QUOTE(Shira @ 2011 12 09, 22:21)
Taip, dabar bandysim dar vyra gydyt, jei pavyks pagausint jo turta, kartosim IUI. Jei ne, bandysim IVF. As pradedama si kelia tikrai maniau, kad stimuliacijos uzteks ir pastosiu. Ale ne, pasirodo, ne taip paprasta. IVF man nesunku apsisprest, tik pinigus taupyt sunku..Nes suprantu, kad vieno karto gali neuztekti. O stai vyrui, iki kol sutiko su IVF, reikejo truputi laiko. Jis dejo visas viltis i IUI.
Kitas dalykas - jusu vaikelis gal dar mazas? Musiskiui neuzilgo 11 m. Jis beprotiskai nori seses/brolio. Ir mes matom, kaip greit auga ir tolsta nuo musu vaikai... Tai dar labiau sustiprina ta nora susilaukti kudikelio.
Gal ir neprireiks jums IVF, bet jei prireiktu - kai pagaliau suvoki, jog tai Vienintele galimybe, tampa visai nesunku apsispresti ; ).
Bet labai linkiu, kad jums to neprireiktu : ).
Taip, mažytė. Taip, tu teisi, tai keičia situaciją...
O aš šešt dariau NT, iš pradžių visai neigiamas, paskui po 5 min kazkoks vaiduokliukas buvo, bet jau labai neryškus. Po dienos tas vaiduoklis paryškyjo, bet kaip parašyta, kad po 5 min nevertinti rezultato. Šiaip ar taip, mmm vėluoja, krūtinę vakar pradėjo skaudėti. Tikiu, kad viskas gerai, nors vyras dar atsargiai žiūri... Dabar tik ir galvoju, koks stebuklas, kokia laimė
Papildyta:
o Maidenana neužpyko kartais? Žinau, kad senai ji komentavo, bet neatsimenu, ar po mano moralo ar ne. Jei taip, atsiprašau, nenorėjau Tavęs įžeist. Tiesiog norėjau atkreipti dėmesį į jautrias temas, kad ateityje nėštukės neverktų...