Sveikos
Žiūrinčiu yra.
Aš visą 7 sezoną peržiūrėjau per internetą,nes pagavau kabliuką, tada pradėjau žiūrėt 8. bet 8 peržiūrėjau iki 10 serijos ir daugiau neįkelia, tai pirmadieniais per tv kaip tradicija žiūriu jau matytas serijas per tv.
QUOTE(sigma192 @ 2012 01 21, 16:00)
Sveikos
Žiūrinčiu yra.
Aš visą 7 sezoną peržiūrėjau per internetą,nes pagavau kabliuką, tada pradėjau žiūrėt 8. bet 8 peržiūrėjau iki 10 serijos ir daugiau neįkelia, tai pirmadieniais per tv kaip tradicija žiūriu jau matytas serijas per tv.
Žiūrinčiu yra.
tai gal galit parasyti kas taikesi i Pola ir kait ten Gabei su ta lele ar nepatriks nervai
Gabrieliai viskas susitvarkys, jau netrukus pamatysite,o i Pola taikesi Polo sunus
Tikiuos neatsiras pykstanciu kad pasakoju, nes viename forumuku buvo sm nuomoniu,kad nereik pasakot i prieki
Tikiuos neatsiras pykstanciu kad pasakoju, nes viename forumuku buvo sm nuomoniu,kad nereik pasakot i prieki
QUOTE(sigma192 @ 2012 01 21, 21:44)
na tiesiog galejai pakeisti srifto spalva rasydama - geltona, kad nesimatytu, nes gali buti kam nepatinka zionoti visko i prieki
QUOTE(sigma192 @ 2012 01 21, 21:44)
Gabrieliai viskas susitvarkys, jau netrukus pamatysite,o i Pola taikesi Polo sunus
pernai jei neklystu buvo tema kur tas naujas serijas aptarinejo bet paprasciausia neturiu laiko kad atkapstyciau jas butu idomu paisiskaitineti
man sitas filmas kad ir kazka zinociau i prieki bet vistiek ziureciau ji
p.s. nepykit mergytes ,kad uzklausiau ir gavau atsakyma
RAŠYKIT GELTONAI, TAI KAS BUS ATEITYJE!!!!
okis
QUOTE(sigma192 @ 2012 01 21, 17:00)
Sveikos
Žiūrinčiu yra.
Žiūrinčiu yra.
va va, man taspats.. ir žiūriu dabar ir naujas kur įdeda,ir matytas per tv3.. tiesiog jau savotika tradicija per visus sezonus tapo tai, jog pirmadieniais žiūriu šį serialą.. net vyras susitaikė, kad tuo nmetu TV pultelis-mano
QUOTE(leditaa @ 2012 01 25, 17:50)
va va, man taspats.. ir žiūriu dabar ir naujas kur įdeda,ir matytas per tv3.. tiesiog jau savotika tradicija per visus sezonus tapo tai, jog pirmadieniais žiūriu šį serialą.. net vyras susitaikė, kad tuo nmetu TV pultelis-mano
Bet nežinau toks geras serialas, kad kaip čia pasakius, negaliu atsitraukt
QUOTE(leditaa @ 2012 01 25, 17:50)
net vyras susitaikė, kad tuo metu TV pultelis-mano
Mums del pultelio irgi mustis nereikia, nes ir vyra sis serialas itrauke
Sveikutes . Esu didele sio serialo gerbeja. Perziurejau jau 8 sezono 12 seriju ir niekaip negaliu atsiziureti
Aš taip pat jungiuosi, tai pats nuostabiausias serialas pasaulyje. Žiūriu tik per tv, nes internetu žiūrėti nenoriu dėl tokios priežasties, kad pirmadienis ir taip labai sunki diena ir galvoji diena o kaip bus smagu vakare rodys šeiminkes tai taip ir nuotaika pagerina.
Be to kai dabar 8 sezonas paskutinis tai tikrai nesinori skubinti įvykių. Man asmeniškai nepaprastai liūdna, jog 8 sezonas paskutinis.
Be to kai dabar 8 sezonas paskutinis tai tikrai nesinori skubinti įvykių. Man asmeniškai nepaprastai liūdna, jog 8 sezonas paskutinis.