Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

QUOTE(kaubojey @ 2012 03 13, 15:41)
Na, kokie įspūdžiai po praeitos serijos?

drinks_cheers.gif
Linete tai matyt tokia liks visa gyvenima:paskutinis zodis tik jos.Bet siaip tai gaila ziureti,kad jie taip draskosi.Juk nuo pirmo sezono kartu,iveike tiek isbandymu ir nelaimiu,nu negi ji negali trupuciuka nusileisti doh.gif schmoll.gif
Gabe tai kaip visadasavam stiliuj lotuliukas.gif Maniau,kad Karlosas priciups ja,bet kur tau biggrin.gif Gabriele visada issisuks,o kad Bri pasirinko tai ir man labai keista.Kazin kuom cia viskas baigsis g.gif
O senoji Maklaski tai isvis superine moteris thumbup.gif Kartais tokiu juokeliu palaidys,kad mirk is juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 03 13, 14:04)
drinks_cheers.gif
Linete tai matyt tokia liks visa gyvenima:paskutinis zodis tik jos.Bet siaip tai gaila ziureti,kad jie taip draskosi.Juk nuo pirmo sezono kartu,iveike tiek isbandymu ir nelaimiu,nu negi ji negali trupuciuka nusileisti doh.gif  schmoll.gif
Gabe tai kaip visadasavam stiliuj lotuliukas.gif  Maniau,kad Karlosas priciups ja,bet kur tau biggrin.gif Gabriele visada issisuks,o kad Bri pasirinko tai ir man labai keista.Kazin kuom cia viskas baigsis g.gif
O senoji Maklaski tai isvis superine moteris thumbup.gif Kartais tokiu juokeliu palaidys,kad mirk is juoko lotuliukas.gif

O ne Linetei dabar Tomas turetu buti dekingas uz tai ka turi? Vien del to, kad jos zodis paskutinis jis ir padare karjera. Pati liko tik namu seimininke, priziurincia kruva vaiku...
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2012 03 13, 17:51)
O ne Linetei dabar Tomas turetu buti dekingas uz tai ka turi? Vien del to, kad jos zodis paskutinis jis ir padare karjera. Pati liko tik namu seimininke, priziurincia kruva vaiku...

Taip, bet juk buvo laikas, kada ir pati Linetė siekė karjeros. Kažkas juk turi prižiūrėti vaikus. O jei nori įvairovės, tai gali samdyti auklę ir eiti dirbti. Arba kaip Renė sakė nusileisti ir būti pirmąją žmona, o ne tik namų šeimininke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 13 kovo 2012 - 19:28
patiko man Linetes poziuris i ta konferencija ir malonu ziureti, kad netapo ji visiska namu seimininke, kad idomu jai konferencijoje sudalyvauti, kad nori isgirsti, pamatyti, sutikti ir t.t. Saunu kai moteriskaite neuzsisedejusi namuose smile.gif
Atsakyti
Man ramybės neduoda klausimas - iš kur pas Gabę antra mergaitė? Ne viską žiūrėjau, ji lyg ir turėjo tik vieną ir ji buvo sukeista.
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2012 03 20, 12:30)
Man ramybės neduoda klausimas - iš kur pas Gabę antra mergaitė? Ne viską žiūrėjau, ji lyg ir turėjo tik vieną ir ji buvo sukeista.

dvi turėjo ir turi.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2012 03 20, 12:42)
dvi turėjo ir turi.

o ta antroji mergaitė yra jos? tokia pūgžliukė, tai net netikėjau biggrin.gif
Atsakyti
man tai keista kodėl ta mažoji niekada nieko nekalba- dažniausiai ranka parodo ir tiek g.gif
Atsakyti
Ir aš maniau, kad Gabė turi tik vieną mergaitę. Ar ta mažoji jos? Kas žinot? Ir gal žinot ar susigrąžins savo biologinę dukrą? g.gif
Atsakyti
Gabi turi dvi dukras, matyt ne visas serijas žiūrėjot, jei abejonių kyla smile.gif Vyresnė yra Chuanita yra sukeista. Ji taip ir liks gyventi su Gabe, biologinė duktė išvyks su kitais tėvais berods į Meksiką, žodžiu, viskas liks kaip buvo.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 03 20, 16:07)
Gabi turi dvi dukras, matyt ne visas serijas žiūrėjot, jei abejonių kyla smile.gif Vyresnė yra Chuanita yra sukeista. Ji taip ir liks gyventi su Gabe, biologinė duktė išvyks su kitais tėvais berods į Meksiką, žodžiu, viskas liks kaip buvo.

Tai šitą jau rodė biggrin.gif Dabar per tv rodo serijas, kuriose Karlosas sužinojo, kad jo motina mirė dėl Bree sūnaus kaltės ir Gabė su 2 mergaitėm apsigyveno pas Bree. Kas ta antroji, jos lyg ir nebuvo?
Atsakyti
Jaunesnę Celią mažai rodo, bet jos tikrai dvi biggrin.gif
Atsakyti