Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 11, 21:42)
o Maidenana neužpyko  kartais?

Nors aš jos nepažįstu, bet man rodos, kad Maidenana ne iš tų, kurios greitai supyksta smile.gif Ji turbūt kala alų ir auklėja savo kašarus biggrin.gif

Matuoju tempą - 37,2, ale man dažnai tokia, tai gal vis dėlto neperšąlau g.gif Nenorėčiau visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 11, 22:42)
o Maidenana neužpyko  kartais? Žinau, kad senai ji komentavo, bet neatsimenu, ar po mano moralo ar ne. Jei taip, atsiprašau, nenorėjau Tavęs įžeist. Tiesiog norėjau atkreipti dėmesį į jautrias temas, kad ateityje nėštukės neverktų...  4u.gif

nera cia ko atsiprasinet, tiesiog pasakei savo nuomone, kuriai as labai pritariu mirksiukas.gif
si karta Maidenana tikrai persude. as irgi ne uz visuokius "sekmiukus, mazutes" ir pan., bet taip drastiskai teksti jautriam zmogui i akis, tai jau atsiprasau. juo labiau, kad tai net netiesa 4u.gif

o del testo, tai zinok kai buvau pastojusi, testa iskrapsciau is siuksliadezes po geru 15 ar daugiau net min. ir jis rode vaiduokli, kuris buvo tikras. taip, kad kartok ryt su rytiniu slapimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 11 gruodžio 2011 - 22:09
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 11, 21:42)
Tikiu, kad viskas gerai, nors vyras dar atsargiai žiūri... Dabar tik ir galvoju, koks stebuklas, kokia laimė smile.gif

o Maidenana neužpyko  kartais?

ei bigsmile.gif prašom dar testuką pasidaryti ir su mumis pasidalinti wub.gif

man atrodo, jei Maidė supyktų, ji gana aiškiai duotų tai suprasti biggrin.gif su SM buvo problemų, gal dėlto jau nuo ketvirtadienio nieko neparašo g.gif

labas rytas mirksiukas.gif
pas mane ir nuo dufo papai neauga unsure.gif šian 31 CD, pojūčių jokių išskyrus spenelius user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

Kurios šiandien testukus daro ar kartoja? Nenusivylusi? Kelinta DPI?

QUOTE(Alinux @ 2011 12 11, 22:33)
Labas vakaras 11 DPI riebus I. Jauciu artejancias mmm.

PMS taip pat gali būti nėštumo požymis. Mergaitės, kodėl jūs taip skubat su tais testais? Paskui be reikalo nervinatės ar nusimenate mirksiukas.gif

O man perpūtė petį. Šiandien vos iš lovos išlipau. Reiks ieškoti kokių liaudies medicinos receptų, gal kompresą kokį.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2011 12 12, 09:03)
labas rytas mirksiukas.gif
pas mane ir nuo dufo papai neauga unsure.gif šian 31 CD, pojūčių jokių išskyrus spenelius user posted image

Speneliai irgi geras pojūtis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 12 12, 09:02)
Speneliai irgi geras pojūtis.  mirksiukas.gif

man tai ryškus PMS smile.gif va jei būtų visa krūtinė jautri, tada būtų galima abejoti.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 12 11, 22:38)
lotuliukas.gif Nu tu kai pasakai, griūk negyvas biggrin.gif

kartais pramusa biggrin.gif

QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 11, 22:42)
o Maidenana neužpyko  kartais? Žinau, kad senai ji komentavo, bet neatsimenu, ar po mano moralo ar ne. Jei taip, atsiprašau, nenorėjau Tavęs įžeist. Tiesiog norėjau atkreipti dėmesį į jautrias temas, kad ateityje nėštukės neverktų...  4u.gif

QUOTE(Grim @ 2011 12 11, 22:52)
Nors aš jos nepažįstu, bet man rodos, kad Maidenana ne iš tų, kurios greitai supyksta smile.gif Ji turbūt kala alų ir auklėja savo kašarus biggrin.gif

Labas rytas.

Tiesa pasakius, moralo neskaiciau ir nezinau net kokiame puslapyje, taciau 100% esu isitikinusi, kad jis yra. kas pusmeti kazkur man kazkas panasaus paraso irnesakyk.gif Baisiausiai atsiprasau, jeigu persudziau, bet tada nestukes mainais tiesiog privalo pacios pozityviai nusiteikti, bo musu Panike Antroji sugeba pati save sukramtyti smile.gif

Nuo ketvirtadienio SM neleido postu rasyti, kazkaip ismesdavo ir visos parasytos paklodes buvo suniukui po uodega, o dar kompas senas-letas pajungtas, tai nervus i konservus ir isjungiau lauk. O savaitgali turejau seimyna sveciuose su dviem kleckais, 1,5 ir 3 metuku, tai prisizaidziau lelem, prisigeriau alaus ir susitariau pasilikti su vaikais kai ju mama sves gimtadieni. Vat. Kai reikejo sveciams jau iseiti, berniukas verke, tai as sau pliusiuka uzsirasiau, ka jam patiko. Katinai vis dar draskosi ir maniskis senis jau moka israuti kaili jaunamartei. Ta gi, savo ruoztu, ismoko leisti kazkokius konteinerinius garsus... Mirtis alyvuose.

Zuzla, palik ramybeje OT jau. Metas NT. Kas nors dar pastojo, kol manes nebuvo, a? bigsmile.gif Naujienu yra? As bijau puslapius versti, kad man kompas nepakibtu. Per pora savaiciu parves man kita vaizdo plokste i mano normaluji kompa, tai galesiu tada normaliai skaityti kas ka parase.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 12, 10:26)
...tai prisizaidziau lelem, prisigeriau alaus...

Sakiau gi, nu biggrin.gif biggrin.gif

Sveikos smile.gif

Kas kavos su manim? Aš ne nėščia, tai galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 12 12, 11:02)
Labas rytas, 

Kurios šiandien testukus daro ar kartoja? Nenusivylusi? Kelinta DPI?

Nedariau aš dar antro. Šiandien 16 DPI. Bet krūtinės nebeskauda, tai gal ir ne labai gerai...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 12, 10:26)
Zuzla, palik ramybeje OT jau. Metas NT.

nu gaaaal. penktadienį.

QUOTE(Grim @ 2011 12 12, 12:25)
Kas kavos su manim? Aš ne nėščia, tai galima biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 12, 12:26)
Nedariau aš dar antro. Šiandien 16 DPI. Bet krūtinės nebeskauda, tai gal ir ne labai gerai...

cit topsecret.gif vakar skaudėjo, šian neskauda, rytoj vėl skaudės. gaila, aišku, kad šian nedarei antro NT. gal rytoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 12 gruodžio 2011 - 12:33
QUOTE(zuzla @ 2011 12 12, 14:32)
cit topsecret.gif vakar skaudėjo, šian neskauda, rytoj vėl skaudės. gaila, aišku, kad šian nedarei antro NT. gal rytoj?

nusipirkau jau, ryt padarysiu vėl...
Atsakyti
Miargooos, nieko nebesuprantu. Vakar ryte ( 27 cd) patepliojo tamsiai rudai biškutuką. O lyg šiol nesulaukiu normalių mmm, viskas švarut švarutėliai. Krūtinė jautri, viduriai pakietėję. Prieš IUI ciklas buvo kelis mėn. 29 cd. IUI metu ciklas 26 cd. Jau užsiregistravau vizitui dėl IUI pas daktarę. Iš durnumo dar pasidariau OT - dvi juostelės, viena kiek šviesesnė unsure.gif Pagailėjau NT frusty.gif fool.gif Šiandien 28 cd

Turbūt čia man ložnaja trivoga unsure.gif Jaučiau visus PMS požymius pakankamai stipriai iki tepliojimo.
Atsakyti
Glamour, nu kaip būtų jėga prieš Kalėdas apnieštėt smile.gif
Kelintas tavo IUI? Papus tebeskauda? smile.gif

O kam darei tą OT, kai O dabar nėr? g.gif
Atsakyti