Gal kas palygintu krempudras Fhoto ir Matt? Kuri geriau paskuoja? ar nekemsa poru ir tt?
QUOTE(LoveIt @ 2014 01 29, 22:16)
Gal kas palygintu krempudras Fhoto ir Matt? Kuri geriau paskuoja? ar nekemsa poru ir tt?
šiuo metu turiu abi, matt pirkau jau antrą kartą, pirmą kartą pirkau prieš 2-3 metus gal, prisiminiau kad patiko kažkada, todėl nusipirkau pakartotinai vėl prieš pusmetį.
photo man gražiau žiūrisi ant veido, maskavimas man jų abiejų lyg toks pats, bet galima sluoksniuoti ir tikrai nesijaučia torto ant veido...
jeigu iš tiesų - man jos labai panašios...

QUOTE(Juxt @ 2014 01 29, 22:37)
šiuo metu turiu abi, matt pirkau jau antrą kartą, pirmą kartą pirkau prieš 2-3 metus gal, prisiminiau kad patiko kažkada, todėl nusipirkau pakartotinai vėl prieš pusmetį.
photo man gražiau žiūrisi ant veido, maskavimas man jų abiejų lyg toks pats, bet galima sluoksniuoti ir tikrai nesijaučia torto ant veido...
ta matt (kaip iš karto galima tikėtis visiško matiškumo) tikrai to neturi, ir tą ir tą aš tvirtinu su sausa pudra, blizgesys išlenda panašiai, dėl porų aš čia jau nepadėsiu... man retai kuri pudra kemša poras. tiesa jau senokai bandžiau tą matt, kai pasibandysiu jei atgims kokie nauji atsiliepimai būtinai pranešiu 

aciu

Gal kas žino, ar pas mus yra/buvo pirkti tokias paletes?

nemačiau panašių
pirmoji labai neblogai atrodo
nors esu turejusi Catrice seseliu, bet paskui nusprendziau geriau pirkti maziau ir tikrai kokybisku ;/

QUOTE(milagra797 @ 2014 02 06, 21:41)
nemačiau panašių
pirmoji labai neblogai atrodo
nors esu turejusi Catrice seseliu, bet paskui nusprendziau geriau pirkti maziau ir tikrai kokybisku ;/

Milagra, o kokie šešėliai Jums patinka labiau, nei Catrice, kuriuos laikot kokybiškesniais? (Atsiprašau už OT

Išbandžiau kelis sąlyginai naujus Catrice produktus (išėjusius į prekybą rudenį) ir norėčiau palikti atsiliepimą apie juos
1. Storas lūpų pieštukas/lūpdažis/blizgesys Pure shine Colour lip balm, atsp 060 Flamingo go!
.JPG-medium.JPG)
Mane seniai domino šie pieštukai (nebūtinai Catrice gamybos), bet vis nedrįsau pirkti - kažkaip bijojau, kad gali man nepatikti
Pvz jumbo pieštukai akims man yra visiška nesąmonė
Tai daug nesitikėjau ir iš šio produkto. Be reikalo - jis superinis
Naudotis labai patogu. Gražiai blizga ant lūpų - na, gal ne kaip blizgis, bet stipriau, nei aš maniau, ir be jokių blizgučių, perlamūtro ir tt. Tiesiog drėgnas gliancas. Jaučiasi kaip užtepus lūpų vazelino, t y gerąja prasme - nesausina, netraukia, labai komfortiškas jausmas. Spalvos man duoda daug. Ieškojau swatch'ų internete, tai ant kitų lūpų kažkaip blankiai atrodo, o ant manųjų (nedaug pigmentuotų) duoda gan ryškią oranžinę spalvą. Laikosi man kelias valandas.
2. Gelinis lūpdažis, atsp 050 Upside brown

Labai patiko formulė - lūpdažis minkštas, riebokas, maloniai tepasi, kvapas vos juntamas vanilinis, laikosi man 4-5 val (nevalgant). Nepatinka spalvų pasirinkimas. Konkrečiai šis atspalvis irgi toks - nuobodokas
Nelabai rudas, nelabai tamsus, nelabai šiltas, tinka kasdienai, gan neutralus.
3. Šešėliai Liquid metal, atsp C04 Green fashion

Kokybei priekaištų neturiu - labai pigmentuoti, labai minkšti, nebyra, gerai retušuojasi. Bet tikėjausi labiau chaki atspalvio ir labiau metallic finish'o
Čia gi tiesiog satininiai žali šešėliai. Catrice turi gražesnius žalius - 640 Don't touch my Mosserati!

Palyginimui Mosserati ryškesni, blizgesni, kabinasi ir tepasi riebiau ir visumoj man labiau patinka

1. Storas lūpų pieštukas/lūpdažis/blizgesys Pure shine Colour lip balm, atsp 060 Flamingo go!
Mane seniai domino šie pieštukai (nebūtinai Catrice gamybos), bet vis nedrįsau pirkti - kažkaip bijojau, kad gali man nepatikti

2. Gelinis lūpdažis, atsp 050 Upside brown

Labai patiko formulė - lūpdažis minkštas, riebokas, maloniai tepasi, kvapas vos juntamas vanilinis, laikosi man 4-5 val (nevalgant). Nepatinka spalvų pasirinkimas. Konkrečiai šis atspalvis irgi toks - nuobodokas

3. Šešėliai Liquid metal, atsp C04 Green fashion

Kokybei priekaištų neturiu - labai pigmentuoti, labai minkšti, nebyra, gerai retušuojasi. Bet tikėjausi labiau chaki atspalvio ir labiau metallic finish'o

Palyginimui Mosserati ryškesni, blizgesni, kabinasi ir tepasi riebiau ir visumoj man labiau patinka

QUOTE(LoveIt @ 2014 01 29, 21:18)
Ko gero ir kokybe skiriasi nuo to kur pagaminta 
Papildyta:
Ar pasmus jau yra? kokie butu atsiliepimai?

Papildyta:
Ar pasmus jau yra? kokie butu atsiliepimai?

gal kas jau bande? maciau yra droge...
žalią turiu ir naujuose pirkiniuose palikus komentarą buvau
Papildyta:
va atitempiu komentarą

šis antras tokio tipo pagrindas, dar turiu smashbox žalią.
kadangi maskuoju paviršinius kapiliarus, prie nosies bei ant skruostų, kurie ypač pastebimesni tampa kai orai tampa nenuspėjami (rudenį, pavasarį), šis niautralizavo šiek tiek raudonį, tačiau kas labiausia nustebino - jame yra blizgučių - žalių laugh.gif pradžioje išsigandau ir maniau bėgsiu praustis, bet pabandžiau uždėti makiažo pagrindo, na ir jis paslėpė visus blizgalus (vėliau bandžiau ir su bb cream ir šis pakavojo blizgučius)
patiko, kad kažkiek pamažina poras, niautralizuoja raudonį, makiažas ilgiau laikosi (mano T zona riebi ir greit blizgesys išlenda, o netikę makiažo pagrindai greitai nuplaukia) jis prailgina kokia 1val. biggrin.gif
Papildyta:
internete yra swachų pvz.

Papildyta:
va atitempiu komentarą

šis antras tokio tipo pagrindas, dar turiu smashbox žalią.
kadangi maskuoju paviršinius kapiliarus, prie nosies bei ant skruostų, kurie ypač pastebimesni tampa kai orai tampa nenuspėjami (rudenį, pavasarį), šis niautralizavo šiek tiek raudonį, tačiau kas labiausia nustebino - jame yra blizgučių - žalių laugh.gif pradžioje išsigandau ir maniau bėgsiu praustis, bet pabandžiau uždėti makiažo pagrindo, na ir jis paslėpė visus blizgalus (vėliau bandžiau ir su bb cream ir šis pakavojo blizgučius)
patiko, kad kažkiek pamažina poras, niautralizuoja raudonį, makiažas ilgiau laikosi (mano T zona riebi ir greit blizgesys išlenda, o netikę makiažo pagrindai greitai nuplaukia) jis prailgina kokia 1val. biggrin.gif
Papildyta:
internete yra swachų pvz.

dekui uz atsakyma
tai is esmes patiko ar nelabai? kuris labiau patiko? sis ar smashbox?

tai is esmes patiko ar nelabai? kuris labiau patiko? sis ar smashbox?
šiaip labiau niautralizuoja raudonį šis, catrice, sakau niautralizuoja nes turiu omeny kažkiek prigesina, bet jokiu būdu nemaskuoja
bet nei vieno nei kito nekartočiau
bet nei vieno nei kito nekartočiau