Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

Nenusivylusi - laukiam NT rezultatu
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 12 10, 09:10)
Vasarą, histeroskopijos metu, pašalintas, bet niekas nepasikeitė  verysad.gif

console.gif jie greit atauga, bet jei situacija nors trumpam nepagerėjo, tai sad.gif

vakar OT vis dar rodė antrą I, ne tokį ryškų, bet ir šlapimas nebuvo koncentruotas. brokuoti testai schmoll.gif arba reik pasidomėti, ką reiškia pakilęs LH.

labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 10, 11:38)
console.gif jie greit atauga, bet jei situacija nors trumpam nepagerėjo, tai sad.gif

vakar OT vis dar rodė antrą I, ne tokį ryškų, bet ir šlapimas nebuvo koncentruotas. brokuoti testai schmoll.gif arba reik pasidomėti, ką reiškia pakilęs LH.

labas rytas mirksiukas.gif

tai pasidarik NT, kam tuos OT gadini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 10, 10:52)
tai pasidarik NT, kam tuos OT gadini biggrin.gif

laugh.gif
man II labiau patinka matyt, o ir sakiau, kad NT gadinsiu, kai kažkokie pojūčiai atsiras smile.gif bet buvo, buvo mintis pagadint šian. MB vos leido nusipirkti ax.gif sako, lauki lauki ir nesulauki, nelauk!
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 10, 12:00)
laugh.gif
man II labiau patinka matyt, o ir sakiau, kad NT gadinsiu, kai kažkokie pojūčiai atsiras smile.gif bet buvo, buvo mintis pagadint šian. MB vos leido nusipirkti ax.gif sako, lauki lauki ir nesulauki, nelauk!

nu kai as dariau NT man jokiu pojuciu nebuvo ir iki siol nieko nejauciu, tik labai jautri krutine ir tai ji pasidare jautri jau po mmm velavimo, taigi tie pojuciai vienems buna kitiems is viso nieko. Kokia tau siandien CD?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 10, 11:10)
nu kai as dariau NT man jokiu pojuciu nebuvo ir iki siol nieko nejauciu, tik labai jautri krutine ir tai ji pasidare jautri jau po mmm velavimo, taigi tie pojuciai vienems buna kitiems is viso nieko. Kokia tau siandien CD?

aš per pirmąjį neštumą iškart supratau, kad "kažkas ne taip" smile.gif nesulaukus mmm vėlavimo, padėjo pūsti pilvą, nors valgiau ką paprastai valgau ir krūtinė pajautrėjo. va to ir laukiu smile.gif o CD šian 29.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 10, 15:17)
aš per pirmąjį neštumą iškart supratau, kad "kažkas ne taip" smile.gif nesulaukus mmm vėlavimo, padėjo pūsti pilvą, nors valgiau ką paprastai valgau ir krūtinė pajautrėjo. va to ir laukiu smile.gif o CD šian 29.

nezinojau, kad buvai pastojusi blush2.gif tai turi leliuka?ar kas nors nutiko? blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 12 09, 15:53)
aisku mirksiukas.gif gal ir gerai, kad atsisakei, labai jau neeiline situacija pas tave si cikla gavosi smile.gif

tai va del tos neielines situacijos, mano dakatare ir nepanoro daryt IUI (tai jau pasititikejau ja ) mirksiukas.gif o situacija tikrai tokia idomesne, bet ziuresin kokie rezultatai bus, o jiebus ant kaledu thumbup.gif

olialia, sveikateles tau daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 10, 16:51)
bet ziuresin kokie rezultatai bus, o jiebus ant kaledu  thumbup.gif

gerai butu ax.gif
Atsakyti
mergytes- uogytes
labas visoms, greit uzsukau parasyti
pirmadieni po apziuros gal paleis, o gal palaikys iki ketvirtadienio
gulim su Warwara kaip kurorte, abidvi palatoj, zvengem iki 2 nakties biggrin.gif

visoms visoms butukai wub.gif , kai grisiu perziuresiu jusu naujenos
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 10, 14:30)
nezinojau, kad buvai pastojusi blush2.gif tai turi leliuka?ar kas nors nutiko? blush2.gif  unsure.gif

neturiu, prieš du metus persileidau dėl nesivystančio neštumo. ir neįsivaizduoju, kaip reikės save pozityviai nuteikti, jei kada pastosiu, ir negalvoti apie blogiausią.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 10, 20:25)
neturiu, prieš du metus persileidau dėl nesivystančio neštumo. ir neįsivaizduoju, kaip reikės save pozityviai nuteikti, jei kada pastosiu, ir negalvoti apie blogiausią.

uzjauciu, labai gaila verysad.gif O del ko nesivyste nezinai?gal po to dare kokius nors tyrimus?gal truko kokio hormono? Aisku, kad pastosi ir pagimdysi sveika leliuka butinai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 10 gruodžio 2011 - 19:45