Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

Sveikos smile.gif
Žiūrinčiu yra. tongue.gif
Aš visą 7 sezoną peržiūrėjau per internetą,nes pagavau kabliuką, tada pradėjau žiūrėt 8. bet 8 peržiūrėjau iki 10 serijos ir daugiau neįkelia, tai pirmadieniais per tv kaip tradicija žiūriu jau matytas serijas per tv. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigma192 @ 2012 01 21, 16:00)
Sveikos smile.gif
Aš visą 7 sezoną peržiūrėjau per internetą,nes pagavau kabliuką, tada pradėjau žiūrėt 8. bet 8 peržiūrėjau iki 10 serijos ir daugiau neįkelia, tai pirmadieniais per tv kaip tradicija žiūriu jau matytas serijas per tv.  4u.gif

tai gal galit parasyti kas taikesi i Pola blush2.gif ir kait ten Gabei su ta lele ar nepatriks nervai g.gif
Atsakyti
Gabrieliai viskas susitvarkys, jau netrukus pamatysite,o i Pola taikesi Polo sunus smile.gif
Tikiuos neatsiras pykstanciu kad pasakoju, nes viename forumuku buvo sm nuomoniu,kad nereik pasakot i prieki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigma192 @ 2012 01 21, 21:44)

na tiesiog galejai pakeisti srifto spalva rasydama - geltona, kad nesimatytu, nes gali buti kam nepatinka zionoti visko i prieki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 22 sausio 2012 - 09:25
QUOTE(sigma192 @ 2012 01 21, 21:44)
Gabrieliai viskas susitvarkys, jau netrukus pamatysite,o i Pola taikesi Polo sunus smile.gif
Tikiuos neatsiras pykstanciu kad pasakoju, nes viename forumuku buvo sm nuomoniu,kad nereik pasakot i prieki smile.gif

4u.gif

pernai jei neklystu buvo tema kur tas naujas serijas aptarinejo g.gif bet paprasciausia neturiu laiko kad atkapstyciau jas doh.gif butu idomu paisiskaitineti biggrin.gif
man sitas filmas thumbup.gif kad ir kazka zinociau i prieki bet vistiek ziureciau ji biggrin.gif

p.s. nepykit mergytes ,kad uzklausiau ir gavau atsakyma blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 22 sausio 2012 - 09:59
RAŠYKIT GELTONAI, TAI KAS BUS ATEITYJE!!!!
Atsakyti
okis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sigma192 @ 2012 01 21, 17:00)
Sveikos smile.gif
Aš visą 7 sezoną peržiūrėjau per internetą,nes pagavau kabliuką, tada pradėjau žiūrėt 8. bet 8 peržiūrėjau iki 10 serijos ir daugiau neįkelia, tai pirmadieniais per tv kaip tradicija žiūriu jau matytas serijas per tv.  4u.gif

va va, man taspats.. ir žiūriu dabar ir naujas kur įdeda,ir matytas per tv3.. tiesiog jau savotika tradicija per visus sezonus tapo tai, jog pirmadieniais žiūriu šį serialą.. net vyras susitaikė, kad tuo nmetu TV pultelis-mano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leditaa @ 2012 01 25, 17:50)
va va, man taspats.. ir žiūriu dabar ir naujas kur įdeda,ir matytas per tv3.. tiesiog jau savotika tradicija per visus sezonus tapo tai, jog pirmadieniais žiūriu šį serialą.. net vyras susitaikė, kad tuo nmetu TV pultelis-mano lotuliukas.gif

Bet nežinau toks geras serialas, kad kaip čia pasakius, negaliu atsitraukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leditaa @ 2012 01 25, 17:50)
net vyras susitaikė, kad tuo metu TV pultelis-mano lotuliukas.gif

Mums del pultelio irgi mustis nereikia, nes ir vyra sis serialas itrauke thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif . Esu didele sio serialo gerbeja. Perziurejau jau 8 sezono 12 seriju ir niekaip negaliu atsiziureti wink.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš taip pat jungiuosi, tai pats nuostabiausias serialas pasaulyje. wub.gif Žiūriu tik per tv, nes internetu žiūrėti nenoriu dėl tokios priežasties, kad pirmadienis ir taip labai sunki diena ir galvoji diena o kaip bus smagu vakare rodys šeiminkes tai taip ir nuotaika pagerina.
Be to kai dabar 8 sezonas paskutinis tai tikrai nesinori skubinti įvykių. Man asmeniškai nepaprastai liūdna, jog 8 sezonas paskutinis. schmoll.gif doh.gif
Atsakyti