Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

Gal galit pasakyti kas tas skrybeletasis? Veidas lyg ir matytas, bet negaliu prisiminti nei kas toks, nei kas su juo yra buve g.gif
Atsakyti
Spėju, kad Gabrielės patėvis rolleyes.gif

Jau man Linetė kokia bjauri..
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2012 03 26, 22:16)
Gal galit pasakyti kas tas skrybeletasis? Veidas lyg ir matytas, bet negaliu prisiminti nei kas toks, nei kas su juo yra buve  g.gif

Aga.. Ir dar taip šiurpiai atrodo... Negi čia tas jos buvęs sodininkas taip nusigyvenęs ir apšepęs? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Twiggy @ 2012 03 26, 22:19)
Spėju, kad Gabrielės patėvis  rolleyes.gif

Jau man Linetė kokia bjauri..

Nu bet kad sakė, kad jis miręs.. Dar gi važiavo jinai ant jo kapo jam nuoskaudų išsakyt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2012 03 26, 22:19)
Spėju, kad Gabrielės patėvis  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ji melavo smile.gif
Atsakyti
Aj, del Linetes tai truksta zodziu, siame visame sezone man ji tokia antipatiska, tokia kale doh.gif schmoll.gif schmoll.gif

O kas yra nutike su tuo pateviu? Nepamenu tokio veikejo, matyt, ta sezona nelabai ziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2012 03 27, 11:31)
Aj, del Linetes tai truksta zodziu, siame visame sezone man ji tokia antipatiska, tokia kale  doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

O kas yra nutike su tuo pateviu? Nepamenu tokio veikejo, matyt, ta sezona nelabai ziurejau  blush2.gif

To patevio tai ir nerode,bet siam sezone,kai Gabe vaiksciojo pas psichologe tai pasakojo,kad patevis ja prievartavo.O kad jis gyvas tai ir pati Gabi nezino.
Atsakyti
Vargšė Sjuzan, nepriims jos į darbą vėl doh.gif
Atsakyti
o aš dėl Linetės tai nežinau,tikrai manau Tomas nebūtų tiek pasiekęs,jei ne ji,ji juk jį stumdavo visad jį..pakeldavo jo tuos krizinius laikus,aišku pamokydavo biggrin.gif ,bet iš esmės,tai pakęsdavo..
Atsakyti
sakes kaip Sjuzan gaila... vargse ji tokia nuosirdi, geriete, o jai niekada nenusiseka, ot moteriskei ne kas

Linete man fe schmoll.gif kuo toliau tuo labiau matosi jos egoizmas
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2012 03 26, 22:24)

Nieko ji nemelavo- nežino, kad jis gyvas. schmoll.gif . Bus dar per tą diedą reikalų
Atsakyti
gal kas pasakys kaip baigesi serija pirmadieni? kas ten ka nusove? uzmigau ir nebepamaciau smile.gif
Atsakyti