Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Kalėdiniai Namučiai

QUOTE(diana_j @ 2011 12 09, 13:13)
man sen 9 cd tik  ax.gif

tai tau tas didysis cia ant ovuliavimo ribos buvo? o kaip tie mazesni foliukai kur buvo? kokioj jie stadijoj siandien?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 09 gruodžio 2011 - 12:35
ne, tas dydidis jau ovuliaves yra , o cia uzaugo tas kitas is dvieju maziuku 4u.gif , na pas mane jie per anksti ir per greit bresta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 09, 12:06)
kazkaip ji tiki kad turi pavykti  thumbup.gif , tai ir a stikiu jau  wub.gif 

tai svarbiausia smile.gif afigenų tau ND biggrin.gif ir greit prabėgsiančių 2 savaitėlių mirksiukas.gif

QUOTE(maika @ 2011 12 09, 12:08)
Kaip tu? smile.gif

Pasiskaičiau apie ta c-reaktyvųjį baltymą, manau prie progos pasidarysiu jį  ax.gif

ruošiuos penktadieniaut laugh.gif šiaip jokių naujų pojūčių, mmm po savaitės smile.gif dėl įdomumo vėliau dar vieną OT pagadinsiu. blem, gal man kokie brokuoti pasitaikė mastau.gif

aha, pasidaryk. bet šiaip jei fiziškai jokių nusiskundimų neturi, tai kaip ir viskas gerai turėtų būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 09 gruodžio 2011 - 14:54
QUOTE(diana_j @ 2011 12 09, 14:57)
ne, tas dydidis jau ovuliaves yra , o cia uzaugo tas kitas is dvieju maziuku  4u.gif , na pas mane jie per anksti  ir per greit bresta  lotuliukas.gif

aisku mirksiukas.gif gal ir gerai, kad atsisakei, labai jau neeiline situacija pas tave si cikla gavosi smile.gif

Atsakyti
Shira, gal dareisi NT? Gal kokie pojūčiai?

O aš ryt bandysiu, jei nesulauksiu dar mm..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 09, 14:53)
aha, pasidaryk. bet šiaip jei fiziškai jokių nusiskundimų neturi, tai kaip ir viskas gerai turėtų būti.

Vargina tepliojimai verysad.gif Galvoju gal kažkaip susiję... Gal iš visai kitos pusės ką nors atrasti pavyktų... Gal visgi sėdi kažkur kažkas pas mane... Visko gi būna - ieškai vieno, randi kitką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 09, 16:59)
Shira, gal dareisi NT? Gal kokie pojūčiai?

ne, nebedariau - pojūčiai pms'iniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 12 09, 15:16)

o polipo negali būti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 12 09, 17:35)
ne, nebedariau - pojūčiai pms'iniai  blush2.gif

Atsimenu, kad sakei jei šitas nepavyks, darysitės IVF. Matau turi vaikutį, aš taip pat. Va ir pagalvoju jei man taip ir nepasiseks IUI, ar aš daryčiau IVF. Bent jau dabar mintys - ne.. Net negaliu paaiškinti kodėl. Aišku pirma finansai. Bet yra ir kitų priežasčių. Aišku ne religinių ar moralinių. Nežinau net kaip išsireikšt ką jaučiu. Bandžiau su vyru kalbėt apie IVF, jis nediskutavo su manim ta tema. Sako per anksti apie tai šnekėt. Taip, bet niekas nepadeda išsipainiot iš tų dviprasmių jausmų...
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 08, 19:55)
Paskambinau jam ir jis sake nepergyventi ir, kad nera mano PRG labai blogas, sake pirmam tremestre maziausiai turi buti 30, bet jis linkes daugiau , kad vartociau utrogestana, nes dufas maziau savinasi per krauja, bandis atsiusti man verysad.gif Dabar jau sunkiai man bus istverti iki kito penktadienio vizito pas S doh.gif
O kai mazas PRG buna kokie nors pozymiai?pvz tepliojimai ar dar kas nors?

sorry kad isiterpiau, as pati sunkiai pastojau jau kazkada savo istorija rasiau. Pas mane taip pat 7savaiciu buvo progesteronas per mazas, i panika nepuoliau ir nestresavau, gydytoja pasake nupirkt crinone ( jokiu duphastonu, nors galvojau kad paskirs butent ji )ir vartojau berods 3savaites. Dabar mums viskas gerai.
Tu svarbiausia nepanikuok, nestresuok ir nesinervuok, viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

nedaryčiau tikrai, nebent su skatinimu. Nueikit gal dar pas kitą ginę. 4u.gif
[/quote]

Nebezinau jau i ka ir kreiptis doh.gif doh.gif i LV vazinet negalim,o pasitikejimas LT gydytojais mazeja... unsure.gif bet vis tik IUI nedarysim... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2011 12 09, 19:20)
sorry kad isiterpiau, as pati sunkiai pastojau jau kazkada savo istorija rasiau. Pas mane taip pat 7savaiciu buvo progesteronas per mazas, i panika nepuoliau ir nestresavau, gydytoja pasake nupirkt crinone ( jokiu duphastonu, nors galvojau kad paskirs butent ji )ir vartojau berods 3savaites. Dabar mums viskas gerai.
Tu svarbiausia nepanikuok, nestresuok ir nesinervuok, viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif  4u.gif

aciu uz patarima, manau, kad irgi prasysiu daktares crinone 4u.gif
Atsakyti