Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

QUOTE(rinann @ 2012 05 14, 15:37)
Kur?Kada?
Juk pries menesi baiges 7 sezonas 4u.gif
O Amerikoj vakar buvo 2 valandu 8 sezono paskutine,ir apskritai pati paskutiniausia serija cray.gif

Na ir kaip matete?
Mane labai domina lenetes seimos likimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2012 05 14, 14:39)
Na ir kaip matete?
Mane labai domina lenetes  seimos likimas  g.gif

Taigi eikite i 8 sezono tema ir suzinosite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2012 05 14, 17:49)
Taigi eikite i 8 sezono tema ir suzinosite  biggrin.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau perziurejau paskutine serija cray.gif .Liudna kad baigesi angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AiGyRo: 15 gegužės 2012 - 22:49
Kazkoks labai liudnas naujojo sezono anonsas cray.gif cray.gif O jau ta muzika,tai taip ir griebia uz sirdies verysad.gif Jauciu,kad ir pats sezonas bus liudniausias g.gif
Atsakyti
Sezonas tikrai liūdnas, komiškų situacijų vis mažiau. Nors jau visą mačiau, bet žiūrėsiu ir per TV3.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 08 18, 16:12)
Sezonas tikrai liūdnas, komiškų situacijų vis mažiau. Nors jau visą mačiau, bet žiūrėsiu ir per TV3.

As ir maciau,bet vistiek ziuresiu,o kai baigsis,sakiau vel pradesiu nuo pirmo ziuret lotuliukas.gif Nes man tai nerealus serialas thumbup.gif
Atsakyti
Gal zinot, kuria serija vakar rode? Noreciau parsisiusti, nes nemaciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 11 06, 16:20)
Gal zinot, kuria serija vakar rode? Noreciau parsisiusti, nes nemaciau  blush2.gif

10
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2012 11 06, 16:24)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 17, 20:51)
Kazkoks labai liudnas naujojo sezono anonsas cray.gif  cray.gif O jau ta muzika,tai taip ir griebia uz sirdies verysad.gif Jauciu,kad ir pats sezonas bus liudniausias g.gif

Įtariu, kad anonse rodė Maiko laidotuves verysad.gif .
Vakar labai liūdna buvo, kai jį nušovė verysad.gif unsure.gif .
Atsakyti
labai gaila Maiko verysad.gif nuo pat pirmojo sezono ji sekiojo nesekmes..
Atsakyti