QUOTE(maika @ 2011 12 10, 09:10)
Vasarą, histeroskopijos metu, pašalintas, bet niekas nepasikeitė
jie greit atauga, bet jei situacija nors trumpam nepagerėjo, tai
vakar OT vis dar rodė antrą I, ne tokį ryškų, bet ir šlapimas nebuvo koncentruotas. brokuoti testai arba reik pasidomėti, ką reiškia pakilęs LH.
labas rytas
QUOTE(zuzla @ 2011 12 10, 11:38)
jie greit atauga, bet jei situacija nors trumpam nepagerėjo, tai
vakar OT vis dar rodė antrą I, ne tokį ryškų, bet ir šlapimas nebuvo koncentruotas. brokuoti testai arba reik pasidomėti, ką reiškia pakilęs LH.
labas rytas
labas rytas
tai pasidarik NT, kam tuos OT gadini
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 10, 10:52)
tai pasidarik NT, kam tuos OT gadini
man II labiau patinka matyt, o ir sakiau, kad NT gadinsiu, kai kažkokie pojūčiai atsiras bet buvo, buvo mintis pagadint šian. MB vos leido nusipirkti sako, lauki lauki ir nesulauki, nelauk!
QUOTE(zuzla @ 2011 12 10, 12:00)
man II labiau patinka matyt, o ir sakiau, kad NT gadinsiu, kai kažkokie pojūčiai atsiras bet buvo, buvo mintis pagadint šian. MB vos leido nusipirkti sako, lauki lauki ir nesulauki, nelauk!
nu kai as dariau NT man jokiu pojuciu nebuvo ir iki siol nieko nejauciu, tik labai jautri krutine ir tai ji pasidare jautri jau po mmm velavimo, taigi tie pojuciai vienems buna kitiems is viso nieko. Kokia tau siandien CD?
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 10, 11:10)
nu kai as dariau NT man jokiu pojuciu nebuvo ir iki siol nieko nejauciu, tik labai jautri krutine ir tai ji pasidare jautri jau po mmm velavimo, taigi tie pojuciai vienems buna kitiems is viso nieko. Kokia tau siandien CD?
aš per pirmąjį neštumą iškart supratau, kad "kažkas ne taip" nesulaukus mmm vėlavimo, padėjo pūsti pilvą, nors valgiau ką paprastai valgau ir krūtinė pajautrėjo. va to ir laukiu o CD šian 29.
QUOTE(zuzla @ 2011 12 10, 15:17)
aš per pirmąjį neštumą iškart supratau, kad "kažkas ne taip" nesulaukus mmm vėlavimo, padėjo pūsti pilvą, nors valgiau ką paprastai valgau ir krūtinė pajautrėjo. va to ir laukiu o CD šian 29.
nezinojau, kad buvai pastojusi tai turi leliuka?ar kas nors nutiko?
QUOTE(Irėnė @ 2011 12 09, 15:53)
aisku gal ir gerai, kad atsisakei, labai jau neeiline situacija pas tave si cikla gavosi
tai va del tos neielines situacijos, mano dakatare ir nepanoro daryt IUI (tai jau pasititikejau ja ) o situacija tikrai tokia idomesne, bet ziuresin kokie rezultatai bus, o jiebus ant kaledu
olialia, sveikateles tau daug
mergytes- uogytes
labas visoms, greit uzsukau parasyti
pirmadieni po apziuros gal paleis, o gal palaikys iki ketvirtadienio
gulim su Warwara kaip kurorte, abidvi palatoj, zvengem iki 2 nakties
visoms visoms butukai , kai grisiu perziuresiu jusu naujenos
labas visoms, greit uzsukau parasyti
pirmadieni po apziuros gal paleis, o gal palaikys iki ketvirtadienio
gulim su Warwara kaip kurorte, abidvi palatoj, zvengem iki 2 nakties
visoms visoms butukai , kai grisiu perziuresiu jusu naujenos
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 10, 14:30)
nezinojau, kad buvai pastojusi tai turi leliuka?ar kas nors nutiko?
neturiu, prieš du metus persileidau dėl nesivystančio neštumo. ir neįsivaizduoju, kaip reikės save pozityviai nuteikti, jei kada pastosiu, ir negalvoti apie blogiausią.
QUOTE(zuzla @ 2011 12 10, 20:25)
neturiu, prieš du metus persileidau dėl nesivystančio neštumo. ir neįsivaizduoju, kaip reikės save pozityviai nuteikti, jei kada pastosiu, ir negalvoti apie blogiausią.
uzjauciu, labai gaila O del ko nesivyste nezinai?gal po to dare kokius nors tyrimus?gal truko kokio hormono? Aisku, kad pastosi ir pagimdysi sveika leliuka butinai