QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 09, 19:14)
Atsimenu, kad sakei jei šitas nepavyks, darysitės IVF. Matau turi vaikutį, aš taip pat. Va ir pagalvoju jei man taip ir nepasiseks IUI, ar aš daryčiau IVF. Bent jau dabar mintys - ne.. Net negaliu paaiškinti kodėl. Aišku pirma finansai. Bet yra ir kitų priežasčių. Aišku ne religinių ar moralinių. Nežinau net kaip išsireikšt ką jaučiu. Bandžiau su vyru kalbėt apie IVF, jis nediskutavo su manim ta tema. Sako per anksti apie tai šnekėt. Taip, bet niekas nepadeda išsipainiot iš tų dviprasmių jausmų...
Taip, dabar bandysim dar vyra gydyt, jei pavyks pagausint jo turta, kartosim IUI. Jei ne, bandysim IVF. As pradedama si kelia tikrai maniau, kad stimuliacijos uzteks ir pastosiu. Ale ne, pasirodo, ne taip paprasta. IVF man nesunku apsisprest, tik pinigus taupyt sunku..Nes suprantu, kad vieno karto gali neuztekti. O stai vyrui, iki kol sutiko su IVF, reikejo truputi laiko. Jis dejo visas viltis i IUI.
Kitas dalykas - jusu vaikelis gal dar mazas? Musiskiui neuzilgo 11 m. Jis beprotiskai nori seses/brolio. Ir mes matom, kaip greit auga ir tolsta nuo musu vaikai... Tai dar labiau sustiprina ta nora susilaukti kudikelio.
Gal ir neprireiks jums IVF, bet jei prireiktu - kai pagaliau suvoki, jog tai Vienintele galimybe, tampa visai nesunku apsispresti ; ).
Bet labai linkiu, kad jums to neprireiktu : ).