Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kurie nori daugiau žinoti apie skiepus

QUOTE(kackac @ 2016 01 11, 08:52)
O susirgęs gali mirti, likti luošas ir dar krūvas kitų užkrėsti. Kai kuriems vaikams nepasisekė su tėvais.
Papildyta:

Ačiūdie, tu tai dar ne visas pasaulis. 4u.gif
Papildyta:

Tikrai? biggrin.gif  Matyt, šitos argumentų lubos, jų manymu, mus turėtų išmušti iš pusiausvyros. lotuliukas.gif

Ką Jūs sakote,kada tas bus?Likti suluošintam nuo skiepų gali čia ir dabar,o kada susirgs ir numirs,dar kai šiais laikais tos ligos gydomos ir išgydomos? 4u.gif
O dar kai pagalvoji,kad skiepyti serga ligomis nuo kurių pasiskiepijo,tai vaje jie ir platina ligas,o kas dar jas platins. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 11, 08:56)
Ką Jūs sakote,kada tas bus?Likti suluošintam nuo skiepų gali čia ir dabar,o kada susirgs ir numirs,dar kai šiais laikais tos ligos gydomos ir išgydomos? 4u.gif
O dar kai pagalvoji,kad skiepyti serga ligomis nuo kurių pasiskiepijo,tai vaje jie ir platina ligas,o kas dar jas platins. 4u.gif

Kiek buvo/yra suluošintų nuo skiepų "čia ir dabar"? Skaičius pateik. Arba nustok jodinėti ant savo melo arkliuko. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 11 sausio 2016 - 08:58
QUOTE(kackac @ 2016 01 11, 08:58)
Kiek buvo/yra suluošintų nuo skiepų "čia ir dabar"? Skaičius pateik. Arba nustok jodinėti ant savo melo arkliuko. 4u.gif

Tiesa pamiršau,pasak kackac reakcijų į skiepus nebūna 4u.gif O pažiūrėti ar man tinka skiepai ar ne neturiu jokio noro,esu žmogus,ne bandomasis triušis,į save nekišu bet ko ir bet kada,kažkam panorėjus,rizika yra susirgti,rizika yra nukentėti nuo skiepų ir gyventi yra rizika,kiekvienas pasiliekame su sau priimtina rizika ir negyvename pagal kackac nurodymus,jie niekiniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 11, 09:03)
Tiesa pamiršau,pasak kackac reakcijų į skiepus nebūna 4u.gif O pažiūrėti ar man tinka skiepai ar ne  neturiu jokio noro,esu žmogus,ne bandomasis triušis,į save nekišu bet ko ir bet kada,kažkam panorėjus,rizika yra susirgti,rizika yra  nukentėti nuo skiepų ir gyventi yra rizika,kiekvienas pasiliekame su sau priimtina rizika ir negyvename pagal kackac nurodymus,jie niekiniai 4u.gif

Nenukrypk nuo temos. Kur duomenys apie suluošintus nuo skiepų "čia ir dabar"? Nagi, pagrįsk savo eilinį melą skaičiukais. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 11 sausio 2016 - 09:06
QUOTE(kackac @ 2016 01 11, 09:06)
Nenukrypk nuo temos. Kur duomenys apie suluošntus nuo skiepų "čia ir dabar"? Nagi, pagrįsk savo eilinį melą skaičiukais. bigsmile.gif

Visų pirma dar kartą pakartosiu,kad esate tik eilinė SM narė,pateikti kažkokius įrodymus,klausyti nurodymų,atsibuskite esate visiškai niekas,tad per daug nevadovaukite ir susivokite,kad ne viršininkė čia esate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 11, 09:10)
Visų pirma dar kartą pakartosiu,kad esate tik eilinė SM narė,pateikti kažkokius įrodymus,klausyti nurodymų,atsibuskite esate visiškai niekas,tad per daug nevadovaukite ir susivokite,kad ne viršininkė čia esate 4u.gif

lotuliukas.gif Tai tavo hipotezės patvirtinimo, kad tai ne melas, nebus? bigsmile.gif Ačiū, viskas aišku. biggrin.gif Jau apsimelavusi esi, ko gero, iki ausų. doh.gif Gal sustok?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 11 sausio 2016 - 09:16
http://yourmedicalgu...ccine-surfaced/
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 11, 09:14)
lotuliukas.gif Tai tavo hipotezės patvirtinimo, kad tai ne melas, nebus? bigsmile.gif  Ačiū, viskas aišku. biggrin.gif

Visų pirma kodėl kažkas turėtų kažką Jums pateikinėti?Esate tik pamišusi dėl skiepų,net nuprotėjimo link,dėmesio neverta žmogysta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 01 11, 09:16)

"In a dissenting judgment, Professor Lingam said he believed Robert was ‘genetically predisposed to epilepsy and that the vaccination triggered it rather than caused it."
"In their final judgment, they accepted that MMR had caused Robert’s illness but added: ‘We would stress that this decision is fact-specific and it should not be seen as a precedent for any other case"
"But although a causal link has been established in law in this instance, exhaustive scientific research has failed to establish any link between MMR and brain damage."
"This case should not make parents feel any different about the safety of the vaccine."
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 11, 07:34)
user posted image
"Katie and Craig Van Tornhout lost their newborn daughter Callie to pertussis.  She was only 38 days old and too young to be vaccinated."

tai kas kalts dabar? g.gif ka?

siaip kokliuso vakcinacija per velyva, kokliusas pavojngiausias iki 6 men, o pirma doze tik 2 men, trecia (ir 'pilnas imunitetas')- 6 men. As tai nusprendziau kad neapsimoka nei pradet rolleyes.gif

QUOTE(kackac @ 2016 01 11, 07:58)

biggrin.gif nugi bekit pati pasiskaityt, is vikipedijos rasit neblogu nuorodu:
https://en.wikipedia.../Vaccine_injury
ir is cia:
http://www.nvic.org/

De dar turi nebloga svetaine kur registruojami suluosinti ir numire biggrin.gif
nugi yra tu suluosintu ir oficialiai, ir skaiciais, ir nuotraukytem jei labai reik:)
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 11, 07:59)
Gydytis kackac reikia,kėlinėjimas tokių foto puikiai parodo kas per žmogus jas kelia.Nieko čia neišgąsdinsite,nebent pati save 4u.gif

drinks_cheers.gif Tikrai neišsigąsime,manęs visiškai nejaudina tos foto biggrin.gif .Lyg mes neskaitėm,nematėm ir nežinom apie tas ligas,jų simptomus ir komplikacijas
Man kur kas svarbesnė asmeninė artimųjų žmonių patirtis,kai mano mamos laikais visi vaikai persirgo tymais,kiaulyte,kokliušu,raudonuke,mano mama net difterija sirgusi

Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 11, 09:48)
Jūs bent skiriate sveiką žmogų nuo sergančio?Kai sergi rizikuoji gydydamasis kai sveikas ir turi būti sveikas,o ne žaisti su savo sveikata rusiškos ruletės,padės tau skiepai ar sunaikins tave,aš šitaip nenoriu,ir manęs visiškai negąsdina nei tos keliamos foto,nei gąsdinantys straipsniai.Manęs visiškai niekas neįtikins skiepyti,kaip mano vaiko gydytoja sakė,jos sūnus neskiepytas persirgo tymais ir sunkiai,bet atsukus laiką taip pat neskieptų schmoll.gif

Aš tą patį galiu pasakyti apie kokliušą drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(uups @ 2016 01 11, 11:03)
siaip kokliuso vakcinacija per velyva, kokliusas pavojngiausias iki 6 men, o pirma doze tik 2 men, trecia (ir 'pilnas imunitetas')- 6 men. As tai nusprendziau kad neapsimoka nei pradet rolleyes.gif

drinks_cheers.gif aš irgi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 11 sausio 2016 - 10:18
QUOTE(uups @ 2016 01 11, 10:03)
De dar turi nebloga svetaine kur registruojami suluosinti ir numire biggrin.gif
nugi yra tu suluosintu ir oficialiai, ir skaiciais, ir nuotraukytem jei labai reik:)

Labai domintų oficialūs skaičiai tų suluošinų "čia ir dabar". bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2016 01 11, 10:15)
drinks_cheers.gif Tikrai neišsigąsime,manęs visiškai nejaudina tos foto  biggrin.gif .Lyg mes neskaitėm,nematėm ir nežinom apie tas ligas,jų simptomus ir komplikacijas

Aš visiškai neapeliuoju į antivaxerių kontingentą. 4u.gif Šią temą užeina paskaityti ir tie žmonės, kurie tik svarsto, kaip pasielgti - skeipyti ar ne savo vaikus. Iš esmės, rašau vardan jų, kad prieš priimdami sprendimą, gautų aktualią ir pagrįstą informaciją. Džiugina, kad tai veikia ir dauguma taip lengvai nebepasimauna ant antivaxerių demagogijos kabliuko. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 11 sausio 2016 - 11:09