Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 10, 19:44)
uzjauciu, labai gaila verysad.gif O del ko nesivyste nezinai?gal po to dare kokius nors tyrimus?gal truko kokio hormono? Aisku, kad pastosi ir pagimdysi sveika leliuka butinai smile.gif

nežinau, nieko nedarė, nurašiau atsitiktinumui, mažas neštumas buvo.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 10, 21:08)
nežinau, nieko nedarė, nurašiau atsitiktinumui, mažas neštumas buvo.

nenusimink, kita karta viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 10, 20:16)
nenusimink, kita karta viskas bus gerai mirksiukas.gif

kaip bus taip bus smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ieškojau informacijos apie IUI ir netikėtai užklydau čia:) Užsikabliavau skaityti ir užpavydėjau to laukimo ir pas kai kurias sulaukimo smile.gif Supratau, kad man net nėra ko laukti, nes esu vieniša moteris, turėjau 4 laipsnio endometriozę, kuri dabar atsibudo vėl. Mane domina IUI su donoro sperma LV. Bet manau, tai beviltiškas reikalas. Ar ne? Ar kam pavyko su 3-4 laipsnio endometrioze pastoti IUI pagalba? Kiek skaičiau nemačiau, bet mažai skaičiau smile.gif
Bet kaip smagu paskaityti, kaip čia viskas vyksta... Nors pasidžiaugti už kitas ir pamatyti kaip atrodo dvi juostelės ryškios smile.gif
Vilties turiu dar kažkiek... Kitaip net neičiau čia:)
Linkiu, kad kam nepasisekė, anksčiau ar vėliau ----> kuo greičiau pasisektų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 12 10, 19:47)
mergytes- uogytes
labas visoms, greit uzsukau parasyti
pirmadieni po apziuros gal paleis, o gal palaikys iki ketvirtadienio
gulim su Warwara kaip kurorte, abidvi palatoj, zvengem iki 2 nakties  biggrin.gif

visoms visoms butukai  wub.gif  , kai grisiu perziuresiu jusu naujenos

abi laikykites, laukiam sugristan, stiprekit 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2011 12 10, 18:44)
gerai butu ax.gif

JOOOO blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2011 12 11, 00:51)
Sveikos  4u.gif
Ieškojau informacijos apie IUI ir netikėtai užklydau čia:) Užsikabliavau skaityti ir užpavydėjau to laukimo ir pas kai kurias sulaukimo smile.gif Supratau, kad man net nėra ko laukti, nes esu vieniša moteris, turėjau 4 laipsnio endometriozę,  kuri dabar atsibudo vėl. Mane domina IUI su donoro sperma LV. Bet manau, tai beviltiškas reikalas. Ar ne? Ar kam pavyko su 3-4 laipsnio endometrioze pastoti IUI pagalba? Kiek skaičiau nemačiau, bet mažai skaičiau  smile.gif
Bet kaip smagu paskaityti, kaip čia viskas vyksta... Nors pasidžiaugti už kitas ir pamatyti kaip atrodo dvi juostelės ryškios  smile.gif
Vilties turiu dar kažkiek... Kitaip net neičiau čia:)
Linkiu, kad kam nepasisekė, anksčiau ar vėliau ----> kuo greičiau pasisektų  4u.gif

Sveikute, manau, kad jei jums atsinaujino endometroze tai pries IUI reiketu ja prideginti kaip daro per LP, kad IUI sansai padidetu, nu cia mano tokia nuomone. Ir nemanau, kad yra per velu , nu nebent jums jau virs 45 blush2.gif , nes manau po to jau IUI sekme sumazeja ir siulo Ivf kaz kur tai skaiciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 11 gruodžio 2011 - 09:34
Kazkaip labai tyly cia siandien. Kur mergaites dingo? Ypac laukiamos zinios is merginu, kurios pries pora savaiciu iui turejo: laukiam laukiam kalediniu stebuklu.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 10, 10:38)
console.gif jie greit atauga, bet jei situacija nors trumpam nepagerėjo, tai sad.gif

friends.gif 4u.gif
Vienos mmm buvo ne tokios skausmingos, o daugiau absoliučiai nieko sad.gif Tai ir nebežinau ką galvot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 10, 19:25)
neturiu, prieš du metus persileidau dėl nesivystančio neštumo. ir neįsivaizduoju, kaip reikės save pozityviai nuteikti, jei kada pastosiu, ir negalvoti apie blogiausią.

suprantu tave ir tas baimes del busimo nestumo, nes pati irgi piers beveik 2 metus isgyvenau nesivystanti. Dar cabar negaliu pamirst ir vis skaiciuoju koks jau butu mano agelelis...
Atsakyti
Labas vakaras 11 DPI riebus I. Jauciu artejancias mmm.
Atsakyti
Sveikos,

Ną ir ką veikiat? Man šaltaaa šaltaaa... Ar tik nebus kokia bacila įsimetus.

Aš šį ciklą rami ramutėlė. Nei man skauda ką, nei bloga, nei dar kas daros. Tik va, bėda bėdelė - papų nėr doh.gif Geriu duphą, džiaugiaus, kad iš jo bus nauda bent papams, ale nė pro kur. Manęs jau, žiūriu, niekas neveikia doh.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 08, 17:30)
Ko cia ciuciukalintis... Aisku, galeciau uzmesti fraze is operos "tikiu, kad ivyko stebuklas ir tau pavyko ir visi trynukai", nu bet gi as ne burtininke ir ne echoskopas.

lotuliukas.gif Nu tu kai pasakai, griūk negyvas biggrin.gif

QUOTE(Irėnė @ 2011 12 09, 11:31)
Maidenos pasisakymai skamba kaip vienintele ir tik vienintele tiesa smile.gif

Niaaaa smile.gif

Kaip aš ryju šiandien, kaip ryju doh.gif Ryškus PMSas smile.gif
Eisiu pažiūrėsiu kokį filmą ir miegot. Duokit man dar savatgalį vieną bent jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 12 09, 22:21)
Taip, dabar bandysim dar vyra gydyt, jei pavyks pagausint jo turta, kartosim IUI. Jei ne,  bandysim IVF. As pradedama si kelia tikrai maniau, kad stimuliacijos uzteks ir pastosiu. Ale ne, pasirodo, ne taip paprasta. IVF man nesunku apsisprest, tik pinigus taupyt sunku..Nes suprantu, kad vieno karto gali neuztekti. O stai vyrui, iki kol sutiko su IVF, reikejo truputi laiko. Jis dejo visas viltis i IUI.
Kitas dalykas - jusu vaikelis gal dar mazas? Musiskiui neuzilgo 11 m. Jis beprotiskai nori seses/brolio. Ir mes matom, kaip greit auga ir tolsta nuo musu vaikai...  Tai dar labiau sustiprina ta nora susilaukti kudikelio.
Gal ir neprireiks jums IVF, bet jei prireiktu - kai pagaliau suvoki, jog tai Vienintele galimybe, tampa visai nesunku apsispresti ; ).
Bet labai linkiu, kad jums to neprireiktu : ).

Taip, mažytė. Taip, tu teisi, tai keičia situaciją...

O aš šešt dariau NT, iš pradžių visai neigiamas, paskui po 5 min kazkoks vaiduokliukas buvo, bet jau labai neryškus. Po dienos tas vaiduoklis paryškyjo, bet kaip parašyta, kad po 5 min nevertinti rezultato. Šiaip ar taip, mmm vėluoja, krūtinę vakar pradėjo skaudėti. Tikiu, kad viskas gerai, nors vyras dar atsargiai žiūri... Dabar tik ir galvoju, koks stebuklas, kokia laimė smile.gif
Papildyta:
o Maidenana neužpyko kartais? Žinau, kad senai ji komentavo, bet neatsimenu, ar po mano moralo ar ne. Jei taip, atsiprašau, nenorėjau Tavęs įžeist. Tiesiog norėjau atkreipti dėmesį į jautrias temas, kad ateityje nėštukės neverktų... 4u.gif
Atsakyti