Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 09, 20:27)
aciu uz patarima, manau, kad irgi prasysiu daktares crinone 4u.gif

svarbiausia nestresuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2011 12 09, 19:30)
svarbiausia nestresuok 4u.gif

nebestresuoju 4u.gif tikiuosi vaistu pagalba pakelsiu ta PRG, o paskui jau gal placenta pati gamins ta hormona ax.gif Kiek supratau iki prg tyrimo pastojus jus jokius vaistus palaiymui nenaudojot?koks buvo jusu prg jei nepaslaptis, ir kiek dabar jumssavaiteliu? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 09 gruodžio 2011 - 18:39
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 09, 20:37)
nebestresuoju 4u.gif tikiuosi vaistu pagalba pakelsiu ta PRG, o paskui jau gal placenta pati gamins ta hormona ax.gif Kiek supratau iki prg tyrimo pastojus jus jokius vaistus palaiymui nenaudojot?koks buvo jusu prg jei nepaslaptis, ir kiek dabar jumssavaiteliu? blush2.gif  ax.gif

as kai pradejau tirtis man nustate kad pas mane progesteronas daugiau nei per puse per mazas, tada geriau kelis menesius dupha, mm susitvarke, bet apleidom VK nes rosemes vestuvems ir tt, o po vestuviu jau ejom pas gyd nes ruosemes daryt IUI ( vyro turtas buvo labai prastas, sake net IUI gali nepavykt, bet pabandys daryt 1karta), jau buvom nupirke visus vaistus laukiau mm kad stimuliuotis ir tt, bet mm taip ir nesulaukiau, pasirodo tada kai ejau pas gyd as jau buvau nescia kelios dienos. tai vat jokiu vaistu nespejau pavartot, pastojom naturaliai, kai nuejau pas gyd, tai pirma ka liepe padaryt tai priduot krauja PRG, koks jis buvo tiksliai negaliu pasakyt, nes man gyd paskambino po keliu valandu ir pasake kad jis per mazas ir kad rytoj nupirkciau crinone, ant rytojaus nusipirkau ji ir vartojau apie 3savaites. dabar mums 17savaiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2011 12 09, 19:49)
as kai pradejau tirtis man nustate kad pas mane progesteronas daugiau nei per puse per mazas, tada geriau kelis menesius dupha, mm susitvarke, bet apleidom VK nes rosemes vestuvems ir tt, o po vestuviu jau ejom pas gyd nes ruosemes daryt IUI ( vyro turtas buvo labai prastas, sake net IUI gali nepavykt, bet pabandys daryt 1karta), jau buvom nupirke visus vaistus laukiau mm kad stimuliuotis ir tt, bet mm taip ir nesulaukiau, pasirodo tada kai ejau pas gyd as jau buvau nescia kelios dienos. tai vat jokiu vaistu nespejau pavartot, pastojom naturaliai, kai nuejau pas gyd, tai pirma ka liepe padaryt tai priduot krauja PRG, koks jis buvo tiksliai negaliu pasakyt, nes man gyd paskambino po keliu valandu ir pasake kad jis per mazas ir kad rytoj nupirkciau crinone, ant rytojaus nusipirkau ji ir vartojau apie 3savaites. dabar mums 17savaiciu smile.gif

kaip faina, sveikinuuuu thumbup.gif Nu pas mane niekda nebuvo problemu su mmm, visada ateidavo laiku, ovuliacija irgi jausdavau kas menesi pagal gleives, tai kaz kaip net ir nustebau, kad PRG ne per didziausias, nors man daktaras pasake, kad pirmam tremestre turi buti ne maziau 30 smile.gif Dabar vartoju dufastona, o per sekanti vizita pas gydytoja pasitarsiu, gal irgi paskirs crinone, o gal po dufastono jau bus pakiles tas prg, nu ziuresim.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 09, 20:52)
kaip faina, sveikinuuuu thumbup.gif Nu pas mane niekda nebuvo problemu su mmm, visada ateidavo laiku, ovuliacija irgi jausdavau kas menesi pagal gleives, tai kaz kaip net ir nustebau, kad PRG ne per didziausias, nors man daktaras pasake, kad pirmam tremestre turi buti ne maziau 30 smile.gif Dabar vartoju dufastona, o per sekanti vizita pas gydytoja pasitarsiu, gal irgi paskirs crinone, o gal po dufastono jau bus pakiles tas prg, nu ziuresim.

Aciuu smile.gif mes pastojom net su labai prastais rezultatais, matyt taip turejo but, V visada norejo vaiko po vestuviu, nors nesisaugojom 4m iki vestuviu, todel pradejom tirtis, o va tik atsokom vestuves ir nestuke.gif .
Gali visko buti kad nieko vartot jums ir nebereikes 4u.gif . o kada vizitas dabar?
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2011 12 09, 19:56)
Aciuu smile.gif mes pastojom net su labai prastais rezultatais, matyt taip turejo but, V visada norejo vaiko po vestuviu, nors nesisaugojom 4m iki vestuviu, todel pradejom tirtis, o va tik atsokom vestuves ir nestuke.gif .
Gali visko buti kad nieko vartot jums ir nebereikes 4u.gif . o kada vizitas dabar?

vizitas kita penktadieni. O tas crinone be receptinis preparatas?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 09, 20:57)
vizitas kita penktadieni. O tas crinone be receptinis preparatas?

na manau taip, tik nezinau ar vaistinese yra, nes mes lankomes VK ten ir pirkom. ten toks kremukas i maksti smile.gif tai gal kol eisit pas gyd jau nieko vartot ir nebereikes, paziuresit ka pasakys gyd mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2011 12 09, 19:59)
na manau taip, tik nezinau ar vaistinese yra, nes mes lankomes VK ten ir pirkom. ten toks kremukas i maksti smile.gif tai gal kol eisit pas gyd jau nieko vartot ir nebereikes, paziuresit ka pasakys gyd mirksiukas.gif

aciu, nu ziuresim, tikiuosi pasikels jis pas manes per savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 09, 19:14)
Atsimenu, kad sakei jei šitas nepavyks, darysitės IVF. Matau turi vaikutį, aš taip pat. Va ir pagalvoju jei man taip ir nepasiseks IUI, ar aš daryčiau IVF. Bent jau dabar mintys - ne.. Net negaliu paaiškinti kodėl. Aišku pirma finansai. Bet yra ir kitų priežasčių. Aišku ne religinių ar moralinių. Nežinau net kaip išsireikšt ką jaučiu. Bandžiau su vyru kalbėt apie IVF, jis nediskutavo su manim ta tema. Sako per anksti apie tai šnekėt. Taip, bet niekas nepadeda išsipainiot iš tų dviprasmių jausmų...

Taip, dabar bandysim dar vyra gydyt, jei pavyks pagausint jo turta, kartosim IUI. Jei ne, bandysim IVF. As pradedama si kelia tikrai maniau, kad stimuliacijos uzteks ir pastosiu. Ale ne, pasirodo, ne taip paprasta. IVF man nesunku apsisprest, tik pinigus taupyt sunku..Nes suprantu, kad vieno karto gali neuztekti. O stai vyrui, iki kol sutiko su IVF, reikejo truputi laiko. Jis dejo visas viltis i IUI.
Kitas dalykas - jusu vaikelis gal dar mazas? Musiskiui neuzilgo 11 m. Jis beprotiskai nori seses/brolio. Ir mes matom, kaip greit auga ir tolsta nuo musu vaikai... Tai dar labiau sustiprina ta nora susilaukti kudikelio.
Gal ir neprireiks jums IVF, bet jei prireiktu - kai pagaliau suvoki, jog tai Vienintele galimybe, tampa visai nesunku apsispresti ; ).
Bet labai linkiu, kad jums to neprireiktu : ).
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 09, 15:59)
Shira, gal dareisi NT? Gal kokie pojūčiai?

O aš ryt bandysiu, jei nesulauksiu dar mm..

Laukiam vaiduokliuko arba ryskiu II
As siandien kartojau hcg:
12 02 buvo 87
Siandien 1067
Gydytoja sake - normaliai auga
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 09, 15:59)
o polipo negali būti? unsure.gif

Vasarą, histeroskopijos metu, pašalintas, bet niekas nepasikeitė verysad.gif
Papildyta:
olialia vėl ligoninėj sad.gif Visoms perduoda linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 12 10, 10:10)

olialia vėl ligoninėj sad.gif  Visoms perduoda linkėjimus  4u.gif

girdejau, kad su warwara guli vienoje palatoje. Sveikatytes jums mergaites 4u.gif
Atsakyti