartais? Žinau, kad senai ji komentavo, bet neatsimenu, ar po mano moralo ar ne. Jei taip, atsiprašau, nenorėjau Tavęs įžeist. Tiesiog norėjau atkreipti dėmesį į jautrias temas, kad ateityje nėštukės neverktų...
QUOTE(Grim @ 2011 12 11, 22:52)
Nors aš jos nepažįstu, bet man rodos, kad Maidenana ne iš tų, kurios greitai supyksta
Ji turbūt kala alų ir auklėja savo kašarus
Labas rytas.
Tiesa pasakius, moralo neskaiciau ir nezinau net kokiame puslapyje, taciau 100% esu isitikinusi, kad jis yra. kas pusmeti kazkur man kazkas panasaus paraso
Baisiausiai atsiprasau, jeigu persudziau, bet tada nestukes mainais tiesiog privalo pacios pozityviai nusiteikti, bo musu Panike Antroji sugeba pati save sukramtyti
Nuo ketvirtadienio SM neleido postu rasyti, kazkaip ismesdavo ir visos parasytos paklodes buvo suniukui po uodega, o dar kompas senas-letas pajungtas, tai nervus i konservus ir isjungiau lauk. O savaitgali turejau seimyna sveciuose su dviem kleckais, 1,5 ir 3 metuku, tai prisizaidziau lelem, prisigeriau alaus ir susitariau pasilikti su vaikais kai ju mama sves gimtadieni. Vat. Kai reikejo sveciams jau iseiti, berniukas verke, tai as sau pliusiuka uzsirasiau, ka jam patiko. Katinai vis dar draskosi ir maniskis senis jau moka israuti kaili jaunamartei. Ta gi, savo ruoztu, ismoko leisti kazkokius konteinerinius garsus... Mirtis alyvuose.
Zuzla, palik ramybeje OT jau. Metas NT. Kas nors dar pastojo, kol manes nebuvo, a?
Naujienu yra? As bijau puslapius versti, kad man kompas nepakibtu. Per pora savaiciu parves man kita vaizdo plokste i mano normaluji kompa, tai galesiu tada normaliai skaityti kas ka parase.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.