Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice kosmetika

QUOTE(dagli @ 2013 11 24, 16:15)
Na, kad nebūtų ne į temą, tai atsakymą apie kitus tušus galite parašyt į až  4u.gif

Ne ne, cia visiškai į temą. Pigūs ir geri lotuliukas.gif
laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2013 11 25, 11:18)
Ne ne, cia visiškai į temą. Pigūs ir geri  lotuliukas.gif
laukiam  4u.gif

Parašiau Dagli į a.ž.

Eveline Volumix fiberlast sidabrinis
Uma Wander ball
Bell Push up
Avon Multi effects

čia tik keli pvz, kuriuos prisiminiau "ant smūgio".
Dar va prisiminiau - Essence multi action rožinis, bet senokai jau pirkau pastarąjį, gal jo net nebėra prekyboje g.gif

Asmeniškai man minėti tušai iš pirmo sluoksnio duoda tokį efektą, kad antro tikrai nereikia. Nuosavos blakstienos trumpos, retos, baltos, o mėgstu dirbtinų, lėliškų blakstienų efektą.
Man tušas, kuris duoda tenkintiną rezultatą tik iš antro sluoksnio būtų prastas, nesitaikyčiau su tokiu minusu blush2.gif

Atsiprašau uš OT 4u.gif

Kad būtų į temą, nusipirkau 4 spalvų paletę 040 Never let me go. Visiškas nusivylimas verysad.gif Šešėliuose yra atskirų blizgučių, kurie byra tiek tepant šešėlius, tiek dienos bėgyje. Kokybė net nepalyginama su mono (kai kuriais, nes ir mono jų ne visi vykę) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 11 25, 18:18)
Parašiau Dagli į a.ž.

Eveline Volumix fiberlast sidabrinis
Uma Wander ball
Bell Push up
Avon Multi effects

čia tik keli pvz, kuriuos prisiminiau "ant smūgio".
Dar va prisiminiau - Essence multi action rožinis, bet senokai jau pirkau pastarąjį, gal jo net nebėra prekyboje  g.gif

Asmeniškai man minėti tušai iš pirmo sluoksnio duoda tokį efektą, kad antro tikrai nereikia. Nuosavos blakstienos trumpos, retos, baltos, o mėgstu dirbtinų, lėliškų blakstienų efektą.
Man tušas, kuris duoda tenkintiną rezultatą tik iš antro sluoksnio būtų prastas, nesitaikyčiau su tokiu minusu  blush2.gif

Atsiprašau uš OT  4u.gif

Kad būtų į temą, nusipirkau 4 spalvų paletę 040 Never let me go. Visiškas nusivylimas  verysad.gif  Šešėliuose yra atskirų blizgučių, kurie byra tiek tepant šešėlius, tiek dienos bėgyje. Kokybė net nepalyginama su mono (kai kuriais, nes ir mono jų ne visi vykę)  verysad.gif

gerai, kad nenusipirkau, jau taip gundžiausi (bet nugalėjo noras įsigyti TBS naują paletę smile.gif )
Atsakyti
Na man essence multi action tikrai nepatiko,
vieno sluoksnio man deja neužteko, jei kalba eina apie buteliuką juodą su rožine spalva.
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 16, 18:13)
Labai nusivyliau šiuo tušu  doh.gif

user posted image

Jėzau, kaip keista, man labai geras!!! Irgi susigundžiau čia paskaitinėjus. Turiu su kuo lyginti, esu turėjusi YSL, Guerlain, Estee Lauder, Loreal, Lumene. Tai man pirmoj vietoj Guerlain, antroj šitas Catrice biggrin.gif Loreal paskutinėj... smile.gif

Taip pat turiu iš šios firmos maskuoklį, tai jis toks šiaip sau.
user posted image

O visiškas nesusipratimas yra šitas pravedimas. Nieko nepiešia, galiukas išsiskaidė, išsipašė..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Huba Buba: 27 lapkričio 2013 - 19:32
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 10 29, 12:08)
Aciu Jums labai bigsmile.gif  o dar sakykite, prasau, kuria spalvyte turite?
Dar idomu, ar nesusidaro po kiek laiko balta juostele vidineje lupu puseje? kaip kartais buna nuo kaikuriu blizgesiu ax.gif

turiu 010 rose&woody. Spalva man nereali wub.gif Ne, lupos neserpetoja kaip po blizgesio.

QUOTE(dontstop @ 2013 11 07, 13:45)
Prekyboje pasirodė nauja Catrice lūpdažių linija - Ultimate Shine Gel Color
Gal kas jau išbandė? Parduotuvėse yra mėginėliai, matau, kad spalvos permatomos, įdomu, ar nesausina lūpų?  g.gif

Turiu pacia pirma spalva 050 upside brown.Labai dziaugiuosi siuo lupdaziu, nes nesausina lupu, gan ilgai islieka, graziai blizga, man labai patinka nestipri, bet kartu matoma pigmentacija. Nezinau kaip issireiksti smile.gif Pabrezus lupu kontura piestuku su siuo lupdaziu lupos gali buti ryskios, o be piestuko-puikus variantas dienai.
Atsakyti
Įsigijau catrice skaistalus
user posted image
labai graži spalva, bet man visai nesitepa ant skruostų, net ant teptuko nelimpa, nebent su pirštu, bet ir tai ant skruosto - nieko. Ar aš kažko nemoku, gal yra kokia gudrybė? Lyg ir neblogus atsiliepimus esu skaičiusi apie juos g.gif Bandžiau ir sintetiniu teptuku ir natūraliu...

Atsakyti
Gal pabandykit šlapiai tepti?
Atsakyti
o kaip tas šlapiai ? blush2.gif Aš tų skaistalų tik kartais turiu ir dar rečiau naudoju
Atsakyti
Na aš turiu šios serijos Apricot... spalvą tai man jie super pigmentuoti ir laikos visa dieną g.gif , tik per blizgūs.
O vat šios serijos tai visiškas šššš, nepigmentuoti, brūžint šepetėlį reik daug kartų, dienos bėgyje kažkur dingsta nuo veido schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2014 01 21, 15:27)
o kaip tas šlapiai ?  blush2.gif  Aš tų skaistalų tik kartais turiu ir dar rečiau naudoju

Drėgnu šepetėliu smile.gif Šiaip nesusidūrus niekad su tuo, tai tiksliai patarti negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2014 01 21, 16:05)
Įsigijau catrice skaistalus
user posted image
labai graži spalva, bet man visai nesitepa ant skruostų, net ant teptuko nelimpa, nebent su pirštu, bet ir tai ant skruosto  - nieko.  Ar aš kažko nemoku, gal yra kokia gudrybė? Lyg ir neblogus atsiliepimus esu skaičiusi apie juos  g.gif  Bandžiau ir sintetiniu teptuku ir natūraliu...

o koks spalvos pavadinimas?
aš turiu dvi spalvas šių skaistalų 060 Rosewood Forest ir 010 Toffee Fairy
010 mažiau pigmentuoti, neryškūs sunkiau kabinasi, o 060 - kaip tik, super pigmentuoti, lengvai kabinasi, o tuo pačiu ir lengva padauginti
gal nuo spalvos priklauso, čia kaip su šešėliais irgi panašiai būna g.gif
Atsakyti