Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice kosmetika

Gal kas palygintu krempudras Fhoto ir Matt? Kuri geriau paskuoja? ar nekemsa poru ir tt?
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 01 29, 22:16)
Gal kas palygintu krempudras Fhoto ir Matt? Kuri geriau paskuoja? ar nekemsa poru ir tt?

šiuo metu turiu abi, matt pirkau jau antrą kartą, pirmą kartą pirkau prieš 2-3 metus gal, prisiminiau kad patiko kažkada, todėl nusipirkau pakartotinai vėl prieš pusmetį.
photo man gražiau žiūrisi ant veido, maskavimas man jų abiejų lyg toks pats, bet galima sluoksniuoti ir tikrai nesijaučia torto ant veido...
jeigu iš tiesų - man jos labai panašios... biggrin.gif ta matt (kaip iš karto galima tikėtis visiško matiškumo) tikrai to neturi, ir tą ir tą aš tvirtinu su sausa pudra, blizgesys išlenda panašiai, dėl porų aš čia jau nepadėsiu... man retai kuri pudra kemša poras. tiesa jau senokai bandžiau tą matt, kai pasibandysiu jei atgims kokie nauji atsiliepimai būtinai pranešiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 01 29, 22:37)
šiuo metu turiu abi, matt pirkau jau antrą kartą, pirmą kartą pirkau prieš 2-3 metus gal, prisiminiau kad patiko kažkada, todėl nusipirkau pakartotinai vėl prieš pusmetį.
photo man gražiau žiūrisi ant veido, maskavimas man jų abiejų lyg toks pats, bet galima sluoksniuoti ir tikrai nesijaučia torto ant veido...
jeigu iš tiesų - man jos labai panašios... biggrin.gif ta matt (kaip iš karto galima tikėtis visiško matiškumo) tikrai to neturi, ir tą ir tą aš tvirtinu su sausa pudra, blizgesys išlenda panašiai, dėl porų aš čia jau nepadėsiu... man retai kuri pudra kemša poras. tiesa jau senokai bandžiau tą matt, kai pasibandysiu jei atgims kokie nauji atsiliepimai būtinai pranešiu  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino, ar pas mus yra/buvo pirkti tokias paletes?

user posted image
Atsakyti
nemačiau panašių g.gif pirmoji labai neblogai atrodo smile.gif nors esu turejusi Catrice seseliu, bet paskui nusprendziau geriau pirkti maziau ir tikrai kokybisku ;/
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2014 02 06, 21:41)
nemačiau panašių  g.gif  pirmoji labai neblogai atrodo smile.gif nors esu turejusi Catrice seseliu, bet paskui nusprendziau geriau pirkti maziau ir tikrai kokybisku ;/

Milagra, o kokie šešėliai Jums patinka labiau, nei Catrice, kuriuos laikot kokybiškesniais? (Atsiprašau už OT ax.gif Man Catrice šešėliai vieni geriausių. Bet jei tik yra geresnių, aš tiesiog bėgsiu leksiu pirkti smile.gif )
Atsakyti
Išbandžiau kelis sąlyginai naujus Catrice produktus (išėjusius į prekybą rudenį) ir norėčiau palikti atsiliepimą apie juos smile.gif

1. Storas lūpų pieštukas/lūpdažis/blizgesys Pure shine Colour lip balm, atsp 060 Flamingo go!

user posted image

Mane seniai domino šie pieštukai (nebūtinai Catrice gamybos), bet vis nedrįsau pirkti - kažkaip bijojau, kad gali man nepatikti ax.gif Pvz jumbo pieštukai akims man yra visiška nesąmonė biggrin.gif Tai daug nesitikėjau ir iš šio produkto. Be reikalo - jis superinis thumbup.gif Naudotis labai patogu. Gražiai blizga ant lūpų - na, gal ne kaip blizgis, bet stipriau, nei aš maniau, ir be jokių blizgučių, perlamūtro ir tt. Tiesiog drėgnas gliancas. Jaučiasi kaip užtepus lūpų vazelino, t y gerąja prasme - nesausina, netraukia, labai komfortiškas jausmas. Spalvos man duoda daug. Ieškojau swatch'ų internete, tai ant kitų lūpų kažkaip blankiai atrodo, o ant manųjų (nedaug pigmentuotų) duoda gan ryškią oranžinę spalvą. Laikosi man kelias valandas.

2. Gelinis lūpdažis, atsp 050 Upside brown

user posted image

user posted image

Labai patiko formulė - lūpdažis minkštas, riebokas, maloniai tepasi, kvapas vos juntamas vanilinis, laikosi man 4-5 val (nevalgant). Nepatinka spalvų pasirinkimas. Konkrečiai šis atspalvis irgi toks - nuobodokas g.gif Nelabai rudas, nelabai tamsus, nelabai šiltas, tinka kasdienai, gan neutralus.

3. Šešėliai Liquid metal, atsp C04 Green fashion

user posted image
user posted image

Kokybei priekaištų neturiu - labai pigmentuoti, labai minkšti, nebyra, gerai retušuojasi. Bet tikėjausi labiau chaki atspalvio ir labiau metallic finish'o unsure.gif Čia gi tiesiog satininiai žali šešėliai. Catrice turi gražesnius žalius - 640 Don't touch my Mosserati!

user posted image

user posted image

Palyginimui Mosserati ryškesni, blizgesni, kabinasi ir tepasi riebiau ir visumoj man labiau patinka 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 01 29, 21:18)
Ko gero ir kokybe skiriasi nuo to kur pagaminta smile.gif
Papildyta:
Ar pasmus jau yra? kokie butu atsiliepimai?
user posted image
user posted image

gal kas jau bande? maciau yra droge...
Atsakyti
žalią turiu ir naujuose pirkiniuose palikus komentarą buvau
Papildyta:
va atitempiu komentarą biggrin.gif

user posted image
šis antras tokio tipo pagrindas, dar turiu smashbox žalią.
kadangi maskuoju paviršinius kapiliarus, prie nosies bei ant skruostų, kurie ypač pastebimesni tampa kai orai tampa nenuspėjami (rudenį, pavasarį), šis niautralizavo šiek tiek raudonį, tačiau kas labiausia nustebino - jame yra blizgučių - žalių laugh.gif pradžioje išsigandau ir maniau bėgsiu praustis, bet pabandžiau uždėti makiažo pagrindo, na ir jis paslėpė visus blizgalus (vėliau bandžiau ir su bb cream ir šis pakavojo blizgučius)
patiko, kad kažkiek pamažina poras, niautralizuoja raudonį, makiažas ilgiau laikosi (mano T zona riebi ir greit blizgesys išlenda, o netikę makiažo pagrindai greitai nuplaukia) jis prailgina kokia 1val. biggrin.gif

Papildyta:
internete yra swachų pvz.

user posted image
user posted image
Atsakyti
dekui uz atsakyma 4u.gif
tai is esmes patiko ar nelabai? kuris labiau patiko? sis ar smashbox?
Atsakyti
šiaip labiau niautralizuoja raudonį šis, catrice, sakau niautralizuoja nes turiu omeny kažkiek prigesina, bet jokiu būdu nemaskuoja
bet nei vieno nei kito nekartočiau biggrin.gif
Atsakyti
ir as kai parduotuveje pamaciau tuos gana stambius blizgucius nesiryzau pirkti....

O siaip kokio atspalvio krempudra perkate rasvesniam veidui? Isbandziau kelis BB kremus, tai jie rausvoki, man netinka... Gal reiketu gelsvesnio atspalvio? g.gif
Atsakyti