QUOTE(Eureka @ 2012 03 27, 08:57)
O sergantiems hepatitu galima lankyti darželį? Juk visko gali nutikti...
Turit omeny hepatitą B
Žinoma galima. Kaip ir vaikščioti gatvėmis, apsipirkti parduotuvėse ir gauti gydymą gydymo įstaigose. O nutikti gali visko ir visur.
Papildyta:
QUOTE(AndrejaZ @ 2012 03 27, 15:02)
Sveikos, noreciau kad Dange patartumete, ir visos kitos, kurios nusimanote. Savo dukryte skiepijau testiniais skiepais,paskutinis buvo 6 men, cia tas nuo hepatito, difterijos ir t.t. ir praejus porai val. po skiepo ji man labai klyke, ilgai,po to nurimo, lyg niekur nieko, nezinau cia sutapimas ar ne, bet strioko buvo.. MMR nebeskiepysiu, taciau arteja 18 men. testinio skiepo kartojimas... nezinau ka daryt, kaip ir nenoriu skiepyt, bet jau pradeta, o jei paskiepyciau 6 metu, o 18 praleisciau? o kas bus jei nebeskiepysiu, nesusidarys imunitetas? esu ziauriai pasimetus, patarkite kas nors, a? labiausiai noreciau pratesti si skiepa 6 metu kai bus nes jau pradeta, bet ar beapsimokes, ar bus tas imunitetas. Bukit geros, tik nerasykit, kad cia mano apsisprendimas, ka daryt
nes, nu negaliu pati apsisprest niekaip, reikia nuomoniu. aciukas
Tikėtina, kad iki šešerių dukra neturės imuniteto prieš kokliušą- stabligę-difteriją ir HiB bei tymus- parotitą- raudonukę. jei nesusidurs su šių infekcijų sukėlėjais, nieko neatsitiks. Jei susidurs- susirgs.