Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

Tęsiam toliau.
Atsakyti
Papasakokit kas nors kaip ten buvo su tom Gabes dukrom,kodel jos buvo sukeistos?Jos abi yra Gabes ar tik ta kuda,o storule kieno?Ir kaip gabe suzinojo kur jos tikra dukra?
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 12 07, 11:14)
Papasakokit kas nors kaip ten buvo su tom Gabes dukrom,kodel jos buvo sukeistos?Jos abi yra Gabes ar tik ta kuda,o storule kieno?Ir kaip gabe suzinojo kur jos tikra dukra?

Gabes dukros yra ta mazoji storuliuke(Selija) ir Greise(kudoji).O sukeite jas girta sesele,kuri pries mirti ir prisipazino.Gabe su Karlosu buvo nusprende neieskoti tikrosios dukters,bet Gabe neiskente ir paprase,kad advokatas surastu ta mergaite.
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2011 12 06, 21:55)
O jau rode jos mama?  ax.gif

Nerodė mamos, bet rodė, kaip ta Polo žmona su ja kalbasi telefonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2011 12 07, 12:10)
Gabes dukros yra ta mazoji storuliuke(Selija) ir Greise(kudoji).O sukeite jas girta sesele,kuri pries mirti ir prisipazino.Gabe su Karlosu buvo nusprende neieskoti tikrosios dukters,bet Gabe neiskente ir paprase,kad advokatas surastu ta mergaite.

D 4u.gif ekui,dabar zinosiu
Atsakyti
Kelintą seriją rodė šį pirmadienį? Pramiegojau, reikia parisiųsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2011 12 14, 17:01)
Kelintą seriją rodė šį pirmadienį? Pramiegojau, reikia parisiųsti biggrin.gif

Septintą man regis 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, iš kur siunčiatės? Linkomanijoj ne visada įdeda. unsure.gif
Atsakyti
Na mergaites,ar dar yra ziurinciu? ax.gif Kaip jums vakarykste serija? Man tai toks trileris,kazkaip visa serija labai itemptai ziurejosi schmoll.gif
Atsakyti
Man pabaiga labai baisi buvo, kai prasidėjo visi tie neramumai, riaušės ir pan. dalykai. unsure.gif
Atsakyti
tai ar dar yra ziurinciu? g.gif
Atsakyti
Yra. Tik matyt komentuojančių nėra. biggrin.gif
Atsakyti