Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

QUOTE(Vilma4 @ 2012 02 22, 17:46)
Man tai Betes savizudybe buvo labai netiketa  ax.gif

drinks_cheers.gif Man irgi patinka, kad kiekvienas personazas, kiekvienoje serijoje per tokias kasdieniskas, kartais net kvailas situacijas kazko pasimoko, o is ju ir patys galime pasimokyti  thumbup.gif Ir siaip man labai patinka tie pradzioje ir pabaigoje apibendrinimai su nutylejimais - pamastymui  thumbup.gif

gaila, kad Bete nusizudys, man labi patiko jos vyras. nu toks simpatiskas nors ir nera geras. del jo skubedavau prie teliko ziuret serialo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2012 02 22, 17:46)
Man tai Betes savizudybe buvo labai netiketa  ax.gif

drinks_cheers.gif Man irgi patinka, kad kiekvienas personazas, kiekvienoje serijoje per tokias kasdieniskas, kartais net kvailas situacijas kazko pasimoko, o is ju ir patys galime pasimokyti  thumbup.gif Ir siaip man labai patinka tie pradzioje ir pabaigoje apibendrinimai su nutylejimais - pamastymui  thumbup.gif

Siaip aisku,savizudybe tikrai netiketa,bet kad ji jau neturejo ko prarasti:vyras isvare,motina netikele isvadino.Tai ir pagalvojo vargse,kad nors gera darba kazkam padarys verysad.gif
O tie apibendrinimai tai visada tokie superiniai buna,net jeigu serija nekokia,vien del ju verta ziuret thumbup.gif
Atsakyti
Apibendrinimai tai geri, bet tas YES, tai užmuša doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodo Betės mamai, visai neskaudu dėl dukros mirties... Priešingai nei Polui... Ši tik džiaugiasi savo būsima laisve, kuria neabejotinai pasinaudos keršydama Polui. O ta dukra jai - buvus nebuvus.
Galima sakyti, jog Betė savo savižudybe padarė dvigubą gerą darbą:
1. Garantavo Sjunzan inkstą;
2. Garantavo motinai laisvę...
Tik pastarasis "geras darbas", kurio Betė net neapgalvojo, kaži ar jau toks geras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 28 vasario 2012 - 12:16
Net nemaniau, kad Polas taip kankinsis dėl Betės mirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 02 28, 16:37)

galit placiau papasakoti kas buvo su Polu? nemaciau praeitos serijos.
Atsakyti
O as manau, kad Betes mama buvo suplanavusi toki scenariju, ji gi superine psichine manipuliatore...
Atsakyti
labai patiko Gabes ir tos naujos kaimynes (geda bet nepamenu vardo ax.gif ) pokalbis apie savizudybe, labai teisingai buvo pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 02 28, 14:57)
galit placiau papasakoti kas buvo su Polu? nemaciau praeitos serijos.

Polas išmetė iš namų Betę, kai sužinojo, kad ji tos kalinės dukra (nepamenu vardo). Na, dėl kurios jis buvo atsidūręs kalėjime. Betė nusiminė ir nusišovė ligoninėje, kad iškart Sjuzan galėtų persodinti jos inkstą.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 02 28, 14:37)

As irigi nesitikejau.kad pasikeis jo nuomone apie ja ir vis del to susipras ,kad ji istikruju ji mylejo...
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 02 28, 16:37)

Na kaip, manau, kad jis ją mylėjo, nesvarbu, kad vėliau sužinojo, jog yra tos kalinės dukra. Sužinojęs tai jis palaikė Betę išdavike, tačiau tai nereiškia, jog nustojo ją mylėti. Užtai jos mirtis jį labai sukrėtė.
Atsakyti
Nelabai aktyviai čia vyksta diskusijos, tiksliau - visai niekaip, tai šiek tiek keliu temą - gal dar yra laukiančių? Jau ne už kalnų rodys notworthy.gif .
Atsakyti