Gal galit pasakyti kas tas skrybeletasis? Veidas lyg ir matytas, bet negaliu prisiminti nei kas toks, nei kas su juo yra buve
Spėju, kad Gabrielės patėvis
Jau man Linetė kokia bjauri..
Jau man Linetė kokia bjauri..
QUOTE(Tutsi @ 2012 03 26, 22:16)
Gal galit pasakyti kas tas skrybeletasis? Veidas lyg ir matytas, bet negaliu prisiminti nei kas toks, nei kas su juo yra buve
Aga.. Ir dar taip šiurpiai atrodo... Negi čia tas jos buvęs sodininkas taip nusigyvenęs ir apšepęs?
Papildyta:
QUOTE(Twiggy @ 2012 03 26, 22:19)
Nu bet kad sakė, kad jis miręs.. Dar gi važiavo jinai ant jo kapo jam nuoskaudų išsakyt...
Ji melavo
Aj, del Linetes tai truksta zodziu, siame visame sezone man ji tokia antipatiska, tokia kale
O kas yra nutike su tuo pateviu? Nepamenu tokio veikejo, matyt, ta sezona nelabai ziurejau
O kas yra nutike su tuo pateviu? Nepamenu tokio veikejo, matyt, ta sezona nelabai ziurejau
QUOTE(Tutsi @ 2012 03 27, 11:31)
Aj, del Linetes tai truksta zodziu, siame visame sezone man ji tokia antipatiska, tokia kale
To patevio tai ir nerode,bet siam sezone,kai Gabe vaiksciojo pas psichologe tai pasakojo,kad patevis ja prievartavo.O kad jis gyvas tai ir pati Gabi nezino.
Vargšė Sjuzan, nepriims jos į darbą vėl
o aš dėl Linetės tai nežinau,tikrai manau Tomas nebūtų tiek pasiekęs,jei ne ji,ji juk jį stumdavo visad jį..pakeldavo jo tuos krizinius laikus,aišku pamokydavo ,bet iš esmės,tai pakęsdavo..
sakes kaip Sjuzan gaila... vargse ji tokia nuosirdi, geriete, o jai niekada nenusiseka, ot moteriskei ne kas
Linete man fe kuo toliau tuo labiau matosi jos egoizmas
Linete man fe kuo toliau tuo labiau matosi jos egoizmas
QUOTE(Twiggy @ 2012 03 26, 22:24)
Ji melavo
Nieko ji nemelavo- nežino, kad jis gyvas. . Bus dar per tą diedą reikalų
gal kas pasakys kaip baigesi serija pirmadieni? kas ten ka nusove? uzmigau ir nebepamaciau